Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
8959
De la 07 Ianuarie 2003
122869026

Horoscopul zilei

  • 20 January 2015, 23:00
Berbec
Sunteti tentat sa amanati o vizita programata pentru azi, cu riscul sa tensionati relatiile cu partenerul de viata. Se pare ca sunteti indispus din cauza unui esec in afaceri. Pastrati-va calmul si limitati-va la activitati de rutina, care va solicita mai putin!

Taur
Sunteti foarte preocupat de problemele financiare si aveti tendinta sa neglijati relatiile sentimental. Nu este exclus ca partenerul de viata sa va reproseze acest lucru. Dupa-amiaza sunteti invitat la o petrecere. Daca reusiti sa va detasati de problemele cotidiene, va veti simti foarte bine.

Gemeni
Astazi nu sunteti prea comunicativ si ar fi bine sa amanati intalnirile de afaceri. Nu este momentul sa luati decizii importante in domeniul profesional, pentru ca riscati sa fie gresite. Va sfatuim sa va dedicati unor activitati relaxante si sa acordati mai multa atentie partenerului de viata.

Rac
Aveti mari sanse de reusita in toate activitatile legate de camin, cu conditia sa va organizati bine timpul. Este recomandabil sa amanati deciziile importante in afaceri. Petreceti seara in familie. Incercati sa va relaxati

Leu
Capacitatea creativa atinge o cota ridicata si ar fi bine sa o folositi pentru rezolvarea problemelor profesionale si de afaceri. Relatiile sentimentale pot fi foarte bune, daca va stapaniti tentatia de a-i face reprosuri persoanei iubite.

Fecioara
In prima parte a zilei sunteti cu capul in nori. Pana reusiti sa reveniti cu picioarele pe pamant, va sfatuim sa fiti prudent si sa nu va implicati in activitati importante. Aveti grija ce spuneti! Exista riscul sa jigniti o persoana mai in varsta din familie.

Balanta
Se pare ca aveti probleme pe plan sentimental si deveniti irascibil. Pastrati-va calmul si nu va grabiti sa replicati! Sfaturile prietenilor va pot fi foarte utile, daca va temperati orgoliul si incapatanarea.

Scorpion
Survin evenimente neasteptate care va dau programul peste cap. Se pare ca sunteti nevoit sa plecati intr-o delegatie anuntata in ultimul moment. Partenerul de viata este nemultumit de schimbarea de program. Cu calm si intelegere, puteti evita un conflict in familie.

Sagetator
Din cauza dificultatilor financiare, sunteti tentat sa renuntati la o calatorie in interesul familiei. Este o decizie delicata, pentru ca riscati sa va indispuneti partenerul de viata. S-ar putea ca explicatiile dumneavoastra sa nu fie suficient de convingatoare si sa fiti gresit inteles. Nu uitati ca vorba dulce, mult aduce!

Capricorn
In prima parte a zilei sunteti indispus din cauza unei decizii pripite luate de partenerul de afaceri in privinta unei investitii. Pastrati-va calmul, daca nu vreti sa complicati situatia! Va sfatuim sa va relaxati si sa va detasati de problemele cotidiene, pentru a nu tensiona atmosfera din familie.

Varsator
Ati facut mari eforturi pentru a gasi noi surse de venituri, iar acum va simtiti epuizat. Va sfatuim sa nu fortati lucrurile si sa aveti rabdare. In curand, un prieten va va propune o colaborare. In aceasta perioada nu sunt recomandate speculatiile.

Pesti
In prima parte a zilei sunteti cam visator si aveti tendinta sa neglijati problemele importante pe care le aveti de rezolvat. Nu este momentul sa incepeti noi activitati, pentru ca riscati sa luati decizii gresite. Nu refuzati ajutorul oferit de un prieten!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Siţia vânătorului
Reţeta zilei: Pilaf bulgăresc
The Guardian: Serviciile secrete britanice au spionat e-mailurile mai multor jurnalisti importanti
Jurnalistii, potentiala amenintare la adresa securitatii"
Misteriosul mormant antic de langa Salonic a scos la iveala ramasitele a cinci oameni
Botoşani: „Teroriştii” din Primăria Frumuşica
Ioan Rotundu
Radu Mazare, "deranjat ca e aratat cu degetul pentru esecul lui Ponta si Dragnea
Fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei Ovidiu Putura, adus la DNA
Este suspectat de trafic de influenta si luare de mita
Flămânzi: Cum sunt dinamitaţi directorii de şcoală competenţi din oraş
mârşăviile sunt puse la cale în sediul IŞJ şi PSD din Botoşani
Ucraina: Kievul lanseaza un nou val de mobilizare militara. Luptele continua in estul separatist
Franta: 5 cetateni rusi suspectati de pregatirea unui atentat au fost arestati
Calin Popescu Tariceanu: Nu vad posibila o interventie care sa salveze situatia celor care au credite in franci elvetieni
Asistam la o serie de abordari care merg in zona populista
Să nu uiţi Costică, nimic să nu uiţi”!
Ioan Rotundu
Creatori de speranţe şi iluzii deşarte
Ioan Rotundu
Seful PSD Gorj acuza ca un deputat al formatiunii face oferte in numele viitorului partid al lui Mircea Geoana
Prognoza meteo pentru miercuri si joi in tara si in Bucuresti
Oana Mizil si consiliera lui Mircea Geoana cer la OSIM inregistrarea marcii Partidul Social Democrat Independent
Partidul lui Sebastian Ghita se va numi Partidul Progres Romania
Victor Ponta va trebui sa livreze un partid de tineri, nu de bosorogi comunisti
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog