Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Poşta redacţiei
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
26764
De la 07 Ianuarie 2003
122912413

Horoscopul săptămânii 7 – 13 iunie 2021

  • 30 May 2021, 14:35
Berbec
Berbecii sunt porniți să schimbe radical viața lor. Cariera, zona financiară, familia, totul este într-un inventar, toate planurile sunt reviziute și marile schimbări se vor vedea, în stilul lor caracteristic, imediat, cu consecințe directe. Pentru cei din jur vor fi greu de înțeles sau greu de ținut pasul cu valul de revelații. Emoțional majoritatea berbecilor vor fi susținuți de partenerul de viață, dacă vor reuși să comunice intețiile lor. Există și parte de berbeci care vor realiza că nu sunt în relația pe care ei și-o doresc și aleg să fie singuri, pentru ei sunt necesare toate aceste schimbări și au și sprijin astral.

Taur
Taurii vor avea o săptămână linișită mai ales că în perioada 7 – 13 iunie 2021 le vor ieși toate socotelile și planurile lor atent realizate și făcute. Profesionalul le va da mici bătăi de cap pentru că este posibil ca lucrurile să nu meargă așa cum vor sau să fie situații neplăcute, care îi dau peste cap.

Gemeni
Pentru tine este o perioadă în care vrei să ieși în evidență, vrei să reiei legăturile cu anumiți prieteni, să te concentrezi pe lucrurile frumoase. Financiar se poate și mai bine, semn că ar trebui să regândești puțin ultimele investiții. Vei trece și peste aceste cumpene.

Rac
Ai nevoie de înțelegere, de respect, de protecție și cauți acea protecție și căldură sufletească de multe ori cu disperare. Poate tocmai asta e problema: ești foarte agitat și în loc să atragi oamenii îi respingi printr-o astfel de atitudine.

Leu
La tine se poate spune că problemele dispar. Vorbim atât despre cele sentimentale cât și despre cele ce țin de bani. O veste bună îți va însenina săptămâna de marți încolo, căci este de așteptat să dai lovitură într-un domeniu al carierei.

Fecioară
Responsabilitate, responsabilitate, responsabilitate! Acesta e cuvântul de ordine pentru tine în săptămâna în care tentațiile vor fi foarte mari din toate părțile. Ai de făcut alegeri importante din punct de vedere emoțional și ești pregătit mai mult ca niciodată de o relație..

Balanţă
Banii vorbesc, dar banii te și lovesc. Mare grijă ce fel de cumpărături faci la final de săptămână căci țepele sunt peste tot. Din punct de vedere amoros, e o perioadă bună pentru reînnoirea jurămintelor, pentru discuții serioase în doi.

Scorpion
Graba strică treaba și îți vei da seama de asta săptămâna asta mai mult ca oricând. Nu tot ce zboară se mănâncă. Din punct de vedere sentimental, ruptura de partenerul de viață e tot mai aproape și s-ar putea să fie definitivă de data aceasta.

Săgetător
Nu primești tot timpul ceea ce dorești sau ceea ce știi sau crezi că meriți. Viața din păcate este așa, dar tu trebuie să îți păstrezi pozitivismul. Ai suficiente motive să zâmbești și nu trebuie să faci altceva decât să te uiți de jur împrejur.

Capricorn
E săptămâna iertărilor, săptămâna în care cazi la pace până și cu cei mai aprigi dușmani ai tăi. Poate că acest pas important pe care îl faci, a lăsa garda jos (lucru extrem de rar la tine) te va echilibra mai mult.

Vărsător
Te târguiești cu cine nu trebuie și de aici tragi toate ponoasele. Este momentul să te îndepărtezi de persoanele toxice. Cu banii vei sta extraordinar de bine în perioada asta, dar asta nu înseamnă că trebuie să îți golești portofelul la primul magazin de haine.

Peştii
Ai suficiente motive să zâmbești, să te bucuri de viață, să le arăți tuturor că ești acea persoană care reușește în ciuda intemperiilor. Ești un exemplu chiar și pentru ai tăi. O săptămână liniștită te așteaptă. E o săptămână în care tragi concluzii pozitive pentru ce îți propui tu să faci de multă vreme.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Vigilenţă poliţistă
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Stafia fostului primar Ciubotariu bântuie încă prin primărie
Florin Zlate este cercetat penal pentru suspiciunea de fals şi spălare de bani
Ioan Rotundu
Dovada că fostul poliţist Gorgan era un maniac sexual
Ioan Rotundu
2 uni le-au trebuit celor de la Nova Apaserv să acţioneze
Marea dezamăgire din PNL Botoşani
Ioan Rotundu
Doosarul zilei: Comemorarea poetului Eminescu, Naţionalizarea
Bolşevicul Ludovic Orban şi impostorii din PNL Botoşani
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog