Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Învăţământ
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7377
De la 07 Ianuarie 2003
122867444

Horoscopul săptămânii 8 – 14.02.2021

  • 30 January 2021, 20:33
Berbec
Nativii Berbec se pot relaxa din punct de vedere competitiv odată cu începerea săptămânii. Încercaţi să acordaţi sprijin şi celor din jur, mai ales dacă anumite persoane vor avea nevoie de ajutorul vostru. Marţi şi miercuri s-ar putea să vă pierdeţi în propriile gânduri, însă poate fi benefic pentru deciziile pe care le aveţi de luat în viitorul apropiat. Joi, vineri și sâmbătă devreme, veţi avea starea perfectă pentru a vă aventura în proiecte, pentru a începe noi activităţi, poate un nou hobby? Discutaţi cu cei dragi în cazul în care vreţi să organizaţi chiar şi o vacanţă. Duminică este o zi numai bună pentru a o petrece în compania celor apropiaţi, dar şi pentru a vă relaxa singuri. Citiţi o carte, începeţi un nou serial sau ieşiţi la o plimbare cu prietenii în aer liber.

Taur
Căutaţi motive de distracţie, dar s-ar putea ca lucrurile să se aşeze diferit, dragi Tauri, p’odată cu începerea săptămânii. Ziua de luni s-ar putea să pară mai mult plictisitoare, fără motive de bucurie sau însemnătate ieşită din comun, dar puteţi conta pe cei apropiaţi, inclusiv pe câţiva colegi de serviciu care să vă vină în ajut. Marţi şi miercuri, starea voastră de spirit va arăta câteva îmbunătăţiri. Asiguraţi-vă însă că vă păstraţi aceeaşi atitudine în faţa celorlalţi, anumite persoane nu sunt de încredere pentru a le împărtăşi secrete şi orice informaţie spusă cui nu trebui v-ar putea afecta ulterior. Aveţi grijă şi cu emoţiile excesive, în special cu gelozia sau posesivitatea. Joi, vineri şi sâmbătă devreme vă puteţi folosi farmecul pentru a obţine ajutorul unei persoane importante care v-ar putea îndruma spre succes. În ultima zi a săptămânii vă puteţi relaxa, ori vă puteţi face planurile de acţiune pentru viitorul apropiat. S-ar putea să aveţi noroc mare de bani!

Gemeni
Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Gemenilor încep săptămâna cu semne bune. Luni daţi dovadă de multă energie şi creativitate încât să vă puteţi dedica unor proiecte valoroase organizaţiei în care lucraţi. Şefii vor aprecia acest demers. Marţi şi miercuri s-ar putea să daţi uşor semne de oboseală, mai ales dacă în ultima vreme aţi depus foarte mult efort din punct de vedere profesional. Lăsaţi stresul deoparte şi odihniţi-vă puţin. Sortaţi atribuţiile în funcţie de importanţa lor şi faceţi paşi mărunţi. Joi şi vineri ar trebui să staţi departe de conflicte, chiar dacă vă veţi regăsi în mijlocul unei situaţii tensionate la serviciu. Încercaţi să restabiliţi pacea între colegi. În weekend s-ar putea să primiţi o vizită complet neaşteptată din partea unei persoane extrem de dragi, pe care nu aţi mai văzut-o de câţiva ani. Să fie oare o iubire demult pierdută? Daţi o şansă unei poveşti de dragoste în această lună.

Rac
Este posibil ca începutul acestei săptămâni să nu aducă neapărat veşti strălucitoare pentru voi, dragi Raci. Nu este însă un capăt de lume, din contră, anumite informaţii vă pot ajuta pentru a închide un anumit capitol din viaţa voastră, pentru a putea deschide altul. Aveţi încredere în forţele proprii şi în instinctul vostru. Luni evitaţi conflictele, mai ales în familie, folosiţi empatia şi răbdarea pentru a menţine pacea. Marţi şi miercuri aşteptaţi-vă la o furtună emoţională. Deşi pasiunea aprinsă poate fi un lucru bun, s-ar putea să aveţi parte de dificultăţi în luarea deciziilor. Joi, vineri şi sâmbătă devreme trebuie să discutaţi serios cu persoana iubită. Dacă nu veţi ajunge la un numitor comun, iar focul iubirii păleşte în faţa certurilor, s-ar putea să vă petreceţi ziua de Valentine’s Day fără prea multe surprize plăcute. Încercaţi să găsiţi o soluţie bună pentru sufletul vostru.

Leu
Cei din jur îşi vor arăta admiraţia faţă de voi încă de la începutul săptămânii. Luni veţi avea farmecul şi energia pentru a începe un nou proiect, de a demara o nouă activitate, fie legată de sfera profesională, fie un domeniu personal; vă puteţi explora pasiunile, începeţi un nou hobby. Marţi şi miercuri va trebui să faceţi planul concret pentru a pregăti o surpriză uriaşă persoanei iubite. Demonstraţi-vă iubirea cu un gest neaşteptat, dar păstraţi secretul cu grijă, până la finalul săptămânii. Joi şi vineri s-ar putea să fiţi nevoiţi să acordaţi ajutor, sprijin unei rude apropiate care are nevoie neapărată de voi. Daţi dovadă de bunătate şi înţelepciune. Sâmbătă şi duminică vă puteţi bucura de toată atenţia persoanei iubite. Petreceţi timp împreună într-un cadru romantic şi veţi putea vorbi despre planurile voastre de viitor. Surpriza pregătită o va emoţiona cu siguranţă.

Fecioară
Fecioarele se confruntă cu un nivel neobișnuit de impulsivitate pe măsură ce începe săptămâna. Mai mult, ziua de luni o să vă găsească în ipostaza în care vă doriţi să ieşiţi în evidenţă, să fiţi extravaganţi. Nu ştiţi nici voi de ce, dar nu vă trebuie neapărat un motiv ca să încercaţi să ieşiţi în evidenţă. Tocmai această impulsivitate o să vă facă să acţionaţi cu mai mult curaj, indiferent de ce problemă urmează să abordaţi. Marți și miercuri, nativii zodiei trebuie să dea frâu liber curiozității. Această curiozitate intelectuală te poate ajuta să înveți multe lucruri pe care doreai de ceva vreme să le descoperi. Cel mai bine ar fi să mergeţi la cineva în care aveţi mai multă încredere şi pe care vă puteţi baza atunci când aveţi nevoie de o părere bine argumentată. Joi şi vineri vă cuprinde o stare de relaxare şi nu prea vă mai stă gândul la treabă. Rezistaţi tentaţiei de a da proiectele deoparte, chiar dacă mai este doar un pas până la weekend. Sâmbătă şi duminică sunteţi puşi pe distracţie, vreţi să ieşiţi în oraş şi să vă revedeţi cu prieteni mai vechi. Duminică seară se poate să primiţi un telefon de la cineva la care nu vă aşteptaţi.

Balanţă
Fiecare săptămână ar trebui să înceapă aşa pentru voi! Veţi fi plini de încredere şi iniţiativă luni, iar oamenii pur şi simplu nu se vor putea sătura de prezenţa voastră. Marţi şi miercuri aşteptaţi-vă să simţiţi o zgârcenie neobişnuită. Puteţi pune accentul pe acea atenţie financiară, folosiţi timpul pentru a vă reevalua planurile și bugetele pe termen lung. Joi, vineri și sâmbătă devreme, veți avea abilități de comunicare excepțional reglate, motiv pentru care aţi putea deschide anumite subiecte mai sensibile cu anumiţi membri ai familiei. Puteți jongla cu o sută de idei simultan și puteți obține aproape orice punct de vedere în favoarea voastră. În ultimele două zile din săptămână dedicaţi timpul persoanei iubite. Stabiliţi o activitate împreună, mai ales că ziua de duminică promite a fi specială.

Scorpion
Scorpionii încearcă să devină din ce în ce mai concentraţi pe diverse aspecte care îi apasă, pe măsură ce începe săptămâna. Veți descoperi că sunteți excepțional de filosofi și de perspicace luni, ceea ce se potrivește perfect cu dispoziția voastră, introvertită și introspectivă. Marți și miercuri, personalitatea ta magnetică îți va câștiga admirație și afecțiune. Folosiți acea explozie de popularitate în avantajul vostru. Cei care formează un cuplu se gândesc deja ce surpriză să îi facă în acest an partenerului de viaţă. Ziua Îndrăgostiţilor se apropie cu paşi repezi şi nu vreţi să fiţi luaţi pe nepregătite. Nativii singuri nu trebuie să se simtă descurajaţi. Persoana potrivită o să apară când vă aşteptaţi mai puţin. Joi, vineri și prima parte a zilei de sâmbătă fiți precauți cu privire la asumarea riscurilor. Indiferent cine te surprinde, dacă pare ceva prea bun pentru a fi adevărat, probabil că este. Mai târziu, adică tot sâmbătă, dar și duminică, pune-ți planurile în aplicare. O bună perioadă de timp ai amânat să pui la punct nişte lucruri. Fără implicare directă, problemele nu îşi vor găsi soluţii..

Săgetător
Săgetătorii trebuie să meargă mai departe cu lucrurile frumoase pe care le fac, pentru că toată lumea vă iubește la început de săptămână. Faceți-vă cunoscute dorințele luni și nu vă mirați dacă alții vă ajută să vedeți acele dorințe împlinite. Se poate ca unii dintre voi să aveţi parte de un câştig neaşteptat. Marți și miercuri trebuie să încetiniţi ritmul şi să aveți răbdare cu voi înșivă, chiar dacă asta înseamnă să vă luați un timp pentru introspecție. Starea de agitaţie permanentă nu vă face bine, aşa că încercaţi să mai puneţi treburile pe pauză măcar din când în când. Joi şi vineri ești din nou plin de energie și de bunăvoință, așa că ar fi bine să împărtăşeşti aceste lucruri cu prietenii. Cei din jur se bucură de optimismul debordant şi de fericirea pe care o afişaţi. De multe ori devine chiar molipsitoare. Mai târziu, adică sâmbătă și duminică, nativii ar trebui să creadă mai mult în propria originalitate și inventivitate. Proiecte interesante se întrevăd la orizont

Capricorn
Capricornii sunt plini de inițiativă și de energie luni, așa că este momentul perfect pentru a începe un nou proiect. Colegii ar putea deveni chiar puţin geloşi, având în vedere că atrageţi atenţia superiorilor din ce în ce mai des. Marți și miercuri, veți avea o atenţie neobișnuită asupra detaliilor. Folosiți această perspectivă pentru a vă organiza prioritățile și a stabili planuri ambițioase. Acel accent pe ideea de planificare ar trebui să vă influenţeze până joi, vineri și în prima parte a zilei de sâmbătă. De asemenea, sunteţi extrem de entuziasmţi de această săptămână a dragostei şi de sărbătorirea Zilei Îndrăgostiţilor. Aveţi numai fluturaşi în stomac şi sunteţi poate mai romantici ca deobicei. Sâmbătă și duminică așteptați să rezolvaţi mai multe lucruri și să primiți numeroase aplauze şi laude pentru asta. Nu trebuie să deveniţi însă prea aroganţi.

Vărsător
Vărsătorii vor încerca ceva nou pe măsură ce începe săptămâna. Curiozitatea intelectuală și prietenia ta naturală ar trebui să te conducă spre oameni noi - și experiențe noi - luni. Marți și miercuri, se prea poate să vă simţiţi copleşiţi de anumite probleme emoţionale. S-ar putea să aveți nevoie de ceva timp pentru voi, pentru a vă rezolva obiectivele și ambițiile pe termen lung. Chiar dacă vă este teamă de anumite aspecte, asta nu înseamnă că nu merită nici măcar să nu încercaţi. Joi şi vineri o să aveţi o atitudine pozitivă. Fie că este vorba despre ieşitul la un restaurant nou sau băutul unei cafele bune, aveţi chef să faceţi ceva doar pentru voi. Nu doriţi neapărat să fiţi alături de alţi oameni când faceţi asta. Sâmbătă și duminică ar fi bine să rezistați dorinței de a analiza în exces. Chiar dacă vă place să întoarceţi o problemă pe toate părţile înainte de a lua o decizie, acum nu este momentul potrivit.

Peştii
Peştii trebuie să aibă grijă la problemele dintr-un parteneriat pe măsură ce începe săptămâna. Trebuie să fii atent la detaliile și cererile conflictuale de luni, mai ales tu ești cel care trebuie să aducă echilibrul în respectiva ecuaţie. Marți și miercuri, nu ezitați să vă analizaţi îngrijorările, în special problemele juridice sau financiare. Se poate să aveţi nişte datorii pe care trebuie să le achitaţi mai rapid faţă de estimarea iniţială, iar această idee vă sperie puţin. Joi şi vineri, dar și în prima parte din ziua de sâmbătă, o să fiţi prinşi cu planurile de viitor. Fie că este vorba despre mutatul într-o casă nouă sau organizarea planurilor de vacanţă, sunteţi puşi pe fapte mari. De sâmbătă după-amiază până duminică căutați sprijin de la prieteni şi familie. Timpul de calitate alături de cei dragi o să vă inducă o stare de bine. Sunteţi recunoscători pentru oamenii frumoşi din viaţa voastră şi pentru norocul de a avea sprijin atunci când aveţi nevoie.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Replică matrimonială dură
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Sorin Cîmpeanu, după școala online:
Calitatea actului educaţional a scăzut foarte mult. Pierderile sunt mari şi foarte mari. E greu de crezut că vom putea recupera tot
În toamnă s-ar putea să fie nevoie de un rapel la vaccinurile anti-covid, iar apoi de o doză anuală
Cu cât vaccinăm mai mult, cu atât virusul va încerca să supraviețuiască
Temeri nejustificate ale cetăţenilor din Frumuşica
Ioan Rotundu
Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni
Dezmăţul legislativ şi financiar la nivel de IŞJ Botoşani îmbracă forme agravante
Ioan Rotundu
Potlogăriile lui Nechifor lăudate la Radio România Iaşi
Ioan Rotundu
Ioan Ungureanu, stăpânul absolut al Vămii Stânca
Ioan Rotundu
Corupţia din Vama Stânca se bucură de protecţia înalţilor şefi (II)
Dosarul zilei: De ce s-au răsculat cei din Flămânzi?
Bruta pusă director de PNL se numeşte Cristian Delibaş
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog