Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
27731
De la 07 Ianuarie 2003
111098316

Horoscopul săptămânii 21 – 27.11.2022

  • 13 November 2022, 11:22
Berbec
Berbecii își recapătă energia și vitalitatea și au parte de momente de iluminare în care-și înțeleg trecutul. Nativii își înțeleg greșelile și trag noi concluzii mult mai profunde care-i ajută să ierte și să se vindece. Oricum este o perioadă agitată, conflictuală și vor duce lupte pentru a-și apăra o idee. Își pot schimba brusc o direcție, un plan de viitor. Dacă se simt derutați și confuzi, de preferat ar fi să-și asculte pe cât posibil vocea interioară. Sunt de evitat negocierile.

Taur
Taurii vor da dovadă de foarte multă înțelepciune în relațiile cu cei apropiați, pot ajuta și pot primi și ei sprijin la rândul lor, totuși recomandat este să nu-și acorde încrederea orbește. Grijă la cheltuieli, la tentațiile financiare și la iluziile prea mari în legătură cu planurile de viitor. S-ar putea ca un proiect să îi facă să viseze mult prea departe. În relațiile profesionale pot să apară conflcite și pot avea parte de rupturi bruște. Niște probleme de sănătate pot fi puse în lumină acum de tranzitul Soarelui.

Gemeni
Gemenii își pot da seama săptămâna aceasta care este menirea lor în viață, pe de o parte, însă pe de altă parte își pot da seama că au visat prea departe. Pot trăi deziluzii în perioada acesta, dar vor avea puterea de a le depăși. Profesional, pot face un salt în carieră, poate chiar să aibă parte de o schimbare de statut social. Pe de altă parte, este o perioadă în care pot duce lupte pentru dreptate, pentru a-și apăra un ideal, un crez. Soarele îi stimulează pe nativi la o viață socială mai activă..

Rac
Racii au acces la informații importante, fac descoperiri, au intuiție și clarviziune, însă trebuie să aibă grijă să nu viseze prea departe. S-ar putea să fie dezamăgiți de un curs la care s-au înscris, de un mentor spiritual sau de niște principii după care s-au ghidat și care nu le-au adus evoluția dorită. Totuși, este o perioadă de expansiune spirituală. Trebuie să aibă grijă la persoanele cu care se înconjoară pentru că pot pierde resurse din cauza lor, fie financiare, fie energetice. Soarele le va aduce mult curaj să iasă în față, mai ales din punct de vedere profesional, și să strălucească..

Leu
Leii pot simți în această săptămână o puternică atracție față de tot ce este mistic. Pot pierde sau pot renunța la ceva sau la cineva, însă golul va fi umplut imediat. Pot simți perioada ca fiind karmică, de exemplu, vocea interioară, simțurile îi pot ajuta să evite ceva ce nu ar fi ieșit bine. Pe de altă parte, careul lui Marte le poate aduce conflicte în relația de cuplu sau în relațiile profesionale, conflicte care pot duce până la rupturi bruște sau schimbări de statut. Soarele, guvernatorul lor, îi va susține să-și recapete energia și buna dispoziție și să devină mai curioși și dornici de călătorii.
Fecioară
Fecioarele au șanse mari să înceapă sau să-și consolideze o relație. Sunt mai iertătoare și-și pot schimba în bine atitudinea față de ceilalți, fie în cuplu, fie profesional. Totuși, trebuie să aibă grijă și la tendința de iluzionare față de partener. Își pot da seama că au avut așteptări prea mari de la anumite persoane. La locul de muncă pot să apară fel și fel de schimbări, stresul va fi mai mare și de preferat ar fi să aibă grijă mai multă la sănătate, dar și la modul în care-și desfășoară activitățile pentru a nu se accidenta. Atenție și la pierderile de energie.

Balanţă
Balanțele sunt creative, fac schimbări în stilul de viață și pot descoperi acel tratament de care aveau nevoie pentru a vindeca o afecțiune, însă nu trebuie căutat pe internet, ci la medic, chiar și la medici homeopați. Este o perioadă în care ar trebui să devină mai puțin critice și să se bucure mai mult de ajutorul primit de la alții. Careul lui Marte le poate face mai conflictuale în relația cu partenerul de viață, mai ales că anumite probleme de cuplu pot fi acum luminate de tranzitul Soarelui în Berbec, și nu sunt excluse schimbările sentimentale bruște. Trebuie să evite aventurile, infidelitățile și mai ales speculațiile financiare.

Scorpion
Scorpionii se bucură de o perioadă foarte bună în plan sentimental, însă există și tendința de a se iluziona prea mult cu privire la un partener. Se pot îndrăgosti, își regăsesc bucuria de a trăi și pot descoperi în ei talente și abilități artistice neînchipuite. În cuplurile de lungă durată pot să apară schimbări bruște. Mai multă grijă la acțiunile desfășurate în locuință pentru că există risc de accidentare, dar și la relația cu familia, care poate fi mai conflictuală, mai ales în raport cu partenerul de viață. Soarele le poate lumina niște probleme de sănătate, însă îi și energizează mai mult în desfășurarea muncilor zilnice.

Săgetător
Săgetătorii s-ar putea să trăiască o neîmplinire sufletească sau să aibă senzația că pierd siguranța unei case, a unei familii, a unei relații. Totuși, este o perioadă foarte bună pentru a obține stabilitate emoțională și siguranța unui cămin, a unei familii, poate chiar siguranță financiară. Unii nativi pot obține un bun patrimonial. Pe de altă parte, pot să ia decizii radicale și să facă schimbări legate de muncă și stil de viață. Mai multă grijă la deplasări și acte! Soarele le va aduce poftă de flirt și noi aventuri, mai mult chef de distracție și se pot dedica unor hobby-uri.

Capricorn
Capricornii sunt foarte bine susținuți în zona de comunicare, dar nu și în negocieri. Comunică cu mai multă blândețe, cu duioșie și devin foarte înțelegători, însă crește și riscul de a minți sau a fi mințiți. Au intuiție și ar trebui să se bazeze pe ea înainte de toate. Pe de altă parte, trebuie să aibă grijă la cheltuieli și mai ales la speculații financiare. Pot avea parte de surprize mai puțin plăcute legate de bani. Nu este momentul să se bucure de câștiguri rapide și nici să investească bani în distracții. Soarele poate lumina niște probleme domestice și te poate face să te preocupi mai mult de casă și familie.

Vărsător
Vărsătorii au idei financiare și găsesc rezolvări la problemele pe care le au, în să este o perioadă delicată în care pot fi și păcăliți sau mai cheltuitori decât de obicei, mai ales pe plăceri de moment. Sunt sfătuiți să evite speculațiile financiare. Careul lui Marte s-ar putea să-i forțeze să se implice în propria lor viață și să facă schimbări pe plan personal. Grijă mai mare la relațiile cu familia și la activitățile gospodărești pentru că există risc de accidentare din neatenție. Soarele te va stimula să ieși mai mult la plimbare și să comunici cu cei din jur cu mai multă dezinvoltură.

Peştii
Peștii sunt vedetele săptămânii, dat fiind că Mercur se află în zodia lor. Pot avea parte de inspirație, de intuiție și de momente de iluminare în care-și pot da seama care este drumul lor în viață. Totodată, s-ar putea să facă promisiuni prea mari, să joace un rol care nu le aparține și să creeze false impresii despre ei. S-ar putea să afle unele adevăruri, informații care să-i mire sau să-și schimbe niște decizii. Unele secrete pot ieși la suprafață. Pe de altă parte, Soarele va stimula nativii să se preocupe de latura financiară și chiar să-și crescă veniturile.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Scrisoare deschisă către participanți la Reuniunea
de la Sediul Editurii AGATA din Botoșani din 30 noiembrie 2022
Primăria Mihai Eminescu: IN ATENTIA CETATENILOR
O Istorie care va reactiva ura împotriva evreilor
Ioan Rotundu
Muţenia preşedintelui Iohannis, Comisia de la Veneţia şi adio Spaţiul Schengen
Ioan Rotundu
Ce se ascunde în spatele ridicării MCV
Ioan Rotundu
Bancul săptămânii: Administrator vigilent
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Problemele din poliţia şi justiţia botoşănenă
Dovezi clare de corupţie în poliţia şi justiţia botoşăneană
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă