Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6335
De la 07 Ianuarie 2003
122866402

Horoscopul zilei

  • 11 March 2015, 23:00
Berbec
Sunteti dominat de sentimente contradictorii, iar situatia financiara nu va ofera prea multe motive de bucurie. O persoana mai în vârsta va propune sa va asociati într-o afacere. Va recomandam sa nu luati nici o decizie fara sa va consultati cu partenerul de viata. Relatiile sentimentale sunt foarte bune si aveti toate sansele sa petreceti o seara romantica.

Taur
S-ar putea sa fiti încordat din cauza colaborarii dificile cu un partener de afaceri. Este indicat sa amânati orice decizie în privinta investitiilor, pentru ca aveti dificultati de concentrare. Ascultati sfaturile unei persoane cu experienta în afaceri!

Gemeni
Se pare ca nu sunteti în cea mai buna forma fizica si intelectuala. Va sfatuim sa nu va asumati nici un risc, pentru ca nu aveti prea multe sanse de reusita. Rabdare si calm!

Rac
Neîntelegerile cu persoana iubita va fac sa acceptati fara ezitari o iesire cu prietenii. Va sfatuim sa nu exagerati pozând în victima. S-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana care va cucereste imediat. Va recomandam sa nu va pripiti si sa nu luati nici o decize în privinta relatiilor sentimentale. S-ar putea sa gresiti într-un mod ireparabil.

Leu
nemultumirea partenerului de viata. Se pare ca nu reusiti sa-i explicati situatia suficient de convingator. Va sfatuim sa ascultati si parerile celor din jur si sa nu mai fiti atât de cârcotas.

Fecioara
La serviciu, s-ar putea sa fiti agitat din cauza unei decizii pripite a sefului. Va recomandam sa va temperati nervozitatea, altfel riscati sa va complicati situatia. Discutati calm cu persoana iubita, ca sa nu dati ocazia unor certuri!

Balanta
Este o zi buna pentru întâlniri cu prietenii. Daca nu va controlati pornirile impulsive, puteti avea probleme. O ruda mai în vârsta va împrumuta o suma mare de bani, pe care i-ati cerut-o mai demult. Dupa-amiaza vi se propune o colaborare. Nu va grabiti sa acceptati!

Scorpion
Dimineata s-ar putea sa fiti cu capul în nori si sa neglijati problemele importante. Va recomandam sa nu începeti activitati noi, pentru ca s-ar putea sa luati decizii gresite. Ar fi bine sa va gânditi cu mai multa seriozitate la ce va propuneti sa realizati.

Sagetator
Dimineata s-ar putea sa va puna pe gânduri o cearta cu o persoana în vârsta. Întrebati-va daca aveti o atitudine corecta fata de cei din jur! Ar fi bine sa fiti mai prudent, ca sa nu declansati un scandal. Menajati-va sanatatea!

Capricorn
Plecati într-o calatorie în care cheltuiti cam mult, dar puteti avea mari satisfactii pe plan sentimental. S-ar putea sa va simtiti foarte bine într-un grup, desi nu v-ati fi asteptat.

Varsator
Sunteti dezamagit de o persoana în care ati avut mare încredere. Nu este sfârsitul lumii! Aveti si prieteni adevarati. Pe plan sentimental, traversati o perioada favorabila. Va sfatuim sa evitati discutiile în contradictoriu cu o ruda din partea partenerului de viata.

Pesti
Dimineata, sunteti confuz si riscati sa aveti probleme atât pe plan social, cât si financiar. Va recomandam sa nu va ocupati astazi de afaceri. Relatiile sentimentale merg bine, ceea ce va mentine moralul ridicat. Spre seara, va reveniti si comunicati mai usor.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Reţeta zilei: Iepure a la Segovia
Bancul zilei: Poziţia din cadă
Victor Ponta, audiat la instanta suprema
Sistemul de sms-uri de la referendum inregistra doar prezenta, nu voturile cu Da sau Nu. Am decis sa avem acest sistem, la fel ca alte partide. / Nu-mi amintesc daca am primit SMS de la Dragnea
Romania, comparata la un miting din Budapesta cu "Statul Islamic al Uniunii Europene"
Grecia cere Germaniei despagubiri de 500 de miliarde de euro pentru al doilea razboi mondial
Laszlo Borbely, salvat de colegi
Camera Deputatilor a respins cererea de incepere a urmarii penale impotriva deputatului UDMR
Grecia: Ministrul Justitiei ameninta cu confiscarea averilor grecesti
in dosarul despagubirilor din al doilea Razboi Mondial
Guvern: Traian Basescu trebuie sa paraseasca vila Lac 3
el va primi o locuinta provizorie
Angela Merkel nu va participa la parada din Piata Rosie, pe 9 mai
dar va depune o coroana de flori la Moscova o zi mai tarziu
Replică la comentariul lui Mihai Tincu
Ioan Rotundu
Botoşani: Bani pentru burtica poliţiştilor „Pristanda”
Ioan Rotundu
Elena Udrea, in cătuşe la ginecolog
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 6.03.2015
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog