Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
27060
De la 07 Ianuarie 2003
111097645

Horoscopul săptămânii 6 – 13.12.021

  • 27 November 2021, 19:36
Berbec
Cei născuți în zodia Berbec se bucură de o săptămână foarte bună, promițătoare. Nativii vor reuși să ducă la capăt tot ce și-au propus și vor avea mai multă energie ca oricând. Posibil să fie mai visători ca de obicei și destul de confuzi cu privire la anumite alegeri pe care trebuie să le facă, de aceea poate ar fi mai bine să le amâne. În cuplu pot apărera tensiuni financiare, însă și șansa de a le rezolva, poatet chiar prin schimbarea perspectivei.

Taur
Cei născuți în zodia Taur au parte de trăiri sentimentale intense, puternice. Nativii au șansa să trăiască iubirea la nivel erotic și să reaprindă pasiunea în cuplu și, cel mai important, să ajungă la viziuni comune cu partenerul, să se înțeleagă reciproc. Reluarea unor acțiuni din trecut, poate legate de zona financiară, a bunurilor materiale, a creditelor, taxelor, asigurărilor se poate rezolva acum cu succes. Mulți nativi vor simți nevoia de a evolua, personal sau profesional, de a mai învăța ceva.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni au șanse mari să ajungă la înțelegeri cu partenerul de viață, însă vor trebui să depună mai mult efort ca până acum pentru că viziunile pot fi diferite, idealurile de asemenea, iar autoritatea și impunerea unui punnct de vedere se poate dovedi problematică. Cei singuri pot fi tentați să dea naștere unor pasiuni cu persoane din cercul de prieteni. Pe de altă parte, nativii se pot asocia cu persoane importante într-un proiect personal, pot primi susținere din partea celorlalți și asta le va da încredere și curaj.

Rac
Cei născuți în zodia Rac au ocazia să deschidă noi porți, noi drumuri și noi direcții în zona profesională. Nativii vor prinde curaj pentru a acționa în vederea atingerii unor obiective și se pot bucura de succes. Au ocazia să se afirme, însă li se cere mai multă atenție la dialogurile cu superiorii care pot fi mai tensionaate din cauza viziunilor diferite. Veștile bune nu se termină aici. În plan sentimental, cei singuri au ocazia să cunoască persoane de care să fie atrași, iar cei care sunt parte a unui cuplu pot reaprinde pasiunea și pot trăi momente intime intense.

Leu
Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de o săptămână bună în plan sentimental. Nativii singuri își vor canaliza energia pentru a cuceri pe cineva, iar cei care sunt parte a unei relații fac planuri de viitor alături de persoana iubită și reușesc să se înțeleagă din priviri. În relația cu părinții, în schimb, pot apărea tensiuni și nemulțumiri cauzate de contexte financiare sau legate de bunuri de patrimoniu, moșteniri, bunuri materiale deținute împreună.
Fecioară
Orice activitate colectivă poate fi însoțită de o ciocnire de interese și nu va aduce rezultatul dorit. Există o mare probabilitate de apariție a unei situații periculoase pe drumuri, în manipularea echipamentelor, prin urmare, neglijența, graba pot duce la răniri, accidente și avarii. Cei născuți în zodia Fecioară reușesc să poarte dialoguri sincere cu persoana iubită și să-ți îmbunătățească relația, să se apropie de partener și să lămurească neînțelegeri. Este o săptămână bună să discute despre copii, despre creșterea și educația acestora, sau chiar despre posoibilitatea de a deveni părinți. Inclusiv relația nativilor cu copii se va îmbunătăți. În schimb, se întrevăd tensiuni cu colaboratorii și frustrări legate de un contract. Cei care au de rezolvat contexte ce vizează bunurile de patrimoniu, moștenirile, litigiile, pot fi susținuți acum.

Balanţă
Cei născuți în zodia Balanță reușesc să-și evidențieze mai mult talentele personale și să se folosească de abilitățile pe care le dețin pentru a semna noi parteneriate, noi asocieri. Relațiile cu colaboratorii se îmbunătățesc în urma unor dialoguri, iar nativii care sunt nemulțumiți de salariazare, comision pot căuta ceva mai bun. Unele Balanțe pot ajunge la înțelegeri financiare cu familia, pot primi sprijin de la părinți sau pot obține bani din vânzarea unor bunuri de patrimoniu, din valorificarea unor moșteniri. Posibile vești neplăcute despre starea lor de sănătate sau a cuiva drag.

Scorpion
Cei născuți în zodia Scorpion dau dovadă de multă profunzime în dialog și asta îi poate ajuta în reapropierea de persoana iubită, mai ales că pasiunea se reaprinde în viața lor. Posibil să fie mai geloși sau mai impunători atunci când vine vorba de valori personale sau, pe de altă parte, să ceară mai multă apreciere. Profesional, nativii pot cere o renegociere salarială sau a unui comision primit în urma unei munci depuse. Starea de sănătate se va îmbunătăți remarcabil.

Săgetător
Cei născuți în zodia Săgetător iau atitudine în plan sentimental și reușesc să se apropie de persoana iubită sau de persoana care le place. Nativii pot trăi pasional o poveste amoroasă ascunsă. Pe de altă parte, își vor canaliza foarte mult atenția asupra copiilor și asupra activităților distractive, asupra propriilor lor hobby-uri, cărora, în sfârșit, le vor da fru liber. Profesional, creativitatea, imaginația și simțul artistic vor fi la cote înalte.

Capricorn
Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să fie atrași de o persoană din anturaj, să dea frâu liber unei tentații, unei pasiuni cu cineva din cercul de prieteni sau cunoscut prin intermediul prietenilor. Pe de altă parte, sunt contexte care vizează familia care pot fi mai tensionate, mai agitate și mai greu realizează nativii care este cauza. În unele cazuri, trecutul le dă târcozle și amintirile devin pregnante. Nu este exclus să reia dialogul cu cineva din trecut.

Vărsător
Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți ca săptămâna aceasta să evite deciziile financiare majore, investițiile și să fie mai prudenți în cheltuieli. Pe de altă parte, sunt susținuți în dialog, pot lega noi relații de prietenie și pot cunoaște persoane care să-i ajute cu idei, sfaturi. Un proiect personal se poae bucura de succes, de promovare, mai ales dacă este vorba de mediul online. Este o perioadă bună de afirmare profesională.

Peştii
Cei născuți în zodia Pești au partede o săptămână mai dificilă în plan profesional, în special în relația cu superiorii, unde șansele să ajungă la o viziune comună sunt slabe. În schimb, sunt bine aspectate proiectele profesionale și pot primi ajutor din partea prietenilor și își pot face planuri împreună cu aceștia. Nativii vor prinde curaj și vor acționa în direcția financiară, poate vor renegocia salarizarea, un comision sau anumite atribuții primite.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Dificila definiţie a iubirii
Oradea – Salonul Millesime II
Lumea lu Rotundu Taiatul porcului la moldoveni
Consilier liberal prins la furat dintr-o proprietate privată
Ioan Rotundu
Uriaşele averi ale miniştrilor din Guvernul Ciucă
Impostorii politici pun gând rău Constituţiei
Ioan Rotundu
Abuz clar al comisarilor Gărzii de Mediu Botoşani
Ioan Rotundu
Catrenul săptămânii
Sunt coronaviruşii fiinţe?
Interviu cu biolog dr. Gheorghe Hrincă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă