Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
22831
De la 07 Ianuarie 2003
122882898

Horoscopul zilei de 12.12.2016

  • 11 December 2016, 23:00
Berbec
Este momentul sa va folositi inspiratia si creativitatea la locul de munca sau in afaceri. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei persoane mai in varsta din familie. Evitati sa ii faceti reprosuri partenerului de viata si aveti mai multa rabdare cu membrii mai tineri ai familiei!

Taur
Zi buna pentru realizari importante pe plan social si material. Profitati de ocaziile care apar, pentru ca aveti sanse sa obtineti castiguri frumoase! Va sfatuim sa aveti rabdare si sa nu fortati lucrurile. Lasati totul sa curga de la sine!

Gemeni
S-ar putea sa intampinati dificultati la serviciu, din cauza ca sunteti stresat de problemele banesti. Va sfatuim sa va pastrati calmul, altfel puteti avea probleme cu sanatatea din cauza stresului. Ascultati sfaturile unui prieten care incearca sa va redea buna dispozitie!

Rac
Este o zi buna pentru a face schimbari importante pe plan sentimental. Sunt favorizate parteneriatele si intalnirile romantice. Puteti sa va faceti planuri de viitor, dar este recomandat sa fiti cat mai pragmatic. Va sfatuim sa ascultati sfaturile unei persoane cu experienta. Spre seara va puteti astepta la o veste buna din partea unui prieten.

Leu
Aveti ocazia sa faceti o schimbare importanta pe plan profesional: fie gasiti alt loc de munca, fie sunteti avansat. Oricum, partenerul de viata nu este multumit, pentru ca va trebui sa munciti mai mult. Va sfatuim sa nu luati hotarari in graba, ca sa nu regretati mai tarziu.

Fecioară
Dimineata aflati o veste rea cu privire la o persoana cunoscuta si sunteti nevoit sa va schimbati programul. S-ar putea chiar sa plecati intr-o calatorie. Partenerul de viata reuseste sa va linisteasca si va ajuta sa va limpeziti gandurile. Va sfatuim sa va odihniti mai mult.

Balanţă
Va recomandam sa evitati activitatile care necesita tact si diplomatie. In prima parte a zilei aveti o stare confuza la serviciu si la o intalnire cu prietenii. Va sfatuim sa nu incepeti mai multe treburi deodata. Fiti mai prudent cand vorbiti, pentru ca s-ar putea sa nu va puteti respecta promisiunile! Evitati cearta cu o femeie! Dupa-amiaza va simtiti mult mai bine in mijlocul familiei.

Scorpion
O ruda apropiata va invita la o petrecere in ultima clipa. Cheltuielile pe care sunteti nevoit sa le faceti va depasesc si trebuie sa va imprumutati. Va sfatuim sa nu va faceti probleme, pentru ca totul se rezolva mai usor decat credeti. Incercati sa terminati ce ati inceput!

Săgetător
Dupa-amiaza plecati intr-o calatorie in care aveti mari satisfactii pe plan social si financiar. Intalniti o persoana care va propune o colaborare nesperat de avantajoasa. Va sfatuim sa acceptati oferta. Nu fiti nerabdator! Ar fi bine sa tineti cont de intuitie.
Capricorn
La serviciu au loc schimbari neasteptate. Este posibil sa se manifeste nemultumirile acumulate in timp. Va recomandam sa nu semnati liste de adeziuni, pentru ca s-ar putea sa va legati la cap fara sa va doara.

Vărsător
Sunteti nevoit sa faceti cheltuieli neprevazute, cu care partenerul de viata nu este de acord. Este posibil chiar sa ajungeti la cearta. Spre seara, primiti un telefon care va schimba programul pentru a doua zi. S-ar putea sa fie vorba despre o delegatie urgenta. Va sfatuim sa fiti prudent.

Peşti
Dimineata primiti o veste despre o mostenire si deveniti agitat. Dupa-amiaza va pregatiti sa plecati intr-o calatorie impreuna cu intreaga familie. Este posibil sa aveti dificultati de comunicare cu colegii si cu prietenii. Va recomandam sa nu va precipitati. Concentrati-va asupra problemelor urgente!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Reactorul german de fuziune nucleara W7-X functioneaza si promite energie infinita
Transportoarele blindate 8x8 construite la Moreni in parteneriat cu gigantul german Rheinmetall
vor fi bazate pe o soluție de cercetare românească
CIA apreciaza ca Rusia a intervenit pentru a-l ajuta pe Trump sa ajunga la Casa Alba
Reactia echipei presedintelui ales: Sunt aceiasi oameni care au spus ca Saddam Hussein a avut arme de distrugere in masa
Parchet: Denuntul impotriva medicului Gheorghe Burnei a fost facut in septembrie,
cauza vizeaza 17 fapte de coruptie
Bancul zilei: Efectul Freud
Chirurgul Gheorghe Burnei a fost retinut pentru 24 de ore
Seful ExxonMobil, Rex Tillerson, care are relatii de afaceri stranse cu Vladimir Putin,
este favorit pentru sefia diplomatiei americane - surse
Marile premiere tehnice ale alegerilor din 2016:
detectarea tentativelor de vot multiplu si filmarea numararii voturilor
Huncă va promova la rang parlamentar dezmăţul de la Colegiul Economic
Ioan Rotundu
În mocirla oferită de politicienii ticăloşi
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog