Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
16626
De la 07 Ianuarie 2003
122876693

Horoscopul săptămânii 3 – 9.01.022

  • 27 December 2021, 18:47
Berbec
Pentru acele persoane aflate în cuplu neoficial, relațiile cu un iubit se stabilizează și,deși este posibilă încă o ceartă neașteptată, se poate ajunge brusc la împăcare. Iar inițiatorii veți fi voi. Iubiții pot decide să trăiască împreună apoi, în ciuda opoziției active a părinților. Pentru partenerii oficiali, este un moment minunat pentru a pune lucrurile în ordine în casă, în familie, precum și în gânduri și sentimente. Dacă până acum au fost ceva neînțelegeri, starea devine mult mai plăcută, destinsă, pentru că, din multe puncte de vedere, veți fi de acord atât cu soțul, cât și cu copiii. Aruncați o privire mai atentă, poate că ar trebui să aveți încredere în copiii voștri un pic mai mult decât de obicei.

Taur
Săptămâna este una pentru normalizarea relațiilor de familie și a celor romantice. Este posibilă restaurarea legăturilor vechi, reluarea relațiilor cu rudele care locuiesc la distanță. Cu prietenii va fi o relație puternică și ei vă vor atrage în mod constant la întâlniri, la ieșiri în grup. Cu iubiții din trecut veți avea dialoguri serioase care vor conduce la reconciliere, deși poate e mai bine să mergeți spre viitor separat. Oricum, nu luați relațiile de familie prea în serios! Ele vă împovărează acum și vă complică situația. Încercați într-o manieră specială să glumiți, chiar dacă se pare că totul este pierdut. Acest lucru va dezamorsa situația.

Gemeni
Acasă în familie, chiar puteți fi enervanți. Conflictele pot fi asociate cu probleme interne, dar și cu un fel de concurența dintre voi și rude sau confruntare cu părinții. Se pot ivi gelozii față de succesele voastre,sau locurile unde v-ați născut devin periculoase zilele astea, casa în acest moment poate fi un adevărat câmp de luptă, așa că, atenție! Unii nativi pot avea probleme familiale, care sunt un ecou al problemelor vechi și dificile, inclusiv o karmă. Casa poate fi deschisă elementelor răuvoitoare, ceea ce poate duce la furt și violență. Nu primiți necunoscuți la domiciliu! Reparațiile și renovările de calitate scăzută, rețeaua electrică defectuoasă sau altfel de defecțiuni pot cauza neplăceri, așa că nu vă face rău să vă asigurați locuința. Sentimental, există un joc amuzant din trecut și din prezent. Dacă voi credeați că ați reușit să cunoașteți foarte bine pe alesul lângă care ați trăit mai mult de un an, atunci el vă poate surprinde cu concluzii și decizii neașteptate. Dacă relația voastră a început recent, la un moment dat va exista un sentiment că vă cunoașteți de-o viață întreagă.

Rac
În sfera iubirii, lucrurile nici pe departe nu sunt ușoare. Și dacă aveți deja un partener oficial, nu vă veți simți ca o persoană cu drepturi depline, căci lucrurile pot fi complicate de trădare și gelozie. Astfel se va ivi cearta și se pot strica relațiile până la o ruptură puternică a legăturilor. Pentru unele native, comportamentul perechii poate fi agresiv verbal. Nativele singure vor fi extraordinar de atractive și sexy, ceea ce va crește interesul pentru voi în rândul persoanelor de sex opus. Numai bine e un moment bun pentru a vizita un salon de înfrumusețare, ori cumpărați-vă un lucru nou rafinat. Este posibil să vă și îndrăgostiți, însă nu este exclusă o dependență puternică față de persoan iubită, ceea ce nu va fi ușor de rupt. Supărarea și frustrările vor fi atât de puternice încât vor putea duce la acte necontrolate, chiar și la asalt fie el și verbal. Este posibilă o schimbare neașteptată de partener intim sau nu este exclusă conceperea unui copil, deci luați măsuri de precauție dacă nu doriți o sarcină.

Leu
E vremea să puteți schimba ceva într-o relație sau puteți începe o pagină nouă în povestea de dragoste. Principalul lucru este să înțelegeți ceea ce doriți de la relații, la ce anume vă așteptați de la partener și, de asemenea, ce sunteți gata să oferiți în schimb. Cei care s-au iubit în trecut pot să se împace între ei și să meargă într-o călătorie comună. E deci posibilă o reluare neașteptată a unei legături cu o persoană din trecutul vostru sau refaceți un traseu la o întâlnire cu cineva care trăiește într-un alt oraș sau într-o altă țară. La domiciliu, arătați creativitate iar cei dragi vor aprecia cu siguranță lucrurile noi în casă, precum și decorarea. Pentru a crea confort și frumusețe nu aveți egal și bine-ar fi să utilizați acum acest talent. Relațile cu rudele devin mult mai calde și, dacă în trecut s-ar fi întâmplat neînțelegeri, acum va fi posibil să le eliminați. Fiți mai atenți la copii, la bunăstarea și starea lor de spirit! Încercați să fiți mai loiali și flexibili, căci încăpățânarea vă va împiedica să găsiți o limbă comună .
Fecioară
În viața personală, totul se va roti în jurul trecutului, amintiri, greșeli și bucurii. Acum puteți avea știri de la o persoană de care te-ai despărțit mult timp și pentru care ați simțit odată sentimente calde. Cât despre certuri, reconciliere și alte plăceri, acestea vor fi la inițiativa voastră. Se vor forma noi amiciții, iar relațiile prietenoase pot merge până la iubire. Alții nu se întâlnesc atât de des cât ar dori cu alesele, iar la mijlocul săptămânii este posibilă o conversație neplăcută. Explicați-i persoanei apropiate despre profesia și slujba voastră și ea va înțelege și ierta. Casa va avea o atmosferă caldă, iar relațiile emoționale și înțelegerea dintre membrii familiei nu vor interfera unul cu celălalt, ci vor contribui la revizuirea valorilor și a creșterii interne. Cu toate acestea, în acest butoi de miere va fi un pic de gudron. Printre rudele apropiate, vecini, cunoștințe, pot apărea oameni care răspândesc bârfe sau vă provoacă ceva rău.

Balanţă
Dacă nu ridicați banul la cel mai înalt ideal al perioadei, atunci această săptămână va fi una liniștită în viața de familie. În cazul în care relația va părea exagerat de calmă și plictisitoare, puteți arunca cu ușurință lemn pe foc în vatra casei, arătându-vă originalitatea și făcând surprize frumoase partenerilor. Calmul însă va fi temporar. Atât soții, cât și ceilalți membri ai cuplului par să ia decizia de a uita de problemele recente cât și diferitelor tensiuni care pot împiedica mersul bun al relațiilor. Toate bune și frumoase, dar, așa cum se spune, "drumul spre iad e pavat cu intenții bune". O noua relație este puțin probabilă, căci revenirea fostelor sentimente este completă. Dacă e bun timpul pentru a petrece cu un iubit, e la fel de bun și de asumare a educației copilului, de dedicare pentru o cauza favorită, de mers la teatru sau la un concert. De asemenea,este posibil să creați opere de orientare spirituală. Părinților, profesorilor și educatorilor le va fi mai ușor să dezvolte în elevii lor abilitățile intelectuale și creative, precum și să le insufle standarde morale și etice înalte. Legătura cu părinții poate fi pe primul plan, căci ei vă pot ajuta să faceți împrumut la bancă ori să vă achitați datoriile. Dacă vindeți sau cumpărați un imobil, e o perioadă benefică să negociați în favoarea voastră.

Scorpion
Comunicarea activă, studiul noilor modalități și perspective pentru dezvoltare vor permite să se consolideze starea materială și să se pună în practică ideile. Tot comunicarea va fi calea cea mai indicată să rezolvați vechile tensiuni din parteneriat. Veți fi receptivi la noile cunoștințe, la noile tendințe, iar asta vă va ajuta să vedeți lucrurile ascunse, pe care nu le-ați dibuit până acum, să recunoașteți posibile oportunități în știință, educație, afaceri și să creați apoi să dezvoltați noi direcții. Instinctul vă va conduce spre succes nu numai în ceea ce privește finanțele, ci și să obțineți faimă prin dezvoltarea de noi descoperiri. Autoritatea și optimismul vor atrage noi parteneri, cu care în viitor puteți colabora sau chiar deveni prieteni. De asemenea, este posibil să apară schimbări în viața personală, iar unii se pot îndrăgosti.

Săgetător
În viața personală, e posibilă acum repetarea unei metode uzate sau chiar a unor erori. Săptămâna însă poate fi numită una de proiect de lucru și de corectare a greșelilor, dacă se vrea. În primul rând mă refer la relația cu cel ales. În familie, de ceva timp se simte energie în atmosferă. Deși presimțiți foarte bine ce cuvinte și acțiuni vă vor determina să aveți reacții, ba chiar și modul cum veți reacționa, tot nu vă puteți stăpâni și faceți în consecință. În acest fel, nu puteți scăpa de cercul vicios al problemelor care tărăgănează de zile, de luni sau de ani. Cu toate acestea, se pare că totul este în mâinile voastre. Trebuie doar să luați măsuri, să modificați și situația se poate schimba. La domiciliu, doriți să aduceți schimbări, să faceți curățenie. Spațiul e plin cu unele lucruri vechi, dar ele sunt dragi și nu le puteți da, nici arunca. Legătura cu trecutul e mult prea adâncă. Zona banilor e puternic energizată, așa încât, ori primiți recompense, ori puteți cere mărire de salariu, ori puteți găsi un loc de muncă mai bun

Capricorn
Este una dintre cele mai interesante perioade ale anului. Este activat potențialul energetic și intelectual, dorința de libertate, de diversitate, de a extinde granițele cunoașterii de sine. Aceasta este o perioadă favorabilă pentru câștigarea unei noi experiențe spirituale, pentru învățarea limbilor străine, pentru comunicarea cu oameni cu gândire similară, pentru călătorii. Veți fi plini de vitalitate și creativitate, astfel încât puteți face orice treabă. De aceea, trebuie să comunicați mult, să participați la dialoguri, seminarii, să plecați la drum, să vă extindeți cercul de cunoscuți și, astfel, să puneți bazele succesului material și profesional viitor, pe suportul unei îmbunătățirii spirituale. Unii pot primi o moștenire, alții se poate căsători bine, alții pot încheia parteneriate profitabile. Toate acestea pot deschide noi oportunități pentru o viață prosperă. Cu toate acestea, trebuie să se țină cont de faptul că parteneriatele trecute pot complica viața, pot crea obstacole și probleme.

Vărsător
Aglomerația planetară din casa 12, o casă a retragerii, una ascunsă, nu e favorabilă pentru natura sensibilă a voastră, puteți obosi mai repede, veți avea nevoie de odihnă și de un mediu confortabil. Începutul lunii ianuarie se va dovedi a fi foarte dinamic și haotic și va aduce schimbări în viața voastră trecută, inclusiv ale priorităților și punctelor de vedere. Acest lucru poate afecta componenta financiară a relațiilor cu partenerii, cu colaboratorii, cu asociații. În perioada 5-6, mulți dintre voi se vor simți încrezători, vor dicta condițiile, vor aduna oameni noi în jurul lor. Ar trebui să utilizați acest timp în beneficiul vostru maxim, să discutați probleme importante, să obțineți sprijin, să încheiați un acord, să rambursați datoriile. În restul zilelor, pot apărea dificultăți din cauza greșelilor trecute sau a unei poziții excesiv de rigide. De aceea, trebuie să fiți mai atenți la acțiunile acelora care nu vă înțeleg, precum și la comportamentul lor.

Peştii
Pentru voi, ritmul energiei astrale va fi o continuare a lunii trecute, doar că acum trebuie să sistematizați una alta. Abilitățile de organizare a unui grup devin activate, astfel încât nu prea vor fi sarcini imposibile pentru voi. Veți manifesta perseverență, curaj, veți avea carismă, veți putea învinge concurenții și rivalii, asta fără sentimente inutile, ci bazându-vă pe intuiție. În certuri și dispute dacă se vor ivi, veți putea s㠄închideți” pe oricine, să obțineți informațiile necesare și să vă convingeți adversarii să se retragă. Chiar și așa, veți simți totuși nevoia să-i protejați pe cei din jur, să îi ajutați pe cei slabi, deși în comunicare, mulți nativi dintre voi pot apărea reci și detașați, puțin aroganți, inaccesibili și mândri. Nici vorbă! Deci, vă sfătuiesc să puneți multă bază pe intuiție, căci ea vă va ghida să faceți pașii buni pentru a deschide cale acțiunilor din anul în care abia am intrat. Medical, să nu lăsați ca depresia să vă cuprindă, să vă îngrijiți la medic dantura sau sistemul osteo-muscular și, în general, să acordați atenție semnalelor corpului fizic atunci când ele apar.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Ginerele şi soacra
Anul 2021 i-a adus miliţianului poliţist Gorgan o ploaie de condamnări
Ioan Rotundu
Bilanţ pentru anul 2021 al luptei împotriva corupţiei
Ioan Rotundu
Catrenul săptămânii
oan Mamaische
Primăria Mihai Eminescu - Comunicat de presă
Bilanţ pentru anul 2021 al luptei împotriva corupţiei (II)
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog