Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
12435
De la 07 Ianuarie 2003
122872502

Horoscopul zilei de 17.10.2015

  • 16 October 2015, 23:00
Berbec
Va simtiti in forma si aveti mari sanse de reusita pe toate planurile. Aveti tendinta sa fiti capricios, ceea ce poate determina o racire a relatiilor cu persoana iubita. Nu va grabiti sa vorbiti si sa actionati! Va sfatuim sa acceptati sprijinul unei rude mai in varsta.

Taur
Reusiti sa va faceti remarcat in societate. Farmecul personal va ajuta sa incheiati afaceri profitabile pe termen lung. Va sfatuim sa nu fiti cusurgiu cu partenerul de viata, pentru ca riscati sa va certati. Evitati speculatiile financiare!

Gemeni
Astazi aveti o creativitate iesita din comun. Incercati sa o folositi la serviciu si in afaceri! Va recomandam sa tineti cont de sfaturile unei rude mai in varsta. Relatiile sentimentale pot fi foarte bune daca nu ii faceti reprosuri nemeritate persoanei iubite.

Rac
Dimineata, colegii si familia fac eforturi sa va scoata din starea de apatie care va face de nerecunoscut. Ar putea fi de vina obosela acumulata sau problemele financiare care va framanta. Va recomandam sa nu luati decizii importante de unul singur. Nu incepeti activitati delicate, care necesita multa atentie!

Leu
Dimineata survin evenimente neprevazute care pot sa va dea peste cap toate planurile. S-ar putea sa plecati intr-o delegatie, spre nemultumirea partenerului de viata. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa fiti mai intelegator.

Fecioară
Dimineata dovediti ca sunteti perseverent si pus pe fapte mari. La serviciu, va recomandam sa evitati discutiile care pot duce la certuri. Dupa-amiaza va intelegeti foarte bine cu copiii si cu persoanele mai tinere din anturaj. Va sfatuim sa nu faceti promisiuni pe care nu sunteti sigur ca le puteti respecta.

Balanţă
De dimineata aveti multe probleme de rezolvat, dar aveti suficienta energie pentru a le face fata. S-ar putea sa intampinati dificultati de natura financiara. Va recomandam sa acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale si familiei.

Scorpion
Se anunta o zi foarte buna, cu realizari importante pe plan social si material. Profitati de sansele care vi se ofera, dar nu fortati lucrurile! Aveti ocazia sa plecati intr-o calatorie neprevazuta. Va sfatuim sa nu ezitati, pentru ca puteti intalni o persoana de la care aflati lucruri importante cu privire la o afacere.

Săgetător
Aveti un succes deosebit intr-o calatorie de afaceri. Va sfatuim sa fiti ingaduitor cu cei care va insotesc. Dupa-amiaza reusiti sa rezolvati o problema sentimentala mai veche. Nu fiti ingrijorat din cauza situatiei financiare! Banii vor aparea la momentul oportun.

Capricorn
Dimineata s-ar putea sa fiti iritat. Nu este exclus sa fiti nedelicat cu persoana iubita si sa declansati o cearta. Va sfatuim sa evitati afacerile si intalnirile cu prietenii. O persoana mai in varsta va apreciaza decizia de a va ingriji sanatatea.

Vărsător
La serviciu munciti cu atata entuziasm incat reusiti sa atrageti invidia colegilor. Faptul ca acordati o mare importanta carierei poate duce la discutii cu persoana iubita. Va sfatuim sa fiti mai intelegator partenerul de viata. Clarificati cu rabdare orice neintelegere!

Peşti
Dorinta de castiguri materiale va face sa neglijati relatiile sentimentale. Nu este exclus chiar sa va certati cu partenerul de viata. Va sfatuim sa nu luati decizii pripite. Cautati un compromis intre planul financiar si cel sentimental! Spre seara, este posibil sa mergeti intr-o vizita la rude.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Reacţia lui Ion
Reţeta zilei: Peşte (stavrizi) la borcan
Patru incendii în zece ore
Tragedie evitată la Roşiori
Tractorul fără acte i-a adus un dosar penal
Antena 3, Gadea, Ciuvica, Nae, Tudor si Savaliuc - obligati sa-i plateasca 250.000 de lei daune Codrutei Kovesi
Istoria costumelor de Halloween pe 100 de ani in 3 minute
Perchezitii in celula lui Sorin Oprescu din Arestul Capitalei. Politia
Au fost ridicate doze de insulina
Viktor Orban: Islamul nu apartine spiritual Europei
Telescopul Kepler a descoperit o stea care se comporta straniu
Posibila mega-structura construita de extraterestri la 1.480 ani lumina de Pamant
CRJI: Curtea Militara acuza ministerul Apararii de imixtiune in justitie
Gabriel Oprea ar fi intervenit personal la ministrul Apărării pentru avansarea judecatorului Cezarian Buga
Un sfârşit de carieră nemeritat
Ioan Rotundu
Botoşani: Fostul sef al CJ Botosani, audiat din nou la DNA
.Moldova: Premierul Valeriu Strelet cere demiterea sefului Anticoruptie
Prognoza meteo pentru weekend
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog