Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
12438
De la 07 Ianuarie 2003
122898087

Horoscopul zilei de 14.09.2017

  • 13 September 2017, 23:00
Berbec
Dimineata s-ar putea sa fiti usor confuz, iar la locul de munca aveti tendinta sa va miscati mai incet. Este recomandat sa evitati discutiile in contradictoriu cu sefii si colegii si sa va straduiti sa recuperati intarzierile. Dupa-amiaza aveti sanse sa va recapatati buna dispozitie intr-o vizita la prieteni.

Taur
4 Este posibil sa plecati intr-o calatorie in interes profesional in care sa obtineti satisfactii deosebite. Eastrolog.ro va recomanda sa fiti foarte atent la acte si bagaje. Spre seara s-ar putea ca o ruda mai in varsta sa apeleze la ajutorul dumneavoastra.

Gemeni
S-ar putea sa fiti nevoit sa cheltuiti o suma importanta pentru a repara un obiect casnic de care nu va puteti lipsi. Dupa-amiaza este posibil sa va schimbati programul in ultimul moment pentru a va ocupa de problemele partenerului de viata. Va recomandam sa acceptati ajutorul celor apropiati, daca vreti sa evitati intarzierile.

Rac
S-ar putea sa faceti o greseala la locul de munca si sa fiti nevoit sa stati peste program ca sa o indreptati. Este indicat sa nu luati decizii in graba si sa nu va ambitionati sa faceti totul de unul singur. Aveti ocazia sa faceti cunostinta cu persoane care va pot ajuta mult in viitor.

Leu
Nu este exclus sa va enervati din cauza diverselor dificultati cu care va confruntati. Daca nu va pastrati calmul, riscati sa tensionati relatiile cu colegii si cu partenerul de viata. Daca este posibil, ar fi bine sa amanati eventualele examene si calatorii planificate pentru azi.

Fecioară
La locul de munca sau in afaceri este posibil sa traversati o perioada mai dificila din cauza neintelegerilor cu sefii sau cu colegii. Se pare ca nu stati prea bine cu banii, dar un prieten este dispus sa va ajute. Daca aveti rabdare, veti depasi toate obstacolele.

Balanţă
S-ar putea ca o problema de sanatate sa va impiedice sa plecati intr-o calatorie sau sa ajungeti la o intalnire. Relatiile cu partenerul de viata ar putea fi putin tensionate din cauza unei rude mai in varsta.

Scorpion
Se pare ca intentionati sa demarati o noua activitate dar, din cauza nerabdarii, exista riscul sa faceti greseli. Evitati discutiile in contradictoriu cu colegii si incercati sa terminati ce ati inceput! Puteti comunica foarte bine cu persoanele mai tinere din anturaj.

Săgetător
Dimineata este posibil sa aveti probleme de comunicare. Fiti prudent la serviciu si in afaceri! Micile dificultati financiare din ultima vreme nu ar trebui sa va ingrijoreze. Puteti conta pe ajutorul unei persoane mai in varsta din familie. Spre seara este posibil sa primiti o veste neplacuta de la o ruda din alta localitate.

Capricorn
La locul de munca sau in afaceri este posibil sa traversati o perioada mai dificila din cauza neintelegerilor cu sefii sau cu colegii. Se pare ca nu stati prea bine cu banii, dar un prieten este dispus sa va ajute. Daca aveti rabdare, veti depasi toate obstacolele.

Vărsător
Este posibil ca o afacere sa nu decurga asa cum v-ati propus si sa iesiti in pierdere, probabil din cauza dificultatilor de comunicare. Nu va descurajati! In scurt timp se vor ivi si alte posibilitati de castig. Recomandarea eastrolog.ro pentru azi este sa nu luati decizii in graba si sa evitati speculatiile.

Peşti
O persoana mai in varsta v-ar putea surprinde cu o propunere de colaborare. Ar fi bine sa nu refuzati, chiar daca acum vi se pare ca beneficiile nu vor fi grozave. Va sfatuim sa acordati mai multa atentie partenerului de viata si sa tineti cont de sugestiile unui barbat mai in varsta din familie.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Cristian Pomohaci a solicitat Comisiei de cultura de la Camera Deputatilor sa ia masuri impotriva CNA
Mihai Tudose: E prima oara cand Comisia Europeana nu ne critica
Spania: Parchetul cere convocarea tuturor primarilor care vor sa organizeze referendumul pentru independenta Cataloniei
si cere arestarea celor care nu se prezinta
Guvernul a aprobat rectificarea bugetului pentru 2017:
Ministerul Dezvoltarii pierde aproape 2 miliarde de lei, iar Ministerul Transporturilor pierde 6,2 miliarde lei. Cei mai multi bani merg la plata salariilor
Funeriu, despre situatia auxiliarelor:
O solutie mafiota pentru o problema existenta. Si editurile au partea lor de raspundere pentru decredibilizarea manualelor, dar asta nu inseamna ca trebuie sa lasam o banda de mafioti educationali sa monopolizeze pe zeci de ani piata educatiei din Romania
Ministerul Educatiei a trimis inspectoratelor scolare o nota prin care le anunta ca este interzisa utilizarea de auxiliare
neaprobate de minister si ca in caz contrar vor fi sesizate "organele abilitate"
USR cere anularea ordinului privind uciderea ursilor:
"Nu e o coincidenta ca ordinul a fost dat inaintea sezonului de vanatoare de trofee si nici ca Liviu Dragnea are o asociatie de vanatoare"
Cum sunt cheltuiti banii cetatenilor europeni:
Limuzina de lux cu volan incalzit si frigider in cotiera pentru reducerea saraciei romilor din Vaslui
Comisarul UE Corina Cretu avertizeaza:
Romania poate pierde fonduri europene din cauza intarzierii proiectelor de transport. Rectificarea bugetara reflecta stadiul investitiilor
Procurorul Mircea Negulescu i-ar fi spus Andreei Cosma ca "a gresit"
in dosarul in care il retinuse pe tatal sau si ca Mircea Cosma "va castiga la Inalta Curte"
Tariceanu si Dragnea au sesizat Curtea Constitutionala pentru un conflict juridic intre Parlament si Ministerul Public,
dupa ce procurorul general a refuzat sa ia masuri impotriva lui Kovesi
Bancul zilei: Cine-i infidelul?
Deocamdată, judecătorii au dat dreptate escrocilor
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog