Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Sport
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Editorial
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
18437
De la 07 Ianuarie 2003
122878504

Horoscopul zilei

  • 7 April 2015, 23:00
Berbec
Sunteti foarte bine dispus si comunicativ. Este momentul sa va puneti planurile in practica, mai ales ca beneficiati de sprijinul financiar al unei rudenii. Nu neglijati problemele familiei!

Taur
Sunteti preocupat de probleme personale si aveti tendinta sa heglijati relatiile sentimentale. Ar fi bine sa amanati afacerile. Astazi va recomandam sa va dedicati activitatilor casnice.

Gemeni
Sunteti hotarat sa faceti schimbari in relatiile sentimentale. S-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana de care va indragostiti la prima vedere. Evitati discutiile in contradictoriu cu o persoana mai in varsta!

Rac
In prima parte a zilei, va ocupati de problemele caminului. Familia este de acord cu ideile dumneavoastra si va acorda tot sprijinul. Puteti sa incheiati contracte si sa semnati documente. Nu va pripiti in luarea deciziilor!

Leu
Daca v-ati propus sa faceti o schimbare in casa, acum este momentul sa treceti la actiune. Puteti sa zugraviti, sa faceti reparatii sau sa instalati un aparat pentru aer conditionat. Daca sfaturile sfaturile unei persoane mai in varsta din familie nu va convin sau sunt prea insistente, pastrati-va calmul!

Fecioara
Aveti mari sanse de reusita in afaceri si in activitatile legate de camin. Aveti, insa, grija sa terminati mai intai ce ati inceput! Dupa-amiaza primiti vizita unei rude mai in varsta, care va solicita ajutorul intr-o problema financiara. Daca va puteti permite, nu va eschivati!

Balanta
Astazi nu este indicat sa semnati documente oficiale sau sa va ocupati de afaceri. Parcurgeti o perioada favorabila relatiilor sentimentale. De asemenea, puteti sa concretizati proiecte legate de camin.

Scorpion
In cursul diminetii va intalniti cu o veche cunostinta, care va invita la o intrunire. Aveti ocazia sa rezolvati o problema sentimentala mai veche, pe care ati tot ignorat-o. Evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie!

Sagetator
Astazi este recomandabil sa nu va implicati in activitati importante. Va sfatuim sa va relaxati si sa sa va odihniti mai mult. Prietenii sunt incantati de propunerea dumneavoastra de a merge intr-o excursie. Ar fi bine sa tineti cont si de ideile lor.

Capricorn
O zi buna pentru intalniri sentimentale, dar si pentru afaceri. Aveti sanse de reusita pe toate planurile. Relatiile cu partenerul de viata sunt foarte bune. Evitati speculatiile de orice fel!

Varsator
In cursul diminetii aveti multe probleme de rezolvat, dar sunteti in forma si puteti sa duceti totul la bun sfarsit. Va sfatuim sa acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale si familiei.

Pesti
Orice ati face, nu veti reusi sa va respectati programul. In cursul diminetii, aveti mult de alergat in interes personal si pentru partenerul de viata. Aveti posibilitatea sa rezolvati probleme financiare. In luarea deciziilor importante, va puteti baza pe intuitie.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Reţeta zilei: Friptură din pulpă de miel
Bancul zilei: Soacra lui Ion
Sfarsit de epoca si in presa
Traian Basescu, avertisment catre "lideri ai justitiei"
Aveti grija ca distanta de la televizor pina in strada poate fi uneori foarte mica
Stii cu cat vrea un parlamentar sa iasa la pensie?
Calculele unui "proiect misterios" pentru care s-a semnat pe holuri
Putin a numit un nou sef al contraspionajului
Cum cauta Putin verigile slabe din UE
Cipru si Grecia, ultimele exemple de tari prin care Kremlinul vrea sa fisureze frontul european
Totalul veniturilor bugetare realizate de ANAF in primul trimestru din acest an
Catalin Predoiu: Guvernul nu a pregatit reducerea TVA
Aceasta este o masura liberala ce poate fi compromisa
Guvernul a decis: TVA va scadea la 9% de la 1 iunie la toate alimentele, bauturile nealcoolice si serviciile de alimentatie publica
In plus, Executivul vrea scaderea TVA general la 20% din 1 ianuarie 2016
Lumini și umbre în viitoarea legislație fiscală
DNA face inca o cerere de arestare pentru Darius Valcov
Pilat-ul din Pont care i-a crucificat politic pe liberali
Ioan Rotundu
Simona Halep, dupa ce a fost criticata de Ilie Nastase
George Copos, la iesirea din puscarie
Am facut doua greseli enorme - politica si fotbalul / Sunt extrem de ingrjorat de ce se intampla cu capitalul romanesc
Antena 3 il ataca dur pe Daniel Constantin pentru ideea unei fuziuni cu formatiunea lui Tariceanu
Scandal de proportii in Partidul Conservator
Să-i ia naiba şi pe ăştia!
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog