Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Administraţie
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Pamflet
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
818
De la 07 Ianuarie 2003
122886467

Horoscopul săptămânii 17 – 23.02.2020

  • 16 February 2020, 17:15
Săptămâna 17 – 23 februarie 2020 este marcată de trei tranzite importante, toate petrecându-se în zodia Peștilor. Astfel, în prima zi a săptămânii, Mercur, planeta comunicării, va intra în retrogradare în semnul Pești, mers aparent retrograd pe care-l va susține până pe data de 4 martie 2020, când va retrograda în Vărsător pentru 6 zile. Acest tranzit vine cu reevaluări și reanalize serioase ale anumitor sectoare de viață, poate aduce conflicte și neînțelegeri și este de preferat să fim foarte atenți la informația pe care o transmitem și mai ales la modul în care o facem.

Pe data de 19 februarie, Soarele, energia și vitalitatea, va intra și va activa, pentru aproximativ o lună de zile, zodia Pești, iar în ultima zi a perioadei analizate, pe 23 februarie, va avea loc fenomenul de Lună Nouă, de asemenea, petrecut în zodia Pești. Această lunație ne va deschide noi porți, ne va aduce noi începuturi și ne va pregăti pentru noi oportunități.

În săptămâna 17 – 23 februarie 2020 va trebui să dăm dovadă de mai multă empatie, să fim mai toleranți cu cei din jur și mai atenți la nevoile lor. De asemenea, va fi o săptămână în care va fi necesar să ne racordăm la frecvențe divine și să readucem spiritualitatea și credința în viața noastră.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!19

Berbec
Cei născuți în zodia Berbec încep un amplu proces de reevaluare a trecutului, fie că acest aspect înseamnă reanaliza propriilor acțiuni, gânduri sau revizuirea unei legături cu o persoană pe care nu au mai văzut-o de multă vreme. Inclusiv starea de sănătate va intra sub lupa nativilor, însă există riscul ca unele probleme să fie greșit evaluate sau să primească un tratament necorespunzător. În cuplu pot deveni ușor autoritari, aspect care va fi taxat de partener, mai ales că Berbecii simt nevoia nu numai de a se pune pe primul loc, ci și de a se iubi și a se răsfăța din plin. Horoscop săptămânal Taur: 17 – 23 februarie 2020

Taur
Relațiile cu prietenii, cu grupurile din care fac parte, dar și planurile de viitor ale celor născuți în zodia Taur s-ar putea să intre într-un amplu proces de reevaluare și revizuire. Acele persoane cu care nu mai empatizează, cu care nu au o viziune comună vor ieși, cel mai probabil, din viața nativilor. Pe de altă parte, noi începuturi promițătoare se anunță la aceste capitole, odată cu formarea fenmenului de Lună Nouă în Pești. Atenție, însă, la tendința de a idealiza ceva sau pe cineva. Pe de altă parte, nativii dau dovadă de un curaj fantastic de a se lansa în necunoscut și acest aspect le va aduce oportunități noi și le va fi de bun augur în carieră. Munca în echipă va fi rodnică și aducătoare de finanțe.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni vor trece printr-o etapă de reevaluare a carierei, a propriilor lor aspirații profesionale, iar nativii își vor revizui inclusiv imaginea, modul în care sunt văzuți și percepuți de ceilalți fiind un punct de interes. Va fi vorba de noi începuturi profesionale și nu este exclus ca unii nativi să învețe lucruri noi care să-i propulseze în carieră. Atenția la predispoziția către accidente și către gesturi nesăbuite! În plan sentimental s-ar putea ca unii Gemeni să aibă senzația de deja-vu, senzația că au mai trăit acele sentimente, etape și gradul de spiritualitate al fiecărui nativ îl va ajuta să înțeleagă mai bine momentele.

Rac
Cei născuți în zodia Rac reevaluează și reanalizează principiile de viață care le-au trasat direcția până acum. Mulți nativi vor simți impulsul de a învăța ceva nou, de a explora un nou domeniu, de a acumula noi cunoștințe care să-i ajute în dezvoltarea personală sau profesională, iar Luna Nouă din Pești îi va susține din plin. O serie de nativi vor reevalua o relație cu străinătatea, fie că este vorna de o instituție din afara țării, fie de o persoană de altă naționalitate. De evitat călătoriile peste hotare. În cuplu vor fi foarte determinați de Marte, planeta acțiunii, să-și canalizeze atenția asupra persoanei iubite și astfel să reaprindă pasiunea. Atenție la problemele de sănătate care pot afecta sistemul osos sau pielea.

Leu
Cei născuți în zodia Leu își vor reanaliza cu atenție situația financiară și își vor revizui cheltuielile, dar vor fi și mânați să-și obțină niște drepturi materiale peste care au trecut cu vederea sau pentru care nu au luptat până acum din diferite considerente. Este o perioadă de reanaliză spirituală și zona sexualității va intra în vizorul nativilor din acest punct de vedere. Posibil ca unii Lei să fie dezamăgiți de un astfel de context, poate au avut alteptări prea mari de la partener. Este momentul să lase autoritatea deoparte în relațiile cu cei din jur și să-și canalizeze mai mult atenția asupra familiei. Sănătatea le poate pune niște semne de întrebare și pe unii nativi îi poate trimite la medic din cauza unor probleme ce vizează zona capului sau a inimii.

Fecioară
Retrogradarea lui Mercur se va petrece întocmai în sectorul parteneriatelor, iar pentru cei născuți în zodia Fecioară va începe un amplu proces de reevaluare a sentimentelor, a relației cu partenerul de viață, dar și a relației cu partenerii de afaceri și colaboratorii. Tot aici va avea loc și Luna Nouă și va aduce noi începuturi pentru cei care dau dovadă de altruism, toleranță și viziune comună asupra viitorului. Se pot semna noi parteneriate, nativii pot intra în noi asocieri, iar acesta spect poate aduce pentru cei singuri și o nouă și pasională poveste de dragoste. O sumă de bani le poate reveni în mod neașteptat în această perioadă.

Balanţă
Cei născuți în zodia Balanță vor simți nevoia să-și reevalueze locul de muncă, fie că este vorba de sarcini și responsabilități, fie că este vorba de program sau chiar de relațiile cu colegii care pot fi ușor tensionate. Va fi vorba de mai mult stres și acest aspect le poate afecta unora starea de sănătate și nu este exclus să se gândească la o schimbare de loc job, însă nu este recomandat să ia decizia și să-și depună demisia în perioada de retrogradare a lui Mercur. În dragoste trebuie să învețe să fie mai altruiști, să fie mai spirituali și să lase loc întotdeauna raționamentului pentru că tind să fie luați ușor de val, având în vedere că Venus, planeta iubirii și guvernatoarea lor, și Luna Neagră, obsesia, sunt în tranzit prin sectorul relațiilor.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion încep o amplă perioadă de reevaluare a sentimentelor, a poveștii de iubire în care se află și noi ipostaze, noi situații se pot contura acum. Pot avea o revelație legată de persoana iubită. Cei singuri s-ar putea sătura de context și pot începe o nouă relație, însă vor trebui să depună eforturi pentru a o consolida. Unii nativi pot deveni mai pasionali, mai creativi și mai dornici de experiențe noi, spirituale, extrasenzoriale. Întreaga săptămână vor fi energici, vor face drumuri, vor comunica cu cei din jur și vor obosi prin agitația de care dau dovadă. Mai corect spus, nu vor sta locului decât atunci când dorm. .

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător vor simți nevoia să poarte dialoguri lămuritoare cu membrii familiei. Nativii vor avea parte de o comunicare tensionată cu cei dragi, iar acest aspect îi va ajuta să-și reevalueze și reanalize locul în comunitate, în casă. Nu este exclus să întâmpine unele greutăți în schimbarea domiciliului, în cumpărarea/vânzarea/reamenajarea unei locuințe. Posesivitatea se va observa cel mai bine în această zonă și ar fi de preferat să o tempereze și să asculte și sfaturile altora. Nici ambițiile de moment nu-i vor ajuta pe nativi să obțină ceva mai repede și cu cât se vor stresa mai tare, cu atât soluția se va îndepărta de ei. .

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn vor trebui să-și reevalueze modul în care comunică cu cei din jur. Nativii trebuie să lase rigiditatea deoparte în favoarea spiritualității, a empatiei și a toleranței. De asemenea, este o perioadă bună pentru a se uita înapoi și a se întreba ce mei trebuie să învețe pentru a ajunge acolo unde-și doresc. Nu este, în schimb, o perioadă favorabilă deplasărilor și călătoriilor și ar trebui evitate sau amânate. Situații neclare cu acte și documente pot apărea acum pentru a fi revizuite. Marte, planeta acțiunii, care tocmai a intrat în semnul lor le va aduce foarte multă energie, însă le va fi cam greu să o canalizeze într-o singură direcție și se pot trezi debusolați și confuzi. Se cere atenție la sănătate, există risc de accidentări, dar și de probleme la nivelul sistemului osos și la nivelul pielii.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător își vor reevalua cu multă atenție, maturitate, zona financiară. Cheltuielile inutile vor fi șterse de pe listă, iar dorința de a facemai mulți bani, de a câștiga un venit în plus se va accentua acum, însă vor fi destul de confuzi privind direcția pe care trebuie să pornească. Sunt sfătuiți ca pe perioada de retrogradare a lui Mercur să evite speculațiile financiare, investițiile și tranzacțiile riscante. Este un moment bun pentru a-și reanaliza valoarea personală. Sunt, oare, remunerați pe cât merită? O serie de situații din trecut în care nativii nu au acționat corespunzător, nu au acționat moral, se pot întoarce acum pentru a fi rezolvate. Atenție la cronicizarea unor probleme de sănătate mai vechi sau la reîntoarcerea unor simptome netratate sau tratate necorespunzător.

Peştii
Cei născuți în zodia Pești au parte de retrogradarea lui Mercur întocmai în semnul lor, pe casa personalității, iar nativii vor începe o amplă reevaluare a propriilor principii de viață, a modului în care se raportează la cei din jur, a modului în care interacționează cu cei din jur. Este o săptămână în care vor deveni vedetele zoadiacului întocmai pentru că tumultul energetic din semnul lor îi va face să ia inițiativă, să caute răspunsuri, să caute lămuriri pentru a înțelege în ce etapă sunt și ce au de făcut pe viitor. În plan sentimental poate lua naștere o pasiune, aspect care, din nou, le poate trezi semne de întrebare. Se cere atenție la finanțe deoarece există riscul de a fi păcăliți sau prea cheltuitori.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


!Bancul săptămânii: Concurenţă neloială
Încrengătura de rudenie şi şpăgile pitite în camera femeii de serviciu (III)
Ioan Rotundu
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Presa`n gura lu` Rotundu: Emisiunea din 14.02.2020
Lumea lu' Rotundu: Scurtcircuite educationale
Viceprimarul Trufin a umplut şi Vlăsâneştiul cu miros de grajd
Ioan Rotundu
Noi dezvăluiri despre afacerile din interiorul ITPF (IV)
Ioan Rotundu
ANUNT CU PRIVIRE LA DESFASURAREA PROGRAMULUI DE ÎNREGISTRARE SISTEMATICĂ
IN SISTEMUL INTEGRAT DE CADASTRU ȘI CARTE FUNCIARĂ
Prefectul a dispus revocarea hotărârii de consiliu forțate de majoritatea PSD
privind bugetul municipiului
Capacitatea oligarhilor cu legături politice şi a baronilor
de a controla interesele de afaceri trebuie să ia sfârșit
Cornişa Aquapark, magnetul care atrage turiştii la Botoşani
COMUNICAT DE PRESĂ
Dan Deleanu, cumătrul şefei POSD, impus cu forţa administrator la Nova Apaserv
Ioan Rotundu
Presa`n gura lu` Rotundu: Emisiunea din 21.03.2020
Lumea lu Rotundu Manastirea Petru Voda Schitul Poiana
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog