Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Religie
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7639
De la 07 Ianuarie 2003
122867706

Horoscopul zilei

  • 5 September 2014, 23:00
Berbec
In cursul diminetii, primiti o suma de bani care invioreaza bugetul familiei. S-ar putea sa intrati in posesia unei mosteniri sau sa primiti un credit pe care l-ati solicitat cu putin timp in urma. Sunt favorizate planurile de viitor si investitiile pe termen lung. Menajati-va sanatatea si odiniti-va mai mult!

Taur
Se pare ca intampinati dificultati financiare, insa le depasiti fara mari probleme. Traversati o perioada favorabila inspiratiei artistice. Creativitatea si originalitatea de care dispuneti va aduc un succes neasteptat in societate. Nu neglijati persoanele mai tinere din familie!

Gemeni
Aveti ocazia sa rezolvati o problema de natura sentimentala. In cursul diminetii, un prieten va propune sa va asociati intr-o afacere pe care a demarat-o cu putin timp in urma. Va sfatuim sa acceptati propunerea.

Rac
Aveti o zi grea, cu multe probleme de rezolvat, dar sunteti in forma excelenta si reusiti sa faceti fata. Situatia financiara nu este prea buna, dar nu este cazul sa va ingrijorati. Este o situatie trecatoare.

Leu
Este momentul sa faceti schimbarile dorite pe plan sentimental si in domeniul afacerilor. Relatiile cu partenerii sunt foarte bune si este un moment bun pentru a incheia contracte si a semna documente. Va sfatuim sa aveti rabdare pana cand vor aparea rezultatele muncii din ultima perioada.

Fecioara
Sunteti plin de energie si puteti realiza tot ceea ce v-ati propus pentru azi. Aveti ocazia sa obtineti unui castig financiar consistent, dar si sa va afirmati in societate. Relatiile cu partenerul de viata si cu prietenii sunt foarte bune. Va sfatuim sa fiti cumpatat si sa evitati excesele alimentare, pentru ca sunteti predispus la probleme digestive.

Balanta
In prima parte a zilei va simtiti plin de energie si instare de mari eforturi fizice. Va sfatuim sa nu va supraestimati fortele, pentru ca s-ar putea sa aveti probleme de sanatate. Dupa-amiaza sunteti invitat in vizita la prieteni. Aveti grija sa evitati discutiile aprinse cu partenerul de viata!

Scorpion
Aveti idei valoroase, apreciate de sefi si de colegii de serviciu. Sunteti in forma si puteti sa finalizati tot ce ati inceput. Situatia financiara s-ar putea sa nu fie tocmai buna, dar sunteti perseverent si aveti incredere in viitor.

Sagetator
Este un moment favorabil pentru investitii sau pentru a incepe o afacere. De asemenea, sunt favorizate intalnirile romantice si calatoriile. Daca vi se propune o colaborare, nu o refuzati! Va sfatuim, insa, sa evitati speculatiile de orice fel.

Capricorn
Puteti face schimbari importante in viata dumneavoastra, mai ales pe plan social si sentimental. Sunt favorizate relatiile de parteneriat, intalnirile de afaceri si investitiile pentru camin. Va sfatuim sa va organizati riguros si sa tineti cont de sfaturile partenerului de viata. Seara s-ar putea sa primiti o veste buna de la o ruda apropiata.

Varsator
Puteti avea o mare reusita cu prilejul unei scurte calatorii in interes de afaceri. Va sfatuim sa aveti rabdare si sa evitati discutiile in contradictoriu cu partenerul de afaceri. Dupa-amiaza reusiti sa rezolvati o problema sentimentala mai veche. Din punct de vedere financiar nu aveti de ce sa va plangeti.

Pesti
Sunteti nevoit sa va schimbati programul de mai multe ori, dar schimbarile va sunt benefice. Faceti cunostinta cu o persoana mai in varsta, care va va ajuta cu sfaturi la demararea unei activitati profitabile. Va sfatuim sa va consultati si cu partenerul de viata si sa evitati orice fel de speculatie.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Replica colegului tocilar
Gyorgy Frunda vrea scaderea pragului de 20% pentru folosirea limbii materne in institutii
Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, le-a cerut bancilor sa-l pasuiasca pentru o datorie de 1,5 milioane euro
Victor Ponta este nemulţumit de cumj lucrează Justitia
Ce contine proiectul de autonomie. Propuneri care vor arunca in aer scena politica
Un militar roman a murit si alti patru au fost raniti in timpul unui exercitiu multinational in Germania
12,5 milioane de asigurati vor primi carduri de sanatate
Toate serviciile medicale ar urma sa fie validate si decontate doar prin acest card de la 1 ianuarie 2015
Cumetrie social-democrată între Curtea de Conturi şi baronul primar de Văculeşti
Fără principii, fără moravuri
Macaleţ acuzat de racolări politice
Preesa-n gura lu' Rotundu - emisiunea din 6.09.2014
Invitaţie la sfinţire de troiţă la Maici
Lumea lu' Rotundu: Baronul de Văculeşti
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog