Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14710
De la 07 Ianuarie 2003
122900359

Horoscopul zilei de 18.04.2017

  • 17 April 2017, 23:00
Berbec
La serviciu, sunteti perseverent si aveti vointa sa terminati o lucrare importanta. Dupa-amiaza ar fi bine sa acordati mai multa atentie unei persoane mai in varsta din familie. Puteti sa va bazati pe intuitie. Este indicat sa evitati speculatiile, pentru ca riscati sa va pierdeti credibilitatea.

Taur
4 Aveti realizari profesionale deosebite. Sefii va apreciaza, dar unii colegi sunt invidiosi. Ar fi bine sa nu spuneti chiar tot ce ganditi, pentru ca s-ar putea sa deranjati multa lume. Desi aveti o putere mare de convingere, va recomandam sa fiti mai retinut.

Gemeni
S-ar putea sa nu mai plecati intr-o delegatie, din motive obiective. Puteti sa va bucurati, pentru ca si asa sunteti foarte incarcat. Este posibil ca sefii sa va rasplateasca pentru eforturile din ultima perioada. Va sfatuim sa tineti cont de intuitie, dar sa ascultati si sfaturile partenerului de viata.

Rac
Munciti cu atata entuziasm, incat riscati sa atrageti invidia colegilor. Este posibil sa ajungeti la discutii cu persoana iubita, pentru ca stati prea mult la serviciu. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie partenerului de viata. Incercati sa clarificati toate neintelegerile!

Leu
Dimineata sunteti plin de energie si dispus sa faceti mari eforturi fizice. Va recomandam sa nu va supraestimati, ca sa nu aveti probleme cu sanatatea. Dupa-amiaza s-ar putea sa aveti musafiri sau sa mergeti in vizita la prieteni. Oricum, incercati sa fiti cumpatat! Ar fi bine sa va organizati mai eficient.

Fecioară
Aveti un spirit de initiativa deosebit, sunteti tenace si increzator in propriile forte. Relatiile cu partenerul de viata sunt bune. Puteti sa rezolvati probleme legate de camin si de copii. Aveti sanse sa rezolvati cu bine si problemele financiare, dar va sfatuim sa nu va pripiti.

Balanţă
S-ar putea sa plecati intr-o calatorie in interes de familie, prilej cu care obtineti un castig neasteptat. Aveti tendinta sa riscati prea mult. Va recomandam sa fiti mai prudent si sa nu va fortati norocul. Ar fi bine sa asculati sfaturile unei femei mai in varsta.

Scorpion
Sunteti intr-o forma excelenta si faceti planuri indraznete. Puteti avea succes in investitii financiare pe termen lung, in demararea unei afaceri si in calatoriile in interes personal. Va sfatuim sa nu ratati ocaziile care vi se ofera. Profitati de moralul ridicat de azi!

Săgetător
Dimineata aveti o vointa de fier si reusiti sa rezolvati o problema delicata la serviciu. Va sfatuim, insa, sa fiti atent cum vorbiti cu colegii, pentru ca sunteti nervos si este posibil sa fiti inteles gresit. Aveti grija sa nu faceti aprecieri ironice la adresa celor din jur, ca sa nu va puneti intr-o situatii delicate!
Capricorn
Daca este sa aveti succes intr-o afacere, atunci veti avea numai datorita increderii in fortele proprii. Sunteti foarte activ: aveti intalniri si faceti o multime de drumuri scurte, in interes personal. Este posibil sa va intalniti cu un fost coleg, care va ofera posibilitatea unui castig suplimentar. Va recomandam sa va temperati orgoliul si sa ascultati sfaturile unei rude apropiate.

Vărsător
Aveti o zi destul de incarcata, cu multe drumuri si probleme de rezolvat. Nu va faceti griji! Reusiti sa faceti fata cu succes. Singurele dificultati pe care le-ati putea intampina sunt de natura materiala. Va sfatuim sa evitati speculatiile.

Peşti
Situatia financiara va preocupa in mod deosebit. Sunteti optimist si aveti incredere in ajutorul oferit de un partener de afaceri si de prietenii apropiati. Totusi, va recomandam sa fiti prudent. Respectati legea cu strictete, ca sa nu intrati in conflict cu autoritatile!

Horoscopul zilei de 17.04.2017
Berbec
Dimineata sunt sanse sa plecati intr-o calatorie in interes personal, prilej cu care va apropiati mai mult de persoana iubita. Este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana mai in varsta care va poate ajuta intr-o afacere. Cu calm si cu rabdare, puteti avea succes atat pe plan financiar, cat si sentimental.

Taur
4 O ruda v-ar putea propune sa va asociati intr-o afacere. Va sfatuim sa analizati cu atentie toate aspectele propunerii si sa nu va grabiti sa luati o decizie. In a doua parte a zilei s-ar putea sa fiti invitat la o reuniune. Aveati alte planuri, dar invitatia este aproape imposibil de refuzat. Fiti cumpatat, fiindca sunteti predispus la probleme digestive!

Gemeni
Daca va pregatiti sa demarati un nou proiect in plan profesional sau in afaceri, astazi nu este o zi propice. Riscati sa faceti greseli din cauza nerabdarii. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu cei din jur, fiindca ar putea degenera foarte usor in certuri. Nu se intreva probleme in plan sentimental. Este favorizata colaborarea cu copiii si tinerii din familie.

Rac
Pot surveni evenimente neprevazute, care va dau programul peste cap. Ar putea fi vorba despre musafiri sositi pe neasteptate din alta localitate, sau poate veti fi chiar dumneavoastra nevoit sa plecati intr-o vizita. Intalnirea cu un prieten vechi se poate dovedi pe cat de placuta, pe atat de utila, fiindca este dispus sa va ofere sfaturi foarte utile pentru afaceri.

Leu
Se pare ca va ganditi la un proiect de afaceri ambitios, care ar putea constitui un pas important in cariera. Ziua de azi este propice negocierilor si planurilor pe termen lung. In relatiile cu persoana iubita nu se intrevad probleme deosebite. O persoana mai in varsta din familie are nevoie de ajutorul sau sfatul dumneavoastra.

Fecioară
Puteti avea succes in toate activitatile legate de camin si in afaceri, dar va recomandam sa nu incepeti mai multe treburi deodata. Este o zi buna pentru a face planuri de viitor. Familia si colaboratorii va apreciaza ideile si initiativele. Tineti cont de opiniile partenerului de viata!

Balanţă
S-ar putea sa fiti nevoit sa va schimbati programul pe neasteptate. Schimbarea va indispune, dar nu va provoaca alte neplaceri. Dupa-amiaza este posibil sa fiti invitat la o reuniune, unde faceti cunostinta cu o persoana deosebita. Nu este exclus sa descoperiti ca aveti multe in comun. Puteti sa tineti cont de intuitie.

Scorpion
Sunteti foarte pragmatic si va ganditi la un proiect de afacere care va tenteaza de mult timp. Dupa-amiaza un prieten v-ar putea propune un nou loc de munca. Va recomandam sa nu luati nici o decizie pana cand nu analizati oferta in detaliu. Consultati-va si cu partenerul de viata!

Săgetător
Aveti sanse sa incepeti o activitate care va va aduce mari satisfactii financiare. Tot ce incepeti azi are mari sanse sa dureze. Va recomandam sa fiti mai tolerant, altfel riscati sa va certati cu cei apropiati. Evitati speculatiile!
Capricorn
La o intalnire cu prietenii, faceti cunostinta cu o persoana care va ajuta sa porniti o afacere. Visele vi se pot indeplini, dar va sfatuim sa evitati orice fel de speculatii. Dupa-amiaza s-ar putea sa aveti mici probleme. Totul se rezolva usor, important este sa nu va enervati. Relatiile parteneriale sunt deosebit de bune.

Vărsător
Nu este momentul sa mergeti in vizita la prieteni. Cu partenerul de viata va intelegeti foare bine si aveti ocazia sa petreceti momente placute. Puteti sa faceti impreuna planuri de viitor. Dupa-amiaza s-ar putea sa vi se propuna o colaborare. Nu acceptati fara sa negociati!

Peşti
Zi buna pentru afaceri. Puteti avea succes intr-o activitate noua. S-ar putea sa plecati intr-o calatorie in care obtineti satisfactii pe plan financiar si sentimental. Va sfatuim sa tineti cont de sfaturile unei persoane cu experienta in afaceri.

Horoscopul zilei de 15.04.2017
Berbec
Confuzia si sensibilitatea exagerata din prima parte a zilei va pot afecta relatiile cu prietenii, mai ales ca sunt sanse sa nu ii intelegeti corect. Va recomandam sa amanati deciziile importante, cu implicatii serioase in activitatea profesionala sau in afaceri. Ar fi bine sa acceptati sfaturile unei rude apropiate, pentru ca intuitia s-ar putea sa nu va ajute prea mult.

Taur
4 -ar putea sa fiti irascibil, pentru ca nu reusiti sa terminati la timp o lucrare importanta. Ar fi bine sa nu va mai chinuiti astazi, pentru ca va lipseste simtul practic. Se pare ca oboseala acumulata va afecteaza capacitatea de concentrare. Va sfatuim sa va relaxati si sa va petreceti timpul liber alaturi de persoana iubita.

Gemeni
Relatiile cu persoana iubita sunt foarte bune si aveti ocazia sa petreceti impreuna momente romantice, poate intr-o excursie. Nu este exclus sa cumparati un obiect de valoare, necesar pentru camin. Va recomandam sa nu va implicati in activitati delicate, pentru ca s-ar putea sa nu obtineti rezultatele scontate.

Rac
Dimineata sunteti din cale afara de sensibil, nu va puteti concentra si este posibil sa nu luati cele mai bune decizii. Ar fi bine sa evitati investitiile, afacerile si sa nu va implicati in activitati care va solicita prea mult. Va sfatuim sa va limitati la activitati de rutina. Incercati sa acordati mai multa atentie odihnei si relatiilor sentimentale!

Leu
Sunteti indispus pentru ca nu stati prea bine cu banii. Nu este momentul sa luati decizii importante. Va recomandam sa evitati intalnirile de afaceri sau cu prietenii. Nu sunteti in forma si riscati sa stricati relatiile. Pastrati-va calmul si evitati discutiile in contradictoriu cu membrii familiei!

Fecioară
Dimineata sunteti marcat de confuzie. Nu este exclus ca relatiile parteneriale sa aiba de suferit din aceasta cauza. Daca vi se propune sa va asociati intr-o afacere sau sa incepeti o colaborare, va sfatuim sa nu va grabiti. Ar fi bine sa va consultati si cu partenerul de viata.

Balanţă
Va sfatuim sa nu va asumati nici un risc. Se pare ca nu sunteti in cea mai buna forma, nici fizica, nici intelectuala. Ar fi bine sa evitati discutiile cu o persoana mai in varsta, care incearca sa isi impuna punctul de vedere intr-o chestiune de afaceri. Inarmati-va cu multa rabdare!

Scorpion
Dimineata s-ar putea sa intervina ceva neprevazut si sa fiti nevoit sa va schimbati programul. Faceti cunostinta cu o persoana importanta, gata sa va ajute sa porniti in afaceri. Va sfatuim sa nu sa luati decizii in graba. Nu este exclus sa va petreceti seara impreuna cu persoana respectiva.

Săgetător
Se pare ca aveti probleme de sanatate din cauza surmenajului. Va sfatuim sa munciti mai putin si sa acordati mai mult timp odihnei. Spre seara, s-ar putea ca un prieten sa va invite la o petrecere. Profitati de ocazie, dar aveti grija sa evitati excesele!
Capricorn
S-ar putea sa aveti o neintelegere cu prietenii. Va sfatuim sa va temperati agresivitate. Dupa-amiaza aveti o stare de spirit mai buna si sunt sanse sa petreceti clipe romantice impreuna cu partenerul de viata.

Vărsător
S-ar parea ca nu aveti spor la nimic. Ce-i drept, astazi va cam lipseste simtul practic. Va sfatuim sa nu fortati lucrurile. Incercati sa va destindeti! Daca v-ati planificat o calatorie impreuna cu familia, va recomandam sa nu ezitati. Lasati comoditatea si nu va eschivati!

Peşti
Aveti planuri mari si intentionati sa finalizati o activitate importanta, inceputa mai demult. Un telefon de la o ruda va schimba programul: trebuie sa plecati intr-o calatorie. S-ar putea sa aflati ca s-a imbolnavit o persoana la care tineti foarte mult. Va sfatuim sa va verificati bagajele de doua ori.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Poliţistul şi provocatorul
Vremea de Paste
Bulgaria incearca de aproape trei ani sa obtina extradarea din Serbia a "omologului" bulgar al lui Sebastian Ghita
Ce este bomba GBU-43/B, supranumita "mama tuturor bombelor" si de ce sustin rusii ca il detin pe "tatal tuturor bombelor"
Cine l-a mai vizitat pe Ghita in Serbia
Curtea Suprema din Serbia a decis doua luni de arest pentru Sebastian Ghita
Zidul care-i desparte pe creştini de slujitorii Domnului
Ioan Rotundu
Ruşine, domnilor din administraţia şi cultura botoşănene!
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog