Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
13735
De la 07 Ianuarie 2003
122899384

Horoscopul săptămânii 11 – 17.02.2019

  • 10 February 2019, 18:28
Berbec Cei născuți în zodia Berbec încep săptămâna cu sarcini și responsabilități la locul de muncă care vor fi percepute de nativi ca fiind acaparante, obositoare și stresante. Sunt sfătuiți să dea dovadă de conștiinciozitate și să depună tot efortul necesar, mai ales că Marte le activează casa banilor obținuți din muncă proprie și astfel nativii vor avea susținere pentru a-și îmbunătăți veniturile. Planeta acțiunii le aduce determinarea necesară pentru a se implica în noi proiecte, dar susține și discuțiile pe teme salariale, astfel că, dacă li se cere mai mult la muncă, și nativii pot cere o plată corespunzătoare. În weekend, nativii Berbec sunt tentați să se retragă din tumultul cotidian în liniștea căminului. Este posibil ca starea de sănătate să fie sensibilă și aceștia să nu se simtă în apele lor.

Taur
Cei născuți în zodia Taur pot primi aprecieri la locul de muncă și imaginea în fața superiorilor se poate îmbunătăți considerabil. Nativii pot avea parte de provocări profesionale, oferte noi de job sau parteneriate, însă trebuie să ia deciziile cu calm și să le analizeze până la cel mai mic detaliu, mai ales că Marte în tranzit întocmai prin semnul lor, pe casa personalității, îi poate face mai luptători, mai acizi în comunicare, dar și mai energici, mai activi și mai determinați să-și îndeplinească obiectivele. Este, totuși, important să ajungă la nivelul dorit pe cea mai sigură și favorabilă cale. Atenție la conflictele cu partenerul de viață care pot lua amploare în această săptămână! Cei singuri pot căuta un partener și vor deveni mult mai dispuși să înceapă o relație. În weekend s-ar putea simți slăbiți și epuizați, motiv pentru care ar trebui să se odihnească mai mult și să apeleze la tratamente de imunizare a organismului.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni încep săptămâna cu preocupări profesionale și financiare. În unele cazuri, nativii sunt nemulțumiți de o situație ce vizează aceste domenii. Posibil să simtă că nu sunt răsplătiți pe măsura implicării într-un proiect. Marte le va aduce frământări legate de trecut, trăiri interioare puternice și nu este exclus ca nativii să se lase copleșiți de amintiri sau chiar o persoană cu care cândva au avut o relație să revină în viața lor. Sunt sfătuiți să se folosească de acest tranzit pentru a lămuri confuziile cu care se confruntă și a-și face noi planuri de viitor. În weekend pot petrece clipe frumoase, liniștite alături de membrii familiei. Poate ar trebui să le ceară sfaturi părinților cu privire la o decizie sentimentală pe care nu se simt capabili să o ia singuri.

Rac
Cei născuți în zodia Rac încep săptămâna dând dovadă de o bună comunicare cu cei din jur, în special cu partenerii de afaceri, șefii și colegii de muncă. Nativii pot reuși să pună bazele unor planuri sau colaborări de lungă durată, însă sunt sfătuiți să nu se suprasolicite deoarece se pot confrunta cu probleme de sănătate. Marte le va aduce acțiune în sectorul prietenilor și nativii este posibil să intre în conflicte cu aceștia, să anuleze niște planuri făcute împreună sau, din contră, să se ambiționeze și să demareze proiecte noi. Atenție la conflictele care pot apărea în cuplu și care pot avea legătură cu o persoană din anturaj. Cei singuri ar putea începe o relație în weekend sau, cel puțin, ar putea cunoaște o persoană care să le trezească interesul.

Leu
Cei născuți în zodia Leu încep săptămâna cu o stare de sănătate fragilă. Nativii se pot confrunta cu simptome ale afecțiunilor mai vechi sau noi probleme de sănătate își pot face simțită prezența, motiv pentru care li se recomandă prudență și mai multă odihnă. În plus, Marte în tranzit prin casa carierei le va aduce o determinare ieșită din comun pentru a-și demonstra capacitățile și abilitățile profesionale, iar tot acest context îi poate epuiza pe nativi. Va fi o perioadă favorabilă pentru a se pune mai mult în evidență la locul de muncă și sunt sfătuiți să lupte pentru obținerea unei avansări în funcție, pentru schimbarea statutului. În weekend pot intra în contradicții serioase cu partenerul de viață, însă cu calm și răbdare pot ajunge la un numitot comun.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară încep săptămâna cu preocupări legate de viața de cuplu. Nativii simt nevoia să petreacă mai mult timp cu persoana iubită și nu este exclus să facă niște cheltuieli neplanificate pentru a-și îndeplini niște dorințe (mofturi). Marte le va activa sectorul studiilor și al călătoriilor, iar nativii fie vor planifica, vor pleca într-o vacanță, fie vor fi tentați să se înscrie la cursuri de perfecționare profesională. În funcție de harta natală a fiecăruia, unii nativi pot să-și continue niște cursuri abandonate. Fecioarele își vor susține cu tărie principiile și convingerile de viață în această perioadă. Atenție la veștile care pot sosi din străinătate. În weekend se va încerca o redresare a planurilor financiare.

Balanţă
Cei născuți în zodia Balanță încep săptămâna cu preocupări legate de casă și familie. Nativii vor rezolva de la chestiuni gospodărești și până la chestiuni administrative și vor alege să petreacă mai mult timp în compania rudelor. Marte le va activa sectorul financiar, iar nativii pot primi bunuri materiale, cadouri și sume de bani neașteptate. În unele cazuri se pot încinge niște discuții pe tema unei moșteniri sau partaj. Atenție la conflictele care pot apărea cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri, asociații și colaboratorii. În această perioadă se poate vorbi despre o energie sexuală crescută, iar dacă cei singuri se pot lăsa duși de val într-o aventură, cei aflați într-o relație pot să reaprindă pasiunea în cuplu. Moment bun pentru consolidarea relației în weekend.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion încep săptămâna cu preocupări legate de locul de muncă, de carieră și încearcă pe cât posibil să-și îndeplinească sarcinile și atribuțiile într-un mod cât mai corect și satisfăcător. Marte le va activa casa parteneriatelor, aspect care poate aduce multă tensiune în cuplu, dar și conflicte cu partenerii de afaceri, asociații și colegii de muncă. Cei care sunt căsătoriți pot fi incapabili, din cauza ambiției, a frustrărilor acumulate și a impulsivității, să ajungă la un consens cu persoana iubită și nu este exclus să se aducă în discuție divorțul. În weekend sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție sănătății, să se odihnească mai mult și să evite situațiile stresante.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător încep săptămâna cu preocupări de ordin financiar. Este posibil ca nativii să fie forțați de un context să facă o plată neașteptată sau ca unele cheltuieli, deși planificate, să se dovedească a însemna mai mult decât se așteptau aceștia. Marte le activează sectorul muncii și al sănătății și astfel nativii vor fi determinați să-și îndeplinească sarcinile și responsabilitățile de la job, vor avea inițitivă, se vor implica în noi proiecte, însă, totodată, planeta războiului poate favoriza și conflicte majore cu colegii și superiorii. Pe de altă parte, este un moment oportun pentru a face niște investigații medicale și a începe un tratament. În weekend au șansa de a petrece momente frumoase alături de persoana iubită.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn încep săptămâna cu energie și o stare de sănătate foarte bună care-i va susține în demersurile ce le au de întreprins, atât în sfera personală, cât și în domeniul profesional. Marte le va activa casa iubirii, a aventurii și a copiiilor, iar nativii sunt sfătuiți să evite pe cât posibil dialogurile în contradictoriu cu persoana iubită, dar și să dea dovadă de mai multă înțelepciune și înțelegere în relația cu cei mici, dacă sunt părinți. Nativii singuri pot da curs unei aventuri, chiar unei noi relații, având în vedere că Venus, planeta iubirii, se află în semnul lor, iar cei aflați în relații de lungă durată ar putea reaprinde pasiunea în cuplu. În weekend, nativii petrec timp de calitate alături de rude, posibil chiar alături de familia partenerului. Tot acum este posibil să primească vești importante din străinătate sau care au legătură cu o călătorie.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător încep săptămâna cu frământări interioare legate de niște decizii luate sau de niște evenimente petrecute relativ recent în viața lor. Marte va dinamiza sectorul familiei și al locuinței, iar atenția nativilor se va îndrepta în aceste direcții. În timp ce unii nativi pot intra în conflicte cu rudele, în special cu părinții, ca urmare a diferențelor de opinie, alți nativi pot demara acțiuni legate de casă sau de bunuri imobiliare. În weekend cresc șansele de a consolida relația cu partenerul de viață și se conturează aspecte favorabile clarificării unor neînțelegeri mai vechi.

Peştii
Cei născuți în zodia Pești încep săptămâna cu preocupări financiare. Nativii pot căuta mijloace de a-și îmbunătăți veniturile și în unele cazuri apelează la credite sau caută investitori și finanțatori. Marte le va stimula apetitul pentru comunicare, însă se cere prudență deoarece tendința va fi de a intra în dispute. Perioadă bună pentru învățare și acumularea cunoștințelor. Pe de altă parte, li se cere prudență mare în orice tip de deplasare întreprind în această perioadă. În weekend pot avea parte de discuții aprinse cu persoana iubită sau cu prietenii, însă se vor încheia cu bine și armonia se va reașterne.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Scuzele consilierului liberal Marcel Maxim
Bancul săptămânii: Severitate paterbă
LLumea lu' Rotundu: Enigmă geometrică descifrată
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 18.01.2019
A pornit Luceafărul şi-l ţine aşa de 10 ani
Ioan Rotundu
Mihai Bâlbă, bossul de la OCPI, iar a dat-o în bâlbâială cu protejata sa Frunzeti
Ioan Rotundu
Leac pentru limbariţa Luciei Olaru Nenati
Ioan Rotundu
Când a fost numit director la Loto, Portariuc era cercetat penal
Ioan Rotundu
Contribuabilii persoane juridice sunt invitaţi la sediile ANAF
pentru a fi informaţi cu privire la schemele de ajutor de stat
Ministerul Finanţelor Publice lansează trei noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populaţiei
Kovesi are sprijinul celui mai mare grup din Parlamentului European,
pentru funcția de procuror al UE: „Gândindu-ne la capacitatea ei tehnică, o susținem”
„Momentan, nu mă duc în România” pentru campanie.
Clarificările lui Tăriceanu „nu m-au convins”
Cine este Irina Frunzeti, protejata bossului Bâlbă
Ioan Rotundu
Klaus Iohannis, despre audierea lui Kovesi:
Solicit Secției de investigare a infracțiunilor din justiție corectitudine maximă, respectarea cu strictețe a legii și clarificarea rapidă a situației
Topul încrederii în personalitățile politice
”Clasamentul încrederii în personalitățile politice este condus de președintele Klaus Iohannis, urmat de Gabriela Firea și Victor Ponta”
PSD vrea să anuleze un amendament PNL adoptat de plen prin care alocația copiilor era dublată
Teodorovici și Iordache, chemați de urgență în birou la Dragnea
Noile afaceri prospere ale primarului PSD de Drăguşeni
Ioan Rotundu
PSD se laudă pe Facebook că el mărește alocațiile copiilor,
deși amendamentul a aparținut PNL și a fost votat de doar 3 social-democrați
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 15.02.2019
LLumea lu' Rotundu: Fabrica dispărută
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog