Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
2040
De la 07 Ianuarie 2003
104748907

Horoscopul săptămânii 3 – 9 mai 2021

  • 4 May 2021, 20:29
Berbec
Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să aibă parte de nemulțumiri și limitări financiare, de frustrări și chiar întârzieri în primirea unor sume de bani sau unele proiecte să se blocheze din lipsă de fonduri. Este foarte probabil ca nativii să realizeze că au cheltuit prea mult și să se teamă pentru siguranța lor financiară, însă acest context să-i stimuleze să-și valorifice mai mult talentele personale și abilitățile. În plan sentimental, sunt posibile tensiuni cu partenerul de viață din cauza cheltuielilor sau din cauza faptului că nativii nu se simt apreciați, iar în primele zile ale săptămânii vor trebui să depășească o barieră care-i blochează în exprimarea snetimentelor. Comunicarea cu cei din jur se va îmbunătăți, însă abia de săptămâna viitoare, tot atunci fiind și mult mai bine aspectați în luarea deciziilor și în negocieri.

Taur
Cei născuți în zodia Taur nu încep săptămâna în cea mai bună formă și s-ar putea să fie obosiți și stresați. Sunt posibile tensiuni în viața sentimentală, neînțelegeri cu copiii și o incapacitate de a se face înțeleși, de a-și manifesta emoțiile și sentimentele. Stările de confuzie și nehotărâre pot fi prezente acum și nu ar trebui să se grăbească în luarea deciziilor. Odată ce Mercur și Venus vor activa zodia Gemeni, nativii se pot aștepta la o îmbunătățire a situației financiare, însă săptămâna aceasta nu trebuie să se aștepte la minuni. În weekend se pot simți fără vlagă și energie și de preferat ar fi să se odihnească mai mult.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni se vor bucura din plin de ingresul lui Mercur în zodia lor, dat fiind că le este guvernator și-i va susține din toate punctele de vedere. Ușor, ușor, stresul și agitația interioară cu care încep săptămâna se disipă și nativii își recapătă energia, devin comunicativi și încep să aibă energie și idei bune. În primele zile pot fi indeciși și frământați de multe gânduri, de aceea nu ar trebui să ia decizii majore. S-ar putea ca săptămâna aceasta să depășească niște frici și angoase, să-și schimbe niște convingeri, poate chiar legate de o situație sentimentală. Este posibi ca o serie de secrete, de situații incomode să iasă acum la suprafață în cuplu, iar alți nativi se pot gândi intens la un fost partener, ba chiar pot relua legătura cu acesta, însă doar pentru a pune punct definitiv. Este destul de multă tensiune sentimentală, de aceea ar fi de preferat să nu ia decizii acum. Situația se va mai îmbunătăți când Venus, planeta care le guvernează iubirea, va intra în zodia lor.

Rac
Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de tensiuni cu prietenii, mai ales dacă la mijloc este vorba de bani sau proiecte comune și nu este exclus să intervină invidii și gelozii. În cuplu pot să iasă la suprafață probleme legate de viața intimă, de fidelitate sau legate de bani și cheltuieli comune. Cei singuri pot fi atrași de o persoană din anturaj și pot da curs unei aventuri sentimentale. Când Mercur va intra în zodia Gemeni poate activa o serie de amintiri, gânduri, frici și nu este exclus să aducă insomnii, frământări și discuții despre trecut sau cu cineva din trecut. Nativii sunt nemulțumiți financiar și este posibil ca o plată, o încasare să întârzie să le intre în conturi sau suma să fie mai mică.

Leu
Săptămâna începe cu destul de multă oboseală, cu o lipsă de vitalitate pe care cei născuți în zodia Leu o vor simți limitativă și frustrantă, dar fiind că au mult de lucru sau sunt stresați de contexte profesionale care trebuie rezolvate. Pot avea parte de tensiuni cu superiorii și sunt sfătuiți să fie atenți la cum abordează dialogul pentru a nu exagera. Mulți Lei se simt neapreciați și au impresia că ceilalți nu le observă adevărata valoare și potențialul real. Din punct de vedere financiar pot fi nemulțumiri, iar sentimental apar conflicte greu de gestinat acum.

Fecioară
Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de multă muncă și stres profesional săptămâna aceasta. Nativii ar trebui să abordeze într-un mod diferit situația pentru a face față provocărilor. Se întrevăd conflicte cu superiorii și pot fi destul de nehotărâți în direcția pe care să o abordeze. Odată ce Mercur, guvernatorul lor, și Venus vor activa Gemenii și, implicit sectorul carierei lor, situația se va îmbunătăți. Pe de altă parte, puterea de convingere pe care o au acum îi poate ajuta să se impună la locul de muncă și pot veni cu soluții bune pentru eficientizarea activității. Pentru ei este o perioadă bună dacă au de negociat ceva și poartă discuții financiare avantajoase. În plan sentimental apar neînțelegeri ca urmare a viziunii diferite pe care o au nativii față de partenerii lor, iar tensiunile de acest gen se pot răsfrânge și asupra relației cu copiii.

Balanţă
Pentru cei născuți în zodia Balanță, săptămâna aceasta nu este deloc favorabilă din punct de vedere sentimental. Nativii nu se pot manifesta, nu-și exprimă sentimentele și pot fi destul de conflictuali în cuplu din cauza banilor sau din cauza vieții intime. Libidoul poate fi mai scăzut acum și partenerul poate veni cu unele reproșuri. Financiar, cei care așteaptă rezolvări legate de acte, credite, moșteniri, partaje sau așteaptă primirea unei sume de bani pot avea parte de întârzieri. Comunicarea cu cei din jur și viața socială se vor îmbunătăți odată ce Mercur și mai ales Venus, guvernatoarea lor, vor activa zodia Gemeni. Săptămâna aceasta nu da curs viciilor.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion auparte de formarea unor aspecte astrologice tensionate chiar în sectorul relațiilor, ceea ce implică atât relația cu partenerul de viață, cât și relațiile profesionale. Nativii se pot aștepta la tensiuni care pot escalada către conflicte, la momente de indecizie în care pot fi extrem de nehotărâți și este de preferat să nu ia decizii sentimentale sau profesionale acum. Posibil să apară tensiuni între părinți și partener, însă este foarte probabil ca unii nativi să ia decizia de a se muta împreună cu partenerul de viață și acest aspect să le aducă un nou stil de viață, noi responsabilități care să li se pară mai greu de administrat. Din punct de vedere financiar sunt nemulțumiri deocamdată, dar situația pare să se îmbunătățească de săptămâna viitoare.

Săgetător
Pentru cei născuți în zodia Săgetător urmează o săptămână destul de obositoare, cu multe sarcini de rezolvat, multe activități pe ordinea de zi și discuții tensionate. Nativii pot fi nemulțumiți de multe aspecte ale vieții profesionale și se pot simți blocați, pot să nu realizeze exact ce își doresc pe mai departe. Din punct de vedere al sănătății este posibil ca întreaga săptămână să se simtă obosiți și fără vlagă și asta din cauza stresului în primul rând. În cuplu sunt tensiuni și neînțelegeri, nativii au neclarități, însă este de preferat să nu ia decizii acum. Odată ce Mercur și Venus vor activa zodia Gemeni vor aduce ocazia îmbunătățirii vieții de cuplu.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de situații ușor tensionate în viața sentimentală și ar trebui să dea dovadă de mai multă seriozitate și responsabilitate dacă-și doresc o relație serioasă. Prima jumătate a săptămânii poate fi destul de frustrantă și limitativă, încărcată cu nemulțumiri. Tendința de a intra în aventuri, de a face excese este destul de mare. Nativii care au copii ar trebui să fie mai atenți la dorințele acestora. Este posibil să apară niște întârzieri și discuții financiare neplăcute. De evitat speculațiile financiare.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de aspecte tensionate care se formează în sectorul familiei și al carierei, un sector, de altfel, destul de tranzitat și agitat în ultima perioadă. Atât Jupiter, cât și Saturn, ambele aflate în zodia lor, sunt în careuri, iar contextul aduce nativilor probleme de comunicare cu părinții, dificultăți în desfășurarea sarcinilor și multe frustrări emoționale. Este nevoie de maturitate în abordarea problemelor ce țin de casă, dar și de mai multă implicare în activitățile gospodărești. Pot fi nativi care decis să se mute, să-și cumpere o casă și stresul să apară ca urmare a acestor shimbări, însă cel mai probabil săptămâna aceasta vor avea parte de unele întârzieri. Atenție la conflictele cu colaboratorii și cu cei cu care lucrează, în primele zile din săptămână. În dragoste, odată ce Mercur și Venus activează zodia Gemeni, nativii vor avea parte de îmbunătățirea vieții sentimentale.

Peştii
Cei născuți în zodia Pești au parte de multe drumuri, deplasări, discuții cu cei din jur, iar stresul poate fi resimțit la o intensitate maximă, aspect care le poate afecta starea de sănătate, cauzându-le nu doar agitație interioară, ci și insomnii. Nu este exclus să apară întârzieri în legătură cu niște acte, contracte sau niște negocieri să fie amânate. Sunt posibile nemulțumiri în cuplu, reluarea unor teme de dialog din trecut, iar în unele cazuri este vorba chiar de frământări legate de o fostă relație. Prietenii pot fi un sprijin în această perioadă, iar nativii singuri pot deveni chiar cuceritori, dacă sunt atrași de cineva din anturaj. Atenție mai multă la cheltuieli, la deplasări și la excese.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Cele trei feţe malefice ale lui Ionică Nechifor
Ioan Rotundu
Bancul săptămânii: Lăcomia strică angajarea
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Ping-pong cu dosarul penal al deputatului liberal Costel Şoptică
Ioan Rotundu
Nova Apaserv acoperă splendida hoţie a familiei poliţistului Vaipan
Ioan Rotundu
Liderii SANPF contraatacă, făcând de râs uniforma ce-o poartă
Ioan Rotundu
Impostorii din SNPF vor să oprească Jurnalul de la dezvăluiri
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă