Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Învăţământ
Administraţie
Horoscop
Umor
Comentarii
Publicitate
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
36649
De la 07 Ianuarie 2003
103219623

Horoscopul săptămânii 9- 15.05.022

  • 30 April 2022, 19:10
Berbec
S-ar putea să fii mai confuz săptămâna aceasta, de aceea nu este momentul să iei decizii importante, ci mai degrabă să-ți revizuiești unele tipare de raționament. Este o perioadă în care ar trebui să eviți negocierile și să fii mai atent la deplasări. De asemenea evita să semnezi acte importante. Odată cu intrarea lui Jupiter în zodia ta, te vei încărca cu energie, vei fi îndrăzneț, curajos și vei lupta pentru ați atinge niște obiective. Starea de sănătate se va îmbunătăți

Taur
În aceasta săptămână este important să te odihnești mai mult, mai ales că Jupiter în tranzit prin Berbec poate reactiva niște probleme de sănătate mai vechi. Nu uita că și Venus, guvernatoarea ta, este în acest sector ,deci relaxarea devine esențială pentru starea ta de bine. Retrogradarea lui Mercur îți cere să-ți reevaluezi modul în care îți câștigi banii, dar și modul în care îi cheltui. Poți face o renegociere salarială avantajoasă.

Gemeni
Mercur va retrograda în zodia ta, prin urmare te poți aștepta la o stare de confuzie generală. Nu este momentul să iei decizii importante și nici să faci negocieri. Totodată, ai grijă la deplasări ce evită semnarea actelor. S-ar putea să fii mai introspect și să treci printr-o perioadă în care să preferi să stai mai mult cu tine și să nu fii la fel de sociabil ca înainte. Intrarea lui Jupiter în zodia Berbec te susține să-ți lărgești anturajul, să cunoști oameni noi și să faci progrese cu un proiect în care ești implicat. Te bucuri de popularitate.

Rac
Jupiter în Berbec te susține să crești profesional, să ai mai mult curaj să te afirmi și îți oferă șansa să îți atingi obiectivele cele mai înalte. Pentru tine începe o perioadă foarte bună în carieră. Pe de altă parte, retrogradarea lui Mercur îți poate aduce în prezent situații mai vechi, lăsate nerezolvate. Poate fi vorba de revenirea unui partener sau de reluarea unei discuții din trecut. Te poți simți mai confuz și ar trebui să fii mai atent la problemele de sănătate, implicit să te odihnești mai mult.

Leu
Retrogradarea lui Mercur îți cere să-ți reevaluezi anturajul, dar și proiectele în care ești implicat. O serie de planuri bun viitor se pot schimba în urma revizuirilor. Pe de altă parte, cu Jupiter în Berbec, pot veni oportunități din străinătate sau chiar în urma unei călătorii sau șanse de afirmare în urma unei diplome obținute.
Fecioară
Retrogradarea lui Mercur, guvernatorul tău, te poate îndemna la o reevaluare a situației profesionale. Poți să-ți dai seama dacă ești sau nu pe direcția dorită în carieră. S-ar putea ca multe frustrări să iasă la suprafață acum. Cu Jupiter în Berbec ai șanse să crești financiar grație altora. Poate fi vorba inclusiv de o creștere a veniturilor partenerului. De asemenea, te vei bucura de multă pasiune în cuplu, însă evită infidelitățile și relațiile cu persoane indisponibile emoțional, dacă ești singur.

Balanţă
Intrarea lui Jupiter în Berbec îți va activa sectorul relațiilor, astfel dacă ești singur ai toate șansele să începi o nouă relație de viitor. În cuplu poți face progrese alături de partener și poți duce la următorul nivel o relație în în care te afli de ceva vreme. Acest tranzit te ajută și din punct de vedere profesional, pentru că poți obține un contract mult dorit. Totodată, profită de retrogradarea lui Mercur pentru ați reevalua niște principii de viață și pentru a lăsa în spate acele prejudecăți care te împiedică să evoluezi.

Scorpion
Cu Mercur retrograd este recomandat să-ți reevaluezi atât relația intimă, cât și asocierile și să nu-ți acorzi prea ușor încrederea oricui. Este momentul unor reorganizări și revizuiri financiare. S-ar putea ca în cuplu să iasă la suprafață secrete. Unii nativi evaluează statutul unei relații secrete. Pe de altă parte, cu Jupiter în Berbec ai toate șansele să faci progrese la locul de muncă. Este, de asemenea, un tranzit care poate amplifica niște probleme de sănătate pentru a te stimula să le vindeci.

Săgetător
Este o săptămână cu dus și întors pentru tine. Pe de o parte, Mercur va retrograda în sectorul relațiilor tale, iar pe de altă parte, Jupiter va intra în sectorul iubirii tale. Astfel, poți poți intra într-o perioadă de reevaluare a relației cu partenerul de viață și s-ar putea ca tensiunile între voi să fie mai dese. Este nevoie să-ți schimbi modul în care comunici în cuplu, dar și cu cei cu care desfășori activități profesionale. Evită deocamdată semnarea contractelor și negocierile. Jupiter îți aduce poftă de viață, entuziasm și dorință de flirt și aventură. cei singuri pot fi tentați să intre noi povești de dragoste, însă fără viitor.

Capricorn
Tu vei intra într-o perioadă în care este nevoie să-ți reevaluezi situația de la locul de muncă, fie că este vorba de sarcini, fie de program. Sunt nativi care analizează o posibilă schimbare a locului de muncă, însă nu este momentul să ia decizia finală. Jupiter în Berbec te susține să-ți îmbunătățești relațiile cu familia și îți aduce oportunități legate de locuință. În unele cazuri familia crește sau nativii își cumpără o casă.

Vărsător
Mercur va retrograda chiar în sectorul tău afectiv, aspect care poate aduce îndoieli sentimentale. S-ar putea să pui sub semnul întrebării sentimentele tale sau sentimentele partenerului. Nu este momentul să începi o nouă poveste de dragoste. Dacă ești părinte, preocupă te mai mult de relația cu copiii. Pe de altă parte, tranzitul lui Jupiter în Berbec te ajută în comunicare, însă te face să spui lucrurile mult prea direct și să iei decizii pripite.

Peştii
Jupiter va părăsi zodia ta, urmând să se întoarcă în toamnă pentru a rezolva ceea ce a rămas nerezolvat acum. Jupiter va intra în sectorul tău financiar și îți va aduce șanse de ați crește veniturile, de a rezolva situații financiare cu care te confrunți și de a obține independența financiară. Pe de altă parte, Mercur, guvernatorul relațiilor tale, va intra în retrogradare, aspect care poate aduce tensiuni în cuplu și reevaluarea unei conexiuni. Nu va fi ușor nici cu familia pentru că se vor accentua viziunile diferite dintre tine și cei dragi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Ranchiună conjugală
Ce stă în spatele percheziţiei DNA de la Sectorul PF Rădăuţi Prut
Ioan Rotundu
Noi progrese în privinţa drumurilor judeţene
Ioan Rotundu
Simbolul suprem al ţării umilit de etnicii maghiari pe banii românilor
Ioan Rotundu
Cât de mizerabil puteţi face, moral şi profesional, învăţământul liceal din Ştefăneşti?
Ioan Rotundu
Când se va putea vizita din nou „Lacul Eminescu”?
Primăria Mihai Eminescu reia Festivalul „Floare albastră”
De ce au devenit interesaţi procurorii DNA de Minai Ţurcanu?
Dosarul zilei: Va rezista Ucraina invaziiei ruseşti?
În cazul Ţurcanu, a executat DNA un ordin politic al PSD?
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă