Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
13643
De la 07 Ianuarie 2003
122899292

Horoscopul zilei

  • 3 March 2015, 23:00
Berbec
Intuitia si simtul practic va ajuta sa luati decizii inspirate în afaceri. Daca vi se propune asocierea într-o noua afacere, nu va grabiti sa refuzati! Perspectivele sunt foarte promitatoare. Va sfatuim sa evitati discutiile aprinse si sa va relaxati mai mult.

Taur
Va decideti sa amânati o calatorie lunga în interesul familiei, din cauza dificultatilor financiare. Astazi, însa, aveti posibilitatea sa realizati proiecte ambitioase pe termen lung si sa luati o decizie buna pentru viitor. Ar fi bine sa petreceti seara în mijlocul familiei. Relatiile cu persoana iubita sunt deosebit de bune.

Gemeni
Se contureaza o zi excelenta în afaceri, cu întâlniri fructuoase si planuri de viitor bine concepute. Investitiile pe termen lung sunt favorizate. Traversati o perioada în care puteti rezolva multe probleme financiare. Dupa-amiaza sunteti în centrul atentiei în grupul de prieteni.

Rac
Aveti succes în activitatile desfasurate în camin, dar si în afaceri. Partenerii de afaceri va apreciaza propunerile, dar va sfatuim sa nu începeti mai multe activitati simultan, pentru ca riscati sa nu finalizati nimic. Este o zi favorabila planurilor de viitor. Consultati-va si partenerul de viata!

Leu
Este o zi buna pentru a lua decizii importante în privinta relatiilor sentimentale si parteneriale. Chiar daca situatia financiara nu va satisface pe deplin, nu este cazul sa va îngrijorati. Banii vor aparea la momentul oportun. Puteti sa va bazati pe intuitie.

Fecioara
Intuitia va ajuta sa gasiti o metoda originala pentru a face schimbari importante în viata sociala. Pentru aceasta, va fi nevoie sa faceti un compromis cu ceilalti membri ai familiei, dar si câteva drumuri scurte împreuna cu un prieten. Nu ratati aceasta ocazie favorabila! Puteti obtine satisfactii majore în viitorul apropiat.

Balanta
Aveti un succes deosebit în activitatile intelectuale si în societate. În partea a doua a zilei, încasati o suma importanta de bani dintr-o colaborare. Puteti sa faceti planuri de viitor în legatura cu o afacere pe care intentionati sa o demarati împreuna cu un prieten foarte bun.

Scorpion
Zi favorabila realizarilor pe plan social si material - dar sa nu va asteptati ca rezultatele sa apara imediat! S-ar putea sa plecati într-o calatorie neplanificata. Pare sa fie o deplasare în interes de afaceri, care va ofera o sansa nesperata.

Sagetator
S-ar putea sa întâmpinati dificultati pe plan sentimental si sa fiti nevoit sa luati o decizie importanta. În afaceri, puteti sa faceti proiecte de viitor si sa va puneti în aplicare cunostintele teoretice. Aveti sanse sa obtineti beneficii considerabile. Va recomandam sa evitati speculatiile financiare.

Capricorn
Sunteti în forma si va adaptati cu usurinta la situatii noi. Reusiti sa rezolvati câteva probleme ale familiei si chiar sa îi ajutati pe altii sa îsi rezolve problemele. Este o zi favorabila comunicarii cu prietenii si cu membrii familiei. Nu exagerati cu sfaturile pe care le oferiti!

Varsator
Sunteti într-o forma intelectuala deosebita, care va faciliteaza relatiile cu cei din jur. Sunteti capabil sa ascultati cu atentie problemele celorlalti si sa le oferiti sfaturi utile. Aveti grija sa nu faceti promisiuni pe care nu le veti putea respecta! Dupa-amiaza s-ar putea sa fiti invitat la o petrecere.

Pesti
Demarati cu bine o noua afacere si faceti planuri de viitor în legatura cu o investitie pe termen lung. Partenerul de viata va sustine. Va sfatuim sa evitati speculatiile.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Reţeta zilei: Orez aromat
Bancul zilei: În oglindă
Nedumeriri crestine despre ora de religie
Prognoza meteo pana pe 15 martie
Fenomenul „Gheorghe Şincai”
Ioan Rotundu
Răzbunarea executorului judecătoresc Ionuţ Temneanu
Ioan Rotundu
Botoşani: Şi PSD Botoşani are „faliţii” săi profesional
Ioan Rotundu
Ce spunea Basescu despre denuntatorii lui Nastase si ce spune despre denuntatorii lui Udrea
Primarul Ploiestiului, Iulian Badescu, a fost retinut de procurorii DNA
Trei nume vehiculate pentru functia de procuror sef DIICOT
Cine i-ar putea lua locul Alinei Bica
Romania - ultima in UE la reciclarea gunoiului din orase
Bulgarii si ungurii, mult peste noi
Presa rusa il apara pe presedintele Putin in fata "campaniilor de defaimare" ale Occidentului
dupa asasinarea lui Boris Nemtov
Ion Iliescu, aniversat la Ateneul Roman
Ma simt bine mersi, ca de la trei ori 25
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog