Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
8944
De la 07 Ianuarie 2003
122869011

Horoscopul zilei de 18.01.2016

  • 17 January 2016, 23:00
Berbec
Dimineata aveti o neintelegere cu o ruda mai in varsta. Este indicat sa evitati intalnirile cu prietenii si cu rudele. Suneti agitat si s-ar putea sa nu va intelegeti. Nu incercati nici un fel de speculatii, pentru ca riscati sa pierdeti!

Taur
Nu va convine nimic si simtiti nevoia sa schimbati ceva. Este o stare de spirit trecatoare. Doriti sa imprumutati o suma de bani, dar nimeni nu se ofera sa va ajute. Pastrati-va calmul, pentru ca riscati sa declansati o cearta in toata regula!

Gemeni
Dimineata s-ar putea sa va certati cu partenerul de viata din cauza unor probleme financiare. A venit momentul sa inapoiati unei rude o suma imprumutata mai demult, dar nu aveti de unde. Va sfatuim sa apelati la prieteni. Incercati sa va odihniti!

Rac
Este posibil sa aveti discutii in familie din cauza banilor. Va sfatuim sa tineti cont si de necesitatile celorlalti. Evitati calatoriile si nu incercati sa faceti mai mult decat se poate! Va sfatuim sa va odihniti si sa evitati eforturile deosebite.

Leu
Se pare ca sunteti confuz si va lipseste simtul practic. Va recomandam sa evitati calatoriile si intalnirile de afaceri. Relatiile sentimentale pot merge mai bine, daca va ocupati mai mult de problemele familiei. Nu refuzati comunicarea cu cei din jur!

Fecioară
Sunteti nervos, pentru ca trebuie sa renuntati la o calatorie in interes de familie. Este de preferat sa stati acasa, pentru ca sunteti predispus la probleme digestive. Suneti nemultumit de situatia financiara, dar relatiile sentimentale nu sunt afectate.

Balanţă
S-ar putea sa va enervati din cauza unui partener de afaceri. Se pare ca nu va intelegeti asupra problemelor financiare. Va sfatuim sa va temperati nervozitatea. Incercati sa va destindeti!

Scorpion
Dimineata, evenimente neprevazute va dau programul peste cap. Nu este cazul sa va puneti mari sperante in succesul unei afaceri, pentru ca s-ar putea sa fiti dezamagit. Pastrati-va calmul! Micile probleme de azi sunt trecatoare.

Săgetător
Simtiti nevoia sa faceti o investitie importanta pentru camin si intentionati sa cheltuiti o suma importanta. Va sfatuim sa fiti prudent, pentru ca nu este o zi favorabila investitiilor. Intuitia nu va ajuta prea mult. Va recomandam sa va consultati cu partenerul de viata.

Capricorn
Va sfatuim sa fiti mai atent la problemele celor apropiati. Partenerul de viata s-ar putea chiar sa va reproseze ca ati devenit indiferent. Fiti prudent, mai ales in chestiuni financiare!

Vărsător
Nu este momentul sa incepeti noi activitati. Nici calatoriile nu sunt recomandate astazi. Dimineata aveti de facut mai multe drumuri scurte in urma unui telefon primit de la un partener de afaceri. Va sfatuim sa evitati activitatile care necesita o mare putere de concentrare.

Peşti
Dimineata aveti tendinta de a fi irascibil. Nu este exclus sa provocati o cearta. Va sfatuim sa va temperati, pentru ca riscati sa va faceti dusmani. Limitati-va la activitati de rutina si incercati sa va odihniti mai mult! Oboseala acumulata va marcheaza.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Emiunescu omagiat de către şcolile din Miorcani şi Viişoara
Dezastrul administrativ dfin cultura municipiului Dorohoi
Reţeta zilei: Mâncare cu cartofi
Bancul zilei: Câinele ghinionist
O noua rasturnare de situatie in "telenovela Cracea":
Liderul MP din municipiul Giurgiu, exclus din partid
Episcopul Europei de Nord, despre cazul Bodnariu
Greu de inteles cum separarea fortata de familie poate fi in interesul copiilor
Un olandez suspectat ca a omorat mai multi jihadisti ai Statului Islamic ar putea fi acuzat de crima
Ministrul german de finante propune o „taxa europeana pe benzina”, pentru ca UE sa poata gestiona financiar criza refugiatilor
Agafia Likova, ultimul membru in viata al unei familii ultra-ortodoxe care a fugit de civilizatie in 1936
evacuata aerian din taigaua siberiana
Inghesuiti in cel mult doua camere, romanii sunt departe de standardele UE
Ce efecte pe termen lung produce supraaglomerarea
Manifestatii in Chisinau: i se opun propunerii de premier si cer alegeri anticipate
Merkel sub tirul criticilor,
planul B de inlocuire a cancelarului german
Programul Primului-ministru Dacian Cioloş
în perioada 17 – 24 ianuarie
Botoşani: Şantajistul lui Mirel Vlas de la Tehic ASIST inculpat de DNA Oradea
- cei de la DNA Suceava se învârt în jurul cozii
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog