Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
13695
De la 07 Ianuarie 2003
122873762

Horoscopul zilei de 17.04.2018

  • 16 April 2018, 23:00
Berbec
Aveti multe probleme de rezolvat, dar dispuneti de energia necesara pentru a le rezolva pe toate. Singurele dificultati de care va puteti lovi sunt de natura financiara. Eastrolog.ro va sfatuieste sa acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale.

Taur
Se pare ca nu reusiti sa va respectati programul din cauza unor evenimente neprevazute. Dimineata aveti de facut mai multe drumuri scurte pentru casa si pentru partenerul de viata. Este o zi buna pentru a rezolva o parte dintre problemele financiare ale familiei. Va sfatuim sa va ascultati intuitia.

Gemeni
Aveti multe idei, pe care tineti neaparat sa le impartasiti prietenilor apropiati. Va puteti indeplini o dorinta mai veche, cu ajutorul financiar si moral al unei mai rude mai in varsta. Achizitiile si investitiile sunt favorizate astazi. Va sfatuim sa nu va petreceti tot timpul liber cu prietenii. Ocupati-va si de partenerul de viata!

Rac
Aveti tendinta sa va dedicati exclusiv activitatii profesionale. Incercati sa nu va neglijati relatiile sentimentale! Nu este momentul sa va ocupati de afaceri. Riscati sa pierdeti o suma importanta. Acasa s-ar putea sa aveti de rezolvat cateva chestiuni casnice presante.

Leu
Aveti sanse sa schimbati ceva in relatiile sentimentale. Dupa-amiaza va simtiti in largul dumneavoastra la o intalnire cu prietenii. Eastrolog.ro va recomanda sa nu monopolizati conversatia. Evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie!

Fecioară
Sunteti hotarat sa rezolvati mai multe probleme legate de camin. Partenerul de viata va accepta initiativele. Relatiile cu colaboratorii sunt excelente. Puteti sa incheiati contracte si sa semnati documente. Va sfatuim sa fiti prudent.

Balanţă
Acum este momentul sa faceti schimbarile planuite in casa. Este o zi buna pentru mutat mobila, zugravit, reamenajari etc. Nu ezitati sa cereti o mana de ajutor prietenilor si rudelor! S-ar putea ca partenerul de viata sa nu accepte ideile unei persoane mai in varsta din familie si sa se ajunga la discutii. Eastrolog.ro va sugereaza sa mediati conflictul si sa nu lasati atmosfera sa se deterioreze.

Scorpion
Puteti avea succes in afaceri si in activitatile casnice. Eastrolog.ro va recomanda sa nu incepeti prea multe treburi deodata, pentru ca riscati sa nu duceti niciuna pana la capat. Cei din jur va apreciaza pentru schimbarile pe care intentionati sa le faceti. Ascultati, totusi, si parerile altora! Dupa-amiaza, va face placere sa reintalniti o veche cunostinta.

Săgetător
Este o zi tocmai buna pentru a imbunatati relatiile sentimentale si pentru planuri referitoare la camin. Eastrolog.ro va recomanda sa evitati sa semnati astazi documente oficiale. In general, ar fi bine sa amanati activitatile si deciziile dificile in afaceri.

Capricorn
Dimineata este posibil sa va intalniti cu o veche cunostinta care va invita la o petrecere. Eastrolog.ro va recomanda sa va ocupati de problemele sentimentale pe care le-ati tot amanat. Fiti obiectiv si recunoasteti-va greselile!

Vărsător
Astazi va sfatuim sa evitati activitatile importante. Daca aveti ocazia sa plecati intr-o excursie cu partenerul de viata, nu ezitati! O iesire in mijlocul naturii poate fi benefica relatiei. Prietenii va apreciaza, dar va sfatuim sa va pastrati modestia.

Peştii
Puteti avea succes in relatiile de parteneriat si in afaceri. Relatiile cu persoana iubita sunt foarte bune. Impreuna, puteti sa duceti la bun sfarsit tot ce v-ati propus. Va sfatuim sa va pastrati realismul si sa evitati speculatiile.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Medicamentele aduse în țară acum două săptămâni stau în depozit și nu au ajuns încă la pacienți,
deși tratamentul lipsește de 9 luni
Macron a vorbit despre atacurile asupra Justiției:
Salut munca lui Iohannis care nu-și lasă țara din mână
O treime dintre condamnații din penitenciare ar putea beneficia de executarea restului pedepsei la domiciliu
Sindicatul Consilierilor de Probațiune
Bancul zilei: Promiscuitate călugărească
Ministrul Justiției anunță că va sesiza Curtea Constituțională privind refuzul președintelui de a o revoca pe șefa DNA
Klaus Iohannis: Nu voi da curs propunerii ministrului Justiției de revocare a Laurei Codruța Kovesi, procuror șef al DNA
Dragnea anunță un ”miting foarte mare” pentru susținerea familiei tradiționale
Ministerul Sănătății confirmă că o parte din medicamentele aduse în țară pe 31 martie nu au ajuns încă în spitale
și anunță că acestea vor fi livrate zilele următoare
Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, în fiecare regiune a țării
Gafă la Ministerul Cercetării, care a lăudat invenția românească perpetuum mobile.
Cercetătorii: acestea sunt imposibilități fizice
Managerii de spitale nu au bani să compenseze scăderile salariale?
Dați-mi voie să nu-i cred
Tess, căutătoarea de noi lumi:
Nasa lansează luni telescopul spațial ce va scruta cerul pentru a găsi noi planete
Carierismul şi mizeria morală, calităţile lui Tudorel Toader
Ioan Rotundu
„Puţă mică şi încăpătoare”
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog