Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Reportaje
Comentarii
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
14597
De la 07 Ianuarie 2003
114773030

Horoscopul săptămânii 17 – 23.septembrie 2018

  • 18 September 2018, 23:00
Berbec
Cei născuți în zodia Berbec au parte de o săptămână cu puternic impact în zona sentimentală. Cu Soarele și Mercur în casa mariajului și a parteneriatelor, nativii vor observa o mai bună comunicare cu partenerul de cuplu, iar acolo unde au fost neînțelegeri până acum, acestea se vor dizolva. Interesul Berbecilor va fi să repună pe picioare o poveste de iubire, să-i mai dea o șansă, iar unii dintre nativi chiar vor reuși să facă marele pas, cererile în căsătorie nefiind excluse. De asemenea, în zona profesională, nativii au șansa să semneze un contract profitabil, poate fi vorba și despre o colaborare care să le îmbunătățească veniturile. Începutul de săptămână poate aduce un oarecare disconfort în zona sănătății și neplăceri, nemulțumiri trecătoare la locul de muncă.

Taur
Cei născuți în zodia Taur au parte de o săptămână bună la modul general. Cu Soarele și Mercur pe casa muncii și a sănătății, nativii își vor da tot interesul în aceaste direcții. Vor deveni mai conștiincioși la locul de muncă, vor reuși să-și execute cu mai multă responsabilitate sarcinile și vor avea ocazia să se pună în evidență și să se facă remarcați de superiori. Cei care-și caută un loc de muncă, în această perioadă se pot angaja, aspectul fiind favorabil și celor care-și doresc schimbarea jobului actual. Pe de altă parte, în zona sănătății vor simți o îmbunătățire remarcabilă, iar Taurii vor da dovadă de mai multă energie și bună dispoziție, cu toate că unii nativi pot manifesta un soi de ipohondrie, însă nefondată. Începutul de săptămână le poate aduce discuții cu partenerul de cuplu și clarificarea unor situații mai vechi.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni pot începe săptămâna cu discuții legate de casă și pot lămuri o situație care vizează membrii familiei. Cu Soarele și Mercur în casa sentimentală, nativii vor observa o îmbunătățire a situației amoroase, a relației cu partenerul de cuplu, cu alte cuvinte, vor face tot ce le stă în putință să reaprindă flacăra pasiunii. Totodată, și comunicarea cu copiii va trece într-o altă etapă și va cunoaște o îmbunătățire remarcabilă. Pe de altă parte, nativii pot fi tentați să flirteze mai mult, iar o parte dintre aceștia își vor da frâu liber pornirilor și pot începe o aventură. Gemenii vor avea mai mult chef de distracție și-și vor consuma energia în activități sportive și artistice, fiind favorizați cei care lucrează în domeniile creative și care acum se pot evidenția.

Rac
Cei născuți în zodia Rac își vor concentra toată atenția asupra familiei și a locuinței. Nativii vor petrece mai mult timp cu rudelele și vor avea ocazia să pună la punct aspecte legate de sectorul locativ. În timp ce unii nativi își pot schimba domiciliul, se pot muta de la părinți, alți nativi pot fi favorizați în negocieri și pot vinde, cumpăra, închiria o casă. Este momentul să-și reamenajeze și redecoreze locuința. Toată săptămâna este amprentată de o comunicare excepțională cu cei din jur, iar în primele zilei ale perioadei analizate, Racii pot face deplasări scurte în interes de serviciu și pot rezolva situații legate de acte.

Leu
Cei născuți în zodia Leu vor începe săptămâna cu preocupări financiare și nu este exclus să primească o sumă de bani mult așteptată. Cu Soarele și Mercur în casa comunicării și a deplasărilor, nativii vor avea abilitatea de a-și susține cu tărie ideile, de a propune strategii noi și chiar de a obține noi avantaje profesionale. O serie de nativi pot renegocia contractul de muncă și pot obține o mărire de salariu. Sunt sfătuiți să fie atenți la informația care vine spre ei, indiferent de căi, deoarece o pot folosi în interesul lor. Sunt favorizate călătoriile pe distanțe scurte.

Fecioară
Pentru cei născuți în zodia Fecioară se anunță o săptămână favorabilă din punct de vedere financiar. Cu Soarele și Mercur în casa banilor obținuți din muncă proprie, nativii vor avea șansa de a-și îmbunătăți considerabil veniturile. Aceștia pot primi oferte noi de colaborare, se pot implica în noi proiecte și sunt favorizate renegocierile salariale. Întreaga săptămână, Fecioarele vor avea parte de energia necesară pentru a-și duce la bun sfârșit sarcinile și se vor evidenția printr-o stare de spirit bună.

Balanţă
Cei născuți în zodia Balanță pot începe săptămâna cu o ușoară stare de epuizare fizică, de oboseală, însă de îndată ce Soarele și Mercur își vor începe tranzitul întocmai prin semnul lor, pe casa personalității, nativii vor observa o îmbunătățire a stării generale. Balanțele vor da dovadă de energie, de bună dispoziție, vor fi mai glumețe și mai vesele și vor reuși să comunice impecabil cu cei din jur astfel încât să obțină ceea ce-și doresc. Sunt favorizate negocierile în plan personal și nativii sunt sfătuiți să profite de acest aspect astrologic pentru a-și pune ordine în viața personală.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion încep săptămâna cu preocupări legate de prieteni și pot pune la cale planuri pe termen lung care vor fi ușor negociate către finalul perioadei analizate. Cu Soarele și Mercur în casa subconștientului, nativii își vor îndrepta atenția către propria persoanlă, către trăirile interioare, pe care le vor analiza în dorința de a lua cea mai bună decizie pentru ei înșiși. Sunt favorizate introspecțiile și meditațiile în urma cărora Scorpionii să-și schimbe niște idei, niște principii de viață. Dorință de izolare și socializare greoaie către finele săptămânii când vor refuza ieșirile în oraș și vor dori să se retragă în liniștea căminului.

Săgetător
Dacă în prima parte a săptămânii cei născuți în zodia Săgetător își îndreaptă atenția către sectorul profesional și către consolidarea carierei, în cea de-a doua parte a perioadei analizate vor pune bazele unor proiecte pe termen lung și vor da dovadă de o bună capacitate de negociere. Cu alte cuvinte, Săgetătorii vor fi pe poziții și vor reuși să întoarcă totul în favoarea lor. Cu Soarele și Mercur în sectorul prietenilor, aceștia vor avea ocazia să petreacă mai mult timp cu grupul de cunoștințe, iar cei care au avut conflicte cu cei dragi vor reuși să le dizolve. Sunt favorizate împăcările, dar și noile cunoștințe, prin urmare nativii trebuie să fie mai deschiși la socializare. Nu este exclus ca persoanele cunoscute acum să-i ajute în zona profesională.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn își concentrează toată atenția asupra sectorului profesional. Încă de la începutul săptămânii, nativii rezolvă chestiuni care țin de acte, profesie, studii, urmând ca spre finalul perioadei analizate să-și (re)negocieze niște contracte. Cu Soarele și Mercur în sectorul socio-profesional, nativii vor da dovadă de o bună comunicare la locul de muncă și își vor rezolva sarcinile cu mai multă responsabilitate. Pentru o serie de nativi poate fi o perioadă favorabilă avansării în funcție și contextul astral le cere mai multă disponibilitate către socializare.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător încep săptămâna cu vești bune în zona financiară, unde se întrevăd posibilități de îmbunătățire a veniturilor. Cu Soarele și Mercur alături, nativii vor putea pleca în călătorii în urma cărora să aibă parte de o schimbare a mentalității și a principiilor de viață. Pe de altă parte, Vărsătorii își vor concentra atenția asupra studiilor, iar unii dintre aceștia pot începe cursuri de perfecționare profesională, pot învăța o limbă străină sau pot studia un domeniu nou, chiar o cultură nouă. Totodată, sunt favorizate deplasările în interes profesional.

Peştii
Cei născuți în zodia Pești încep săptămâna cu preocupări legate de sfera sentimentală și de partenerul de cuplu. Nativii pot obține niște lămuriri și vor observa o îmbunătățire a relației de cuplu, al modul general. Cu Soarele și Mercur în casa avantajelor materiale, Peștii vor avea ocazia de a-și îmbunătăți considerabil veniturile, de a renegocia niște contracte și de a primi sume de bani în urma unor proiecte mai vechi care implică parteneri de afaceri și colaboratori. De asemenea, persoana iubită le va fi alături în toate demersurile financiare întreprinse în această perioadă și nu este exclus ca prin intermediul sau cu ajutorul acesteia să obțină niște avantaje financiare.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Doiniţa, trezeşte-te fato, ai schelete în dulapul personal!
Ioan Rotundu
Ce sugestie a primit dr. Hrincă de la un procuror botoşănean
Ioan Rotundu
Liderul suprem al PSD Liviu Dragnea sfâşiat de propria haită
Scrisoarea către (ne)stimatul Liviu Dragnea
Criminalul Mengele reîncarnat în ministrul Teodorovici
Ioan Rotundu
Cârdăşia dintre CCR, BOR ;i PSD a triumfat din nou
Ioan Rotundu
Inspecția Judiciară a descins la Parchetul General
înainte de audierea lui Liviu Dragnea și a cerut dosarul violențelor din 10 august (surse, G4Media)
Protest al magistraților pe treptele Curții de Apel București
Mai multe persoane au transmis mesaje de susținere: Nu cedați, rezistați / Augustin Lazăr: Tânăra magistratură dă dovadă de responsabilitate în apărarea independenței justiției
Catrenul săprămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Gestul plin de nobleţe al lui Bulă
Lumea lu' Rotundu:Centemarul Unirii - Păltiniş
Durneşti: Prima poartă de intrare în localitate din judeţ
Ioan Rotundu
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 14.09.2018
Pe șleau, despre referendum. Partea a II-a: Referendum pentru o „precizare”
Cristi Danilet
Pe șleau, despre referendum. Partea I: De ce judecătoarele nu stau la cratiță?
Cristi Danilet
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 21.09.2018
O nouă ticăloşie marca Macaleţi – PSD
Ioan Rotundu
Băsescu: Opoziţia pare a face un blat ruşinos cu PSD
refuzând să depună o moţiune de cenzură. Moment politic mai bun nu poate exista
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă