Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Important
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
25216
De la 07 Ianuarie 2003
120659845

Horoscopul săptămânii 19 – 25.11.2018

  • 17 November 2018, 21:33
Berbec
Cei născuți în zodia Berbec își vor îndrepta atenția și energia către sectorul studiilor, unde vor dori să finalizeze ceea ce au început sau vor începe noi cursuri de perfecționare profesională. De asemenea, este dinamizat și sectorul străinătății, iar nativii pot pleca într-o călătorie peste hotare sau pot afla vești, pot relua legătura cu o persoană din străinătate sau care este de altă cultură și religie. Luna Plină va veni să accentueze dorința de a călători a nativilor și, totodată, va aduce mai mult interes pentru studiu. Nativii trebuie să fie mai atenți la comunicarea cu rudele care se poate deteriora și poate duce la încheierea unei relații, mai ales în ceea ce-i privește pe cei care au frați și surori.

Taur
Cei născuți în zodia Taur își vor concentra atenția și energia pentru a-și îmbunătăți situația financiară și nu este exclus să apară avantaje sosite prin intermediul partenerului de viață și oportunități numeroase de a crește veniturile. De asemenea, nativii vor avea un mai mare interes pentru zona intimă și sexuală. Luna Plină le va aduce ocazia de a culege roadele unei colaborări și nu este exclus ca nativii să primească o mărire de salariu sau un bonus consistent.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni își vor îndrepta atenția și energia asupra relațiilor parteneriale, vizate fiind atât relația cu persoana iubită, cât și cu un colaborator sau partener de afaceri. Nativii care sunt în relații de lungă durată pot decide să facă următorul pas, iar cei deja căsătoriți vor prefera să-și petreacă mai mult timp cu partenerul de viață. Este momentul să semneze noi contracte și să demareze proiecte de grup. Luna Plină se va forma întocmai în semnul lor și le va aduce ocazia să culeagă roadele în sectorul relațional, nativii care sunt nesiguri în plan sentimental, luând acum o decizie. Nu este exclus ca Gemenii singuri să înceapă o nouă relație.

Rac
Cei născuți în zodia Rac își vor îndrepta atenția asupra sectorului muncii, dar și sănătății. Nativii vor reuși să rezolve cu mai multă ușurință sarcinile de la locul de muncă și vor reuși să-și ducă la bun final planurile avute. Din punctul de vedere al stării fizice și psihice, aceștia vor observa o îmbunătățire remarcabilă și vor beneficia de energie și bună dispoziție, însă care se cer a fi canalizate în scopuri vindecătoare pentru că Luna Plină le va cere întocmai rezolvarea unor afecțiuni mai vechi care le-au dat bătăi de cap până acum nativilor și le va pune la dispoziție tratamentele necesare pentru vindecare. Posibile stări de interiorizare către finele perioadei analizate.

Leu
ei născuți în zodia Leu își vor îndrepta atenția și energia către sectorul sentimental, unde va crește interesul pentru partenerul de cuplu, dar și pentru îmbunătățirea relației cu copiii, acolo unde este cazul. Nativii se vor dedica și vor fi atrași de activitățile artistice, de creație, dar și sportive. Cei care nu au relații stabile, ar putea lua decizia, la Luna Plină, de a încheia un capitol sau, din contră, de a începe o nouă poveste de dragoste. Relațiile cu prietenii vor fi încercate și nu este exclus ca aceștia să pună punct unui proiect pe care-l au împreună cu cei din anturaj sau, din contră, să demareze un astfel de proiect, în funcție de contextul astrologic al fiecărui nativ Leu.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară își vor îndrepta atenția și energia către sectorul familiei și al locuinței, unde vor prinde curajul și puterea necesare pentru a se ocupa de o situație ce vizează viața de familie și căminul. Astfel, poate fi vorba de mai mult timp petrecut alături de cei dragi, de o mutare sau renovare a casei. Luna Plină le va aduce ocazia de a culege roadele muncii lor, dar și de a demara proiecte profesionale noi. Moment bun pentru a se pune în evidență la locul de muncă.

Balanţă
Cei născuți în zodia Balanță vor da dovadă de o capacitate bună de comunicare și vor deveni mai sociabili decât de obicei. Nativii vor fi interesați de începerea unor cursuri noi sau de încheierea unei astfel de etape și obținerea meritelor, de dobândirea unor cunoștințe care să le deschidă noi oportunități în domeniul profesional. Relația cu rudele se poate dinamiza. Luna Plină le poate favoriza o călătorie în urma căreia unele principii și valori de viață să capete alt sens.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion își vor îndrepta atenția și energia către sectorul banilor obținuți din muncă proprie, iar aceștia vor face tot ce le stă în putință pentru mărirea veniturilor. Noi colaborări și propuneri vor veni din această direcție, însă nu este exclus să primească un bonus pentru munca depusă sau chiar o mărire de salariu. În plus, Luna Plină va favoriza aceste aspecte financiare și poate veni cu diferite avantaje materiale, inclusiv prime, cadouri, bani obținuți dintr-un partaj sau moștenire, în funcție de contextul astralogic al fiecărui nativ în parte.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de tranzitul Soarelui întocmai prin semnul lor și se vor bucura de energia necesară pentru a-și duce la bun sfârșit toate planurile avute. Nativii vor fi preocupați de zona sentimentală și vor da dovadă de un mai mare interes pentru persoana iubită sau pentru găsirea unui nou partener alături de care să înceapă o poveste de dragoste. În plus, Luna Plină îi poate ajuta să ia o decizie în acest sens, astfel că nativii care se află în relații de lungă durată pot face (primi) o cerere în căsătorie, în timp ce aceia dintre ei care au avut parte de neplăceri și nemulțumiri în cuplu pot alege să pună punct. Atenție la relațiile din sfera profesională care se pot deteriora.

Capricorn
Săptămâna aceasta te remarci din ce în ce mai mult la serviciu într-un mod pozitiv. Munca ta grea din ultima perioadă prinde roade și toți pot vedea ce ai reușit să faci singur. Nu sunt excluse nici promovări, dacă dai dovadă de consecvență. Te bucuri de atenția celorlalți, iar în plan personal lucrurile merg din ce în ce mai bine. Poți face un nou pas în relație dacă simți că ești alături de persoana potrivită. Ai încredere în tine dacă ești singur, pentru că zilele acestea cineva special își poate face apariția în viața ta și poți începe din nou să iubești.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător își vor îndrepta atenția și energia către prieteni și va urma o perioadă în care nativii vor participa la activități de grup și vor avea ocazia să-și mărească cercul de cunoștințe. Moment bun pentru demararea proiectelor în comun cu persoane din anturaj. Luna Plină va activa sectorul sentimental, dar și al relației cu copiii, iar nativii pot avea ocazia să flirteze mai mult, chiar să înceapă o aventură, dar și să deschidă un nou capitol în relația cu cei dragi, în funcție de contextul astrologic al fiecăruia în parte. Este momentul culegerii roadelor pentru nativii care lucrează în domenii artistice și de creație.

Peştii
Cei născuți în zodia Pești își vor îndrepta atenția și energia asupra sectorului profesional și vor face tot ce este necesar pentru a-și consolida cariera sau pentru a obține o avansare în funcție. Nativii au ocazia să-și îmbunătățească imaginea la locul de muncă și ar trebui să profite de acest context. Luna Plină le aduce preocupări legate de locuință, dar și ocazia de a petrece mai mult timp cu membrii familiei, de a duce relațiile cu cei dragi într-o nouă etapă.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 16.11.2018
Bancul săptămânii: Motociclistul ghinionist
Catrenul săptămînii
Ioan Mamaische
Lumea lu Rotundu Centenarul Unirii - Dângeni
Quo vadis!
Prefață la cartea Doar politicieni sau și ticăloși? Epoca Băsescu – Ponta (vol.II) – Ed. Agata, 2018. Autor: Ion ISTRATE. Publicat: 16 Nov. 2018 în Revista literară Luceafărul.net
Abuzurile lui Nechifor sancţionate de judecători
Ioan Rotundu
Aioniţoaie, prin vrerea PSD, nu poate fi director la „Vasilache”
Ioan Rotundu
Să ne mândrim sau să ne ruşinăm, cu Budăi ministru?
Ioan Rotundu
Evreul Laufer şi datul cu curul de podea
Ioan Rotundu
Să ne ferească Dumnezeu de iubirea lui Ilan Laufer!
Ioan Rotundu
Primarii liberali spionaţi de conducerea IJP Botoşani
Ioan Rotundu
Cuvânt lămuritor l la "Doar politicieni sau şi ticăloşi?" vol.II Epoca Băsescu - Ponta
Ioan Rotundu
Eveniment important dedicat Centenarului Unirii
Presa-n gura lu ' Rotundu: Emisiunea din 23.11.2018
Jaful de la locuinţa comisarului şef Şerbănoiu ţinut la secret
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă