Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Economic
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Publicitate
Cultură
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
20718
De la 07 Ianuarie 2003
122880785

Horoscopul săptămânii 17 - 23.12.2018

  • 8 December 2018, 17:43
Berbec
Cei născuți în zodia Berbec își vor concentra atenția asupra sectorului profesional. Cariera nativilor este pe primul loc și luptă pentru a se face remarcați la locul de muncă. Este momentul unor schimbări benefice, aspect care poate aduce și un nou loc de muncă. Luna Plină le va aduce un nou început legat de familie și locuință, dar poate însemna, în funcție de contextul fiecărui nativ în parte, și culegerea roadelor. Nativii se pot muta într-o altă casă, se pot împăca cu o rudă cu care s-au aflat în conflict până acum și pot consolida relația cu cei dragi.

Taur
Cei născuți în zodia Taur vor fi tentați să plece într-o călătorie sau să înceapă un curs de perfecționare profesională. Nativii sunt determinați să avanseze în carieră sau chiar să își schimbe domeniul de activitate și fac tot ce se poate în această direcție. O serie de convingeri de viață pot fi privite cu alți ochi în această perioadă. Aspectele devin cu atât mai puternic conturate cu cât Luna Plină le poate aduce ocazia de a începe un nou capitol legat de călătorii și studii. O serie de nativi pot finaliza un curs și pot obține o diplomă. Relația cu rudele se va îmbunătăți și nativii vor excela în comunicare.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni se preocupă intens de zona financiară. Nativii vor încerca să aducă îmbunătățiri în acest sector și nu este exclus ca acum să demareze un proiect, o afacere împreună cu partenerul de viață. Acolo unde contextul este deja creat este posibil ca nativii să primească o moștenire. Configurația astrală formată de Soare este puternic susținută și de aspectul de Lună Plină care va aduce culegea roadelor în același sector financiar. Acum este momentul semnării noilor colaborări, dar și momentul negocierilor salariale. Nativii pot primi o mărire de salariu, un bonus, o primă.

Rac
Cei născuți în zodia Rac își concentrează toată atenția asupra sectorului amoros unde pot apărea noi oportunități de a începe o relație. Aspectul este susținut atât de Soare, cât și de Luna Plină care se formează întocmai în semnul lor, pe casa personalității, cu influență puternică asupra axei relaționale. Pe de altă parte, nativii care s-au aflat în conflicte cu partenerul de viață și se simt epuizați pot decide să încheie relația acum. La modul general, este momentul să culeagă roadele a tot ceea ce au semănat începând cu luna iulie și până acum.

Leu
Cei născuți în zodia Leu își concentrează atenția asupra locului de muncă. Nativii au ocazia să iasă în evidență, să se facă remarcați, să-și schimbe jobul, iar ofertele de muncă nu vor întârzia să apară. Este momentul ca Leii să muncească mai mult pentru a-și atinge obiectivele, mai ales că vor primi toată energia de care au nevoie de la Soare. Luna Plină le va aduce stări de interiorizare și nativii vor medita asupra unor situații care au legătură cu cariera. Se cere mai multă atenție acordată sănătății.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară își vor concentra toată atenția asupra educației copiilor, – acolo unde este cazul, dar și asupra relației cu persoana iubită, capitol unde vor face tot ce le stă în putință pentru a consolida legătura. Nativii care întreprind activități artistice și de creație au șanse mari de reușită în această perioadă și pot înregistra succese răsunătoare. Luna Plină le va aduce culegerea roadelor unui proiect, posibil care să se fi desfășurat împreună cu o persoană din anturaj. Totodată, este posibil să lege noi prietenii, dar și să încheie unele mai vechi care au fost amprentate de neînțelegeri în ultima perioadă.

Balanţă
Cei născuți în zodia Balanță vor prefera să-și petreacă timpul alături de familie și persoanele dragi. Nativii se vor sfătui cu rudele și vor purta dialoguri constructive, vor face planuri pe termen lung. Moment bun pentru a se ocupa de locuință, de amenajări, redecorări, renovări și curățenie generală. Luna Plină le poate aduce încheierea unei etape în plan profesional și trecerea la alt nivel. Acest aspect poate aduce o avansare în funcție pentru mulți dintre nativii Balanță.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion se vor mobiliza săptămâna aceasta și-și vor fixa obiective profesionale înalte pe care vor lupta să le atingă. Este momentul să învețe lucruri noi, să studieze, să înceapă cursuri noi, posibil chiar de perfecționare profesională și să-și pună în evidență abilitățile. În plus, Luna Plină le aduce ocazia să încheie niște cursuri, să obțină acreditări, diplome și să treacă cu succes niște examene. Apetitul pentru călătorii se va deschide, iar nativii pot relua legătura cu o persoană aflată în străinătate sau pot cunoaște o persoană de altă cultură, religie, naționalitate.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător vor avea ocazia să-și îmbunătățească veniturile în această perioadă. Nativii pot primi o mărire de salariu, o primă, un bonus de performanță sau un comision substanțial care să le echilibreze pe moment veniturile. Sunt sfătuiți să caute colaborări noi și să nu refuze asocierile profesionale. În plus, aspectul este susținut și de Luna Plină care se formează întocmai în sectorul avantajelor materiale și al moștenirilor și poate aduce culegerea roadelor unui proiect, dar și începerea unuia nou, posibil chiar împreună cu partenerul de viață.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn se bucură de tranzitul Soarelui întocmai în semnul lor, pe casa personalității. Nativii vor fi mult mai energici ca până acum, mai optimiști și mai plini de viață. Totodată, interesul pentru persoana iubită va crește și vor avea ocazia de a petrece momente frumoase în compania acesteia. Luna Plină se va forma pe casa partenerială, prin urmare poate fi sfârșitul unei etape, în cazul cuplurilor foarte încercate în ultima perioadă, dar aspectul poate aduce și o nouă poveste de iubire, în cazul nativilor care-și doresc asta. Noi parteneriate profesionale pot fi demarate în această perioadă.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să se preocupe mai mult de sectorul sănătății, deoarece tranzitul Soarelui îi va îndemna să ia atitudine vizavi de niște afecțiuni mai vechi pe care le-au ignorat până acum. Totodată, tendința majoră a nativilor va fi de a se izola și de a medita la deciziile și acțiunile din ultimul timp. În plus, Luna Plină le cere mai multă odihnă și mai multă grijă la alimentație. La locul de muncă pot apărea provocări noi, însă nu este momentul să se suprasolicite. Pentru unii nativi se poate încheia o etapă în sectorul profesional și se pot culege roadele.

Peştii
Cei născuți în zodia Pești vor fi înclinați către socializare, către distracție și vor petrece timp în compania prietenilor. Este momentul să pună în practică niște planuri profesionale avute, niște proiecte pe care le-au tot amânat în ultima perioadă. Luna Plină le poate aduce încheierea unei etape în sectorul sentimental, aspect care poate însemna o despărțire, în special dacă relația a fost una tensionată și nemulțumitoare. Nativii nu vor suferi deoarece se bucură de protecția lui Chiron, Vindecătorul zodiacului. Tot în acest context, nativii pot cunoaște o persoană nouă cu care să înceapă o poveste de dragoste.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii - Nedumerire politică
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Puricoasa
Traditii pierdute - Festival de colinde la Pomarla
Dinamica economică: Ferma de vaci Marocico
Ipocriziile infractorului Tăriceanu răsplătite cu aplauze
Ioan Rotundu
Să cerem francezilor vestele galbene şi să fim câteva zile armeni
Opan Rotundu
Lumea lu' Rotundu: Ibăneşti: Urătură satiră pentru Liviu Dragnea
CNCD i-a anihilat miliţianului Romică Gorgan trufia
Ioan Rotundu
ANUNŢ amgajare Primăria Ibăneţti
ohannis, despre amnistie și grațiere: Este o catastrofă
Nu a existat niciodată așa ceva în România, nici pe vremea comuniștilor
dINAMICA ECONOMIEI: Darabani, promiciuni politice neonorate
Guvernul introduce „taxa pe lăcomie” pentru bănci
Teodorovici prezintă modificările de taxe și impozite pentru 2019
De la decembrie însângerat la unul îndurerat
Ioan Rotundu
Câinii de pază a economiei de piaţă latră,
Caravana socialistă triumfă în demolare
Ioan Rotundu
100 de personalităţi botoşănene omagiate în mod public
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog