Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Horoscop
Umor
Editorial
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
13056
De la 07 Ianuarie 2003
114941637

Horoscopul săptămânii 19 – 25 septembrie 2022

  • 10 September 2022, 14:40
Berbec
Toate aspectele experiențelor pe care le-ați acumulat anterior sunt puse în aplicare și vă ajută să faceți față cu încredere în majoritatea situațiilor pe măsură ce apar. Sunteți mulțumiți de voi înșivă și de efortul pe care îl puteți depune pentru a vă stabiliza circumstanțele și perspectivele de viitor. Sunteți încurajați să faceți îmbunătățiri în viața voastră profesională, socială și romantică, orice ați îndrăzni să abordați duce la răspunsuri favorabile din partea celorlalți, care sunt susceptibile să aprobe sugestiile și opiniile voastre.

Taur
Sunteți plini de energie și orice ați face sunteți remarcați. Rețineți, totuși că trebuie să fiți tot timpul cu precauție. A părea aroganți vă poate crea probleme în mediul profesional, precum și cu persoanele apropiate. Exercițiul fizic este foarte eliberator și vă ajută să vă echilibrați nivelul energetic, iar în același timp vă îmbunătățește și starea emoțională și mentală. Direcționând excesul de energie în moduri plăcute și benefice, nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la nicio consecință. Aveți ocazia în această perioadă de a vă plănui un mod eficient și constant prin care să vă aflați într-o balanță.

Gemeni
Pentru că sunteți mulțumiți de realizările voastre actuale, acum este un moment grozav să arăți de ce anume mai sunteți capabili. Folosiți-vă încrederea de sine și experimentați mai multe responsabilități, dacă vă simțiți în stare. În acest fel vă veți extinde aria experienței și vă veți dezvolta aptitudinile. Nu uitați, totuși, că la un moment dat circumstanțele se pot modifica . Asigurați-vă că abordați noile sarcini găsite cu precizie și nu în grabă. Din fericire pentru voi, aveți un talent nativ de a fi flexibili.

Rac
Nu fiți prea îngrijorați dacă păreți puțin mai îngrădiți decât de obicei, sunteți pregătiți pentru toate eventualitățile și, în sfârșit, puteți face față acelor proiecte pe care le-ați amânat de ceva timp. E momentul să vă organizați mai eficient pentru a reveni pe linia de plutire Folosiți-vă entuziasmul și încercați să lucrați, dacă puteți, într-o echipă. Să nu vă fie teamă să fiți lideri în cazurile în care situația o cere sau știți că aveți cunoașterea necesară pentru a aborda anumite circumstanțe și a avea rezultate favorabile.

Leu
Este ușor pentru ceilalți să vă provoace, ca atare e bine pentru voi să nu vă lăsați atrași în confruntări inutile. Nu le dați celorlalți satisfacția de a primi o reacție din partea voastră. Sunteți încurajați să petreceți mai mult timp de calitate cu propria persoană sau cineva special pentru a vă echilibra și atrage armonia. În adâncul sufletului vostru știți exact ce vă doriți și plănuiți să obțineți. Ascultați-vă intuiția și acționați cât de bine puteți pentru ca lucrurile să fie în favoarea voastră. Condițiile se schimbă, iar acest lucru înseamnă că există șansa de a întâmpina niște oportunități dintr-o sursă la care vă așteptați cel mai puțin.
Fecioară
Unele persoane ar putea fi invidioase pe nivelul vostru de energie și încredere desine. Acestea sunt calități care vă transformă în mediatori în dispute și niște persoane care găsesc soluții rapide și eficiente. Îi ajutați pe ceilalți ori de câte ori puteți. Aveți suficientă energie pentru a vă urma obiectivele și proiectele, nu există limită pentru dăruirea și harnicia voastră, care vor fi remarcate de persoanele pe care vreți să le impresionați sau chiar și în mediul profesional, mai ales dacă vă doriți să avansați. Ca în orice situație, totuși, e bine să nu vă suprasolicitați pentru a vă menține pe linia de plutire.

Balanţă
Această perioadă poate fi extrem de influentă, în special în mediul profesional, deoarece s-ar putea să fiți mult mai competitivi pentru a vă face remarcați. Cu toate acestea, încercați să nu lăsați micile supărări să se transforme în probleme mai mari decât e cazul. Pentru a evita un obstacol care poate să apară în atingerea obiectivelor voastre sunteți încurajați să mediați orice probleme care ar putea fi rezolvate la acel moment specific. De asemenea, nu ezitați să cereți sprijin atunci când lucrurile devin copleșitoare. Suprasolicitarea nu vă ajută, iar uneori alte perspective pot avea o influență favorabilă.

Scorpion
Săptămâna începe într-o notă pozitivă pentru voi. Este posibil să observați progrese în diverse arii ale vieții care v-ar putea influența semnificativ demersul. Încercați să nu fiți prea competitivi cu ceilalți, deoarece nu toată lumea lucrează împotriva voastră. Sprijinul comun poate fi important pe calea spre excelență. Este posibil să fiți nevoiți să faceți un compromis. Fiți receptivi la ceea ce au de spus ceilalți, deoarece ați putea extinde anumite chestiuni favorabile fiind mai deschiși la minte. Există șansa de a începe în sfârșit să dezvoltați diverse relații într-un mod mult mai armonios și să treceți printr-o perioadă de transformare.

Săgetător
Săptămâna aceasta probabil vă simțiți mai ambițioși în căutarea unor activități care să vă amplifice veniturile sau care pur și simplu aduc o îmbunătățire semnificativă a stilului vostru de viață. Eforturile în derulare, precum proiectele sau contractele, ar putea evolua în timpul acestei perioade. Mentalitatea voastră se poate schimba, de asemenea, pe măsură ce lucrați la gestionarea emoțiilor negative. Dacă simțiți la un moment dat că nu faceți progresul pe care vi-l doriți, probabil din cauza unui obstacol sau a unei probleme care vă stă în cale, e posibil ca acest lucru să fie rezolvat mai repede decât v-ați aștepta, ca atare aveți răbdare și nu acționați impulsiv. Totuși, sunteți încurajați să vă bazați pe intuiție, pe lângă altele.

Capricorn
Săptămâna aceasta poate să apară o stare de competiție în cazul vostru și probabil vă simțiți mai înclinați să vă arătați creativitatea în activitățile voastre pentru a vă face remarcați. Sunteți motivați să vă puneți în valoare potențialul, ceea ce v-ar putea schimba în mod pozitiv relațiile și alte aspecte practice. Profitați la maximum de ambiția voastră pentru a demara și consolida ceea ce este important pentru voi. Chiar dacă întâmpinați probleme, reușiți să le rezolvați cu ajutorul creativității voastre native. Este posibil, totuși, să fiți nevoiți să vă organizați mai strict timpul, modul în care vă folosiți energia, chiar și resursele financiare pentru ca proiectele voastre să fie fezabile. Din fericire, cu cât sunteți mai dispuși să faceți compromisuri, cu atât proiectele voastre pot progresa într-un mod mai accelerat.

Vărsător
Săptâmâna aceasta s-ar putea să existe o energie emoțională mai intensă în unele momente, în special în circumstanțele în care trebuie să cooperați cu anumite persoane. Sunteți deosebit de ambițioși și e bine să vă ramintiți că pentru a vă atinge niște obiective personale e de preferat să încercați să vă îndepliniți obligațiile generale înainte de toate. În acest fel veți menține un echilibru. Sunteți încurajați să fiți flexibili în momentele tensionate și să vă gândiți la varianta cea mai favorabilă, chiar dacă poate va trebui să faceți mici schimbări pentru a vă menține pe linia de plutire. Vi se evidențiază într-un mod sau altul cât de importantă este compasiunea, mai ales atunci când acțiunile voastre influențează și alte persoane.

Peştii
Săptămâna aceasta sunteți mult mai interesați să vă faceți ideile auzite și sunteți deosebit de fermi legat de ceea ce credeți, mai ales dacă există un proiect sau un efort creativ care vă atrage atenția. Cu toate acestea, pot să apară dificultăți în a primi receptivitatea pe care o doriți. O rezoluție creativă printr-o conversație eficientă se dovedește a fi de folos. S-ar putea să fiți nevoiți inițial să faceți un pas înapoi, în principal pentru a stabili o strategie despre modul în care veți aborda circumstanțele. Tonul și conținutul comunicării sunt cruciale, mai ales dacă există ceva ce doriți să dezvoltați. Din fericire, lucrurile se aliniază în cel mai scurt timp, iar în urma unei atitudini corespunzătoare veți obține rezultate favorabile.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Răspuns inteligent
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Răfuială între soţi cu complicitatea unei justiţii oarbe
Ioan Rotundu
Cât plătesc partidele pentru tăcerea presei?
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă