Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6062
De la 07 Ianuarie 2003
122891711

Horoscopul săptămânii 14 -20.10.2019

  • 11 October 2019, 12:29
La modul general, săptămâna 14 – 20 octombrie 2019 este o perioadă relativ bună, aspectele astrologice formate acum pe cer fiind pozitive și antrenante. Chiar și aspectul tensionat dintre Soare și Pluton, care vine cu tensiuni, face ca acestea să aibă un rol benefic în viața noastră, îndemnându-ne la schimbare, la transformare, la dorința de a ne reînnoi și de a ne realiza în anumite sectoare de viață. br> Aspectele benefice pe care Mercur (comunicarea) din Scorpion le formează cu Neptun (visele, imaginația) retrograd în Pești, dar și cu Pluton (transformarea) din Capricorn, ne îndeamnă la credință, la deschiderea porții către spiritualitate și la o puternică transformare interioară prin dialog cu noi înșine, prin conștientizare. Este o perioadă în care putem avea epifanii, revelații, iar interesul către zona ocultă, misterioasă, ascunsă a vieții va crește.
Horoscopul săptămânii 14 – 20 octombrie 2019 ne induce poftă de dialog, dorință de socializare, dar și multă sensibilitate, o încărcătură emoțională puternică care ne poatestimula zona artistică și creativă.
Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! 19

Berbec Pentru cei născuți în zodia Berbec această săptămână aduce încheierea unui tipar de personalitate, a unor caracteristici și situații de viață cu care nativii nu mai rezonează și nu-i mai ajută în evoluție. Berbecii vor avea energia necesară să facă ordine în viața lor, în gândurile și, mai ales, în emoțiile și sentimentele lor. Este important de atras atenția că tendința de a-și disipa energia în mai multe direcții este mare, caz în care, posibil ca nici rezultatele să nu fie cele așteptate. Pe de altă parte, va fi o perioadă în care atenția se va îndrepta asupra familiei, iar nativii vor simți nevoia de a petrece mai mult timp acasă, alături de cei dragi.

Taur
Poate fi o perioadă mai sensibilă din punctul de vedere al sănătății, însă punctăm că subconștientul va juca un rol semnificativ. Cei născuți în zodia Taur pot avea tendința de a se lăsa manipulați de propriile lor gânduri, în sensul că se vor frământa și vor interacționa mult cu propriile lor idei și simțăminte. Este foarte important ca nativii să caute prin orice mijloace să se detensioneze și să se relaxeze. La locul de muncă va fi o perioadă ușor tensionată, dar foarte benefică pentru a demara noi proiecte și noi acțiuni menite să-i scoată în evidență în sens pozitiv. În plan sentimental, veștile sunt bune atât pentru cei care se află deja într-o relație, cât și pentru cei care sunt singuri și care au ocazia să întâlnească pe cineva cu care să înceapă o poveste de dragoste. Recomandarea noastră este să se acorde mai mult timp partenerului de viață. Ieșirile cu grupul de prieteni se vor dovedi benefice pentru reîmprospătarea relației.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni nu încep săptămâna într-o formă foarte bună din punct de vedere al sănătății. Nativii tind să fie fără vlagă, obosiți și stresați, iar starea de spirit proastă le poate amprenta modul în care socializează cu ceilalți. Aspectele se mențin până la finele perioadei analizate, când Luna le va traversa semnul zodiacal și le va induce o stare plăcută, energică. Nu este exclus ca o relație de prietenie să se încheie acum sau, din contră, nativii să cunoască noi persoane cu care să lege prietenii și chiar să înceapă o poveste de iubire cu cineva din anturaj. La muncă ar fi de preferat să-și dea mai mult interesul, să se dedice mai mult visurilor și planurilor profesionale pe care le au..

Rac
Pentru nativii din zodia Rac este o perioadă benefică în plan profesional. A sosit momentul ca aceștia să culeagă roadele efortului și muncii depuse și nu este exclus să fie vorba de o promovare, avansare în funcție. Nu este exclus ca nativii să fie mai sensibili și emoționali decât de obicei și ar putea să transforme aceste stări în atuuri și astfel să se apropie mai mult fie de zona creativă, fie de persoana iubită. Declarațiile de dragoste ar putea consolida legăturile cu cei dragi. Recomandarea noastră este să petreacă mai mult timp în familie, să le acorde suficient timp părinților, copiilor, partenerului de viață..

Leu
Este o perioadă bună ca cei născuți în zodia Leu să-și analizeze în amănunt principiile și filozofiile de viață și să pornească pe un noi drum, cu un nou bagaj informațional. Acumularea cunoștințelor se poate face ușor în această perioadă și nativii vor fi avizi după informații, răspunsuri. Atenție la comunicare! Poate fi destul de acidă și agresivă! Nu este exclus ca nativii să programeze o călătorie sau chiar să plece într-o vacanță care să le schimbe niște concepții. Către finele perioadei analizate, prietenii și ieșirile în grup pot să constituie o sursă bună pentru a cunoaște noi persoane și a lega noi relații pe termen lung. Nu este, însă, o săptămână favorabilă negocierilor și semnării de contracte, decât dacă toate condițiile sunt îndeplinite, satisfac cerințele și nevoile nativilor, iar termenii contractuali sunt analizați pe toate părțile.

Fecioară
Luna Plină le poate aduce celor născuți în zodia Fecioară ocazia de a culege roadele financiare ale unor demersuri, procese, litigii, partaje, Posibil ca unii nativi să intre acum în posesia unei moșteniri sau în posesia unei sume de bani provenite dintr-un contract colectiv, parteneriat. În cuplu este o perioadă foarte bună pentru a reaprinde flacăra pasiunii și nativii ar trebui să profite de contextula strologic și să petreacă mai mult timp cu persoana iubită. Cei singuri ar putea avea șanse mari ca în weekend să cunoască pe cineva care să le trezească interesul.

Balanţă
Cei născuți în zodia Balanță s-ar putea ca, odată cu această Lună Plină din Berbec, care se petrece în semnul opus zodiei lor, să încheie o relație de dragoste care nu mai funcționează sau, dacă sentimentele sunt puternice și partenerii trag în aceeași direcție, să reușească să depășească niște conflicte și tensiuni care le-au amprentat viața de cuplu în ultima perioadă. Cei singuri au șansa să înceapă o nouă poveste de iubire. Pe de altă parte, profesional vorbind, este momentul să culeagă roadele unor parteneriate, unor asocieri avute sau să dezvolte noi colaborări. Atenție la tendința de a disipa energia în mai multe direcții și astfel de a nu duce nimic la bun sfârșit!

Scorpion
Nativii din zodia Scorpion au ocazia acum să-și rezolve niște probleme de sănătate mai vechi sau care le-au dat bătăi de cap în ultima perioadă. Nu este exclus să se confrunte cu unele neplăceri, dureri de cap, stări de epuizare, însă odihna le va fi de mare ajutor. Nativii ar trebui să fie mai atenți la ritmul de viață pe care-l trăiesc și să găsească un echilibru între muncă și sănătate, mai ales că la locul de muncă va fi vorba de mult stres și multe activități acaparante, solicitante. Nu este exclus ca unii Scorpioni să decidă acum să facă o schimbare profesională, însă trebuie să ia deciziile cu cam și în urma unor analize detaliate. În plan sentimental, nativii sunt motivați să devină cea mai bună versiune a lor pentru partenerul de viață, sunt determinați să-și consolideze povestea de iubire și să o ducă la un nivel superior.

Săgetător
Noi începuturi în iubire se anunță pentru cei născuți în zodia Săgetător, fie că sunt singuri, fie că se află într-o relație. Cei care-și caută jumătatea pot avea ocazia să o întâlnească acum, iar cei care formează deja un cuplu vor depune toate eforturile necesare pentru consolidarea poveștii de iubire. Posibile discuții și planuri legate de copii, de posibilitatea de a deveni părinți. La locul de muncă este de preferat ca nativii să-și reorganizeze programul astfel încât să nu se lase acaparați de sarcini și responsabilități pentru că stresul le poate deveni inamic. Perioadă favorabilă pentru activitățile creative și artistice, dar și pentru soluționarea unor activități legate de casă și familie.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn ar trebui să fie mai atenți la starea de sănătate, deoarece prezintă riscul de a se suprasolicita la locul de muncă. În plus, este nevoie de găsirea echilibrului între viața profesională și viața personală, cu atât mai mult cu cât această Lună Plină din Berbec poate tensiona și, implicit, schimba, transforma relațiile cu familia. Nu este exclus ca nativii să-și schimbe atitudinea față de cei dragi și să devină mai autoritari și mai severi, să-și impună mai abitir punctul de vedere și cerințele. Pe de altă parte, unii Capricorni pot facece schimbări de domiciliu, renovări și reamenajări în locuință.

Vărsător
Este o săptămână favorabilă pentru cei născuți în zodia Pești din punct de vedere financiar. Nativii, odată cu Luna Plină din Berbec, pot avea șansa să-și îmbunătățească veniturile, să obțină o mărire de salariu sau să scoată bani dintr-o activitate suplimentară. În această perioadă nativii vor fi mult mai interesați de viața de familie, dar și de cea sentimentală, prin urmare energia și-o vor canaliza către cei dragi. Șansele de a începe o relație nouă sunt scăzute, dar nativii au ocazia să-și îmbunătășească comunicarea cu copiii, cu părinții și să-și consolideze relația cu

Peştii
Nativii din zodia Pești vor fi foarte interesați în această perioadă de zona ezoterică, ocultă a vieții și nu este exclus să studieze în profunzime în această direcție. Unii se vor înscrie la cursuri de dezvoltare personală, în timp ce alții vor alege călătoriile spirituale. Comunicarea va trece la un nivel mai profund și nativii văr căuta să dezgroape adevăruri, să afle secrete. Financiar vorbind, vor apela la tertipluri pentru a face rost de o sumă de bani. În plan sentimental, vedem ca mai mult să fie atrași de relații strict sexuale, de aventuri și mai puțin de construirea unei relații sau consolidarea celei existente.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Presa'n gura lu' Rotundu Emisiunea din 11.10.2019
Bancul săptămânii: Cum se roagă ginerele când îi trăieşte soacra
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Nici în ceasul al 12-lea, baronul primar de Cristeşti n-a respectat legea (III)
Ioan Rotundu
Când autoritatea publică a Urbanismului Botoşani este compromisă
Ioan Rotundu
Preşedintelui Costică Macaleţi i-au sărit… plombele
Ioan Rotundu
Gaşca roşie botoşăneană continuă cu minciuna şi ipocrizia
Ioan Rotundu
Cheful poliţiştilor organizat la cantonul din pădurea Vorona
Ioan Rotundu
Cum justiţia l-a declarat mort, de viu ce este, pe baronul – primar PSD de Cristeşti
Ioan Rotundu
Din istoriile istoricului ajuns baron PSD şi primar de Cristeşti
Ioan Rotundu
COMUNA MIHAI EMINESCU A CASTIGAT PROCESUL CU A.D.I. ZONA METROPOLITANA
Salvarea României nu cred că va veni de la Guvernul Orban
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog