Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
24361
De la 07 Ianuarie 2003
122884428

Horoscopul săptămânii 8– 14.07.2019

  • 7 July 2019, 16:34
In săptămâna 8 – 14 iulie 2019 ne vom afla sub influența planetei iubirii, Venus, care a intrat în zodia Rac, dar și sub influența planetei care ne îndeamnă la acțiune, Marte, care a intrat în zodia Leu. Va trebui să găsim echilibru între nevoia de iubire, de manifestare a sentimentelor și modul în care acționăm pentru a ne atinge scopurile. În această săptămână vom fi confuzi, însă tocmai din acest motiv vom lupta să ne punem ordine în relații, vom fi dedicați planurilor și obiectivelor noastre și vom reevalua modul în care interacționăm cu cei din jur.i.

Berbec Cei născuți în zodia Berbec vor fi foarte proiectați în această săptămână să rezolve o situație sentimentală, relațională. Pot exista discuții în cuplu care vizează casa și familia, copiii, educația acestora. Pentru unii nativi va fi o perioadă de reevaluare sentimentală în care vor dori să-și dea răspuns propriilor sentimente confuze. Este important ca dialogul cu cei din jur să fie unul detașat și relaxat. Activitățile distractive pot căpăta un alt interes și nativii vor simți nevoia să-și acorde mai mult timp liber. Este o perioadă bună pentru concedii și vacanțe, însă se cere prudență în călătorii.

Taur
Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de o săptămână ușor conflictuală în care pot face reproșuri și pot primi reproșuri de la cei din jur, motiv pentru care li se cere să fie foarte atenți la dialog, să-și mențină calmul și echilibrul. Relația cu membrii familiei va trece printr-un proces de reevaluare și este posibil să se discute despre regimul unei locuințe. Pe de altă parte, va fi o perioadă bună pentru a face bani saua primi bani. Posibil chiar să primească aprobarea unui credit de locuință.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de retrogradarea planetei Mercur, planeta lor guvernatoare, întocmai în sectorul comunicării. Acești nativi vor face o reevaluare serioasă a relațiilor cu cei din jur, în special a relației sentimentale și pot lua niște decizii înțelepte, dar sunt sfătuiți să le analizeze în profunzime și să nu fie superficiali. Atenție la dialogul cu cei din jur. Se pot spune adevăruri dureroase acum! Este o săptămână în care acești nativi pot face ordine în viața lor.

Rac
Cei născuți în zodia Rac trec printr-o perioadă de reevaluări financiare, timp în care nativii vor reuși să-și calculeze și să-și pună în ordine finanțele. De asemenea, este o perioadă în care vor încerca să-i domine pe cei din jur, să se impună în familie, dar punctăm că această săptămână va avea și un impact karmic, în sensul că nativii vor reuși să rezolve chestiuni pe care le-au amânat sau care au fost blocate în ultimii ani de zile.

Leu
Cei născuți în zodia Leu au parte de retrogradarea lui Mercur întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Acești nativi vor deveni foarte autoritari și impunători, dorindu-și să domine, să comande de sus și totul să se întâmple așa cum ei doresc. Conflictele cu cei din jur nu vor lipsi, mai ales cu partenerul de viață, însă acest context le va fi favorabil pentru a se trezi la realitate și a conștientiza în ce punct al vieții se află și ce este de făcut pe viitor.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară au parte de retrogradarea lui Mercur, întocmai guvernatoru lor, într-un sector al introspecției, al subconștientului și al trecutului. Vedem ca nativii să treacă printr-o criză de identitate, să se întrebe cine sunt și încotro se îndreaptă. Pot primi răspunsuri, însă vor trebui să fie foarte atenți la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Nu este exclus ca situații, persoane din trecut să se întoarcă acum în viața lor pentru a favoriza rezolvarea unui context mai vechi, ignorat.

Balanţă
Cei născuți în zodia Balanță vor trece printr-o perioadă de reevaluări legate de prieteni, aspirații de viitor. Pot exista conflicte cu cei din anturaj, însă acestea vor fi constructive. De asemenea, zona financiar-profesională va fi un punct de interes. Nativii vor planifica veniturile și vor dori să găsească noi oportunități la locul de muncă care să le permită să-și mărească bugetul. Atenție la cheltuieli!

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o perioadă de reanaliză a țelurilor, a direcției de viitor din punct de vedere profesional, și nu numai. Nativii vor reuși să-și mărească finanțele, să găsească soluții la problemele financiare și nu este exclus să plece din țară pentru a-și atinge unele scopuri. Atenție la dialogul cu cei din jur! Nativii care-și doresc să se evidențieze este posibil să nu o facă într-un mod corespunzător.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de o săptămână impactantă din punct de vedere al principiilor și convingerilor de viață. Multe dintre acestea vor reintra în vizorul nativilor și vor fi reanalizate și schimbate. La locul de muncă pot exista tensiuni și se cere ca emoțiile să fie foarte bine stăpânite acum. Nu este momentul să intre în discuții contradictorii cu șefii. Zona de studiu cere, de asemenea, mai multă responsabilitate.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de o perioadă favorabilă la locul de muncă. Unii nativi își pot schimba jobul acum și deciziile luate din punct de vedere profesional le vor fi benefice. Mercur va retrograda într-un sector financiar și poate cere reevaluarea finanțelor, recalcularea și administrarea mai chibzuită a acestora, însă poate aduce și contracte de colaborare sau parteneriate profitabile. Pot exista discuții cu membrii familiei referitoare la avere, moșteniri, bunuri comune.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător trec printr-o etapă de reevaluare a relației cu partenerul de viață, dar și cu partenerii de afaceri sau cu cei din jur cu care interacționează constant. Nativii simt nevoia să se impună, însă vor trebui să o facă cu diplomație și responsabilitate. Se întrevăd discuții financiare și cei care au de semnat contracte sunt sfătuiți să nu se avânte în această perioadă de retrogradare a lui Mercur sau, cel puțin, să o facă cu multă atenție și prudență.p> Peştii
Cei născuți în zodia Vărsător trec printr-o etapă de reevaluare a relației cu partenerul de viață, dar și cu partenerii de afaceri sau cu cei din jur cu care interacționează constant. Nativii simt nevoia să se impună, însă vor trebui să o facă cu diplomație și responsabilitate. Se întrevăd discuții financiare și cei care au de semnat contracte sunt sfătuiți să nu se avânte în această perioadă de retrogradare a lui Mercur sau, cel puțin, să o facă cu multă atenție și prudență.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Între evrei
Se înfiinţează Muzeul Scriitorilor Botoşăneni
Ioan Rotundu
Epigrama săptămânii
Ioan Mamaische
Incident diplomatic SUA-Marea Britanie:
Ambasadorul britanic la Washington spune despre Trump că este ”inept, incompetent, instabil” și cariera sa ar putea sfârși în dizgrație
Mafia PSD face legea prin APIA Botoşani
Ioan Rotundu
Dosar penal întocmit de DNA Suceava la presupusa comandă a PSD-ului
Cum au fost scăpaţi de dosarele penale ex-prefectul Macaleţi şi primarul Gânga
Ioan Rotundu
Anunţ AJFP Botoşani
Finanțele au împrumutat 2 miliarde euro de pe piețele externe.
Una dintre emisiuni are scadența în 2049
Val de ironii după ce Dăncilă a felicitat-o, pe Facebook, pe Simona Halep:
Știți măcar în ce țară se ține Wimbledon-ul?
Firea nu exclude o candidatură la prezidențiale:
Voi face toate clarificările săptămâna viitoare
Lumea lu' Rotundu: O afacere de viitor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog