Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Politică
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
23827
De la 07 Ianuarie 2003
122883894

Horoscopul săptămânii: 20-26 iulie 2015

  • 24 July 2015, 23:00
BERBEC 21.03-20.04: La inceputul saptamânii va concentrati mai mult pe activitatile de acasa si puneti la punct un plan de bataie pentru mai multe proiecte de redecorare, renovare sau reparatii urgente. Pentru a evita discutiile in contradictoriu va trebui sa fiti mai rabdatori cu membrii mai in vârsta ai familiei.

TAUR 21.04-21.05: Ritmul programului dumneavoastra de zi cu zi se va accelera, mai ales din cauza cerintelor cu care va confruntati. Comunicarea cu cei apropiati va fi destul de buna, insa sunteti prea ambitiosi sa recunoasteti ca ati cam obosit. Multi dintre nativii acestei zodii se apuca acum de studiu si isi pierd din energia pozitiva.

GEMENI 22.05-21.06: Daca sunteti in cautarea unui loc de munca sau va renegociati salariul, atunci putem spune ca aceste zile sunt perfecte. S-ar putea sa doriti sa faceti o achizitie majora, ceea ce va determina sa fiti mai atenti cu numerarul disponibil. S-ar putea chiar sa fiti obligati sa curatati, sa reparati sau sa intretineti ceva care necesita mult efort din partea dumneavoastra.

RAC 22.06-21.07: Se pare ca Soarele, singura sursa care va confera energie, a revenit in zodia dumneavoastra si va face sa va simtiti energizati. De fapt, in urmatoarele saptamâni ar trebui sa va reincarcati bateriile pentru tot restul anului. O multime de activitati au loc in viata personala si va ofera sansa sa dovediti lumii ceea ce puteti face.

LEU 22.07-22.08: Sunteti destul de solicitati si va faceti tot felul de planuri ca sa reusiti sa terminati la timp tot ceea ce v-ati propus. Asta nu inseamna ca va veti izola de restul lumii, ci dimpotriva. Va veti folosi de farmecul si orgoliul personal pentru a da lovitura. Oricum, va simtiti in stare!

FECIOARA 23.08-22.09: In aceste zile va creste popularitatea in rândul cunoscutilor. Primiti multe invitatii pentru distractie si interactiunile cu cei din jur se bazeaza pe mese festive, intâlniri, petreceri si multe discutii amicale. Veti fi stralucitori. Profitati de aceasta sansa pentru a va face si noi amici.

BALANTA 23.09-22.10: Astrele se pare ca va asaza in lumina rampei si veti straluci corespunzator. Totul va reuseste si reusiti sa-i surprindeti pâna si pe cei mai pretentiosi interlocutori. Prin urmare, acesta este si motivul pentru care veti primi câteva responsabilitati in plus. Nu va faceti griji. Le veti rezolva rapid.

SCORPION 23.10-21.11: V-ati cam plictisit de rutina. Vreti mai multe modificari, stimulari si aventura in viata dumneavoastra. Veti fi incântati sa studiati ceva nou, poate legat de filozofie sau religie. Singurul dezavantaj este ca veti incerca sa-i convingeti pe altii sa fie de acord cu dumneavoastra.

SAGETATOR 22.11-21.12: Vreti sa experimentati viata la un nivel extrem de intens si nu sa o tratati ca pe o abstractie. Sunteti din fire curiosi, asa ca va simtiti provocati de cineva apropiat. Ii raspundeti cu aceeasi moneda si va impuneti un pic cam apasat punctul de vedere. Relatia cu persoana iubita este cotata la nivel inalt si beneficiati de multe clipe fierbinti.

CAPRICORN 22.12-19.01: Sunteti parca prea obositi si simtiti nevoia de mai mult somn. Va puneti in contradictie cu cineva apropiat si va enerveaza chiar ca nu ajungeti la o intelegere amiabila. Poate este nevoie sa cedati dumneavoastra mai mult si sa-i ascultati opinia celuilalt cu mai multa rabdare. Nu credeti?

VARSATOR 20.01-18.02: Eficienta si productivitatea va fac sa cresteti in ochii celor care au nevoie de ajutorul dumneavoastra. Acesta este si motivul pentru care sunteti atât de dornici sa va organizati mai bine si sa incepeti fiecare zi cu o lista bine intocmita.

PESTI 19.02-20.03: Viata vi se pare interesanta si romantica, mai ales ca urmeaza o perioada cu intâlniri fierbinti, iar viata sociala va fi stimulata cu invitatii amuzante, picnicuri, evenimente sportive sau culturale si multe activitati legate de copii.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Reţeta săptămânii: Pui la grătar
Bancul zilei: Rostul laptop-ului
Sfinţire de mănăstire cu invazie de social-democraţi
Ioan Rotundu
Cretinism politic liberal
Ioan Rotundu
Botoşani: Mândrie iliesciană
Ioan Rotundu
Cine credeţi că va râde la urmă?
Ioan Rotundu
Încă un gogoloi menit să umbrească monumentul istoric
Ioan Rotundu
Comunicat de presă PNL Botoşani
Comunicat de presă APIA Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog