Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7106
De la 07 Ianuarie 2003
122867173

Horoscopul zilei de 2.04.2018

  • 1 April 2018, 23:00
Berbec
Este posibil sa aveti dificultati de concentrare, care va reduc randamentul la locul de munca. Cu toate acestea, aveti posibilitatea sa contribuiti la dezamorsarea unei situatii conflictuale intre colegi sau parteneri. In familie, va recomandam sa fiti diplomat si sa ascultati si parerile persoanelor mai in varsta. Spre seara este posibil sa primiti vizita unui prieten.

Taur
Incepeti ziua plin de energie si entuziasm si va simtiti instare sa incepeti un nou proiect ambitios. S-ar putea sa revina in actualitate o problema careia nu i-ati acordat atentia cuvenita cu cateva zile in urma. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu, atat in familie cat si la locul de munca.

Gemeni
Nu este momentul sa va asumati rolul de mediator intr-un conflict. S-ar putea sa gresiti si riscati chiar sa amplificati starea de tensiune. Eastrolog.ro va recomanda sa acordati mai multa atentie problemelor cu care se confrunta partenerul de viata, pentru a evita o neintelegere din familie pe tema cheltuielilor. Ar fi bine sa va recunoasteti greselile, chiar daca sunt doar scapari din neatentie.

Rac
Ar fi bine sa nu va asumati noi responsabilitati in plan profesional. S-ar putea sa nu dispuneti de suficienta energie si este de preferat sa finalizati activitatile deja incepute. De asemenea, va recomandam sa va pastrati calmul, pentru ca astazi sunteti predispus la o stare de tensiune nervoa

Leu
Este posibil sa survina diferite evenimente neprevazute, care va obliga sa va schimbati programul. Prin urmare, eastrolog.ro va recomanda sa nu va faceti un plan strict pentru azi. In cursul diminetii s-ar putea sa fiti nevoit sa plecati intr-o scurta calatorie in interes de serviciu. Partenerul de viata ar putea fi nemultumit de schimbarea de program. Nu va iesiti din fire!

Fecioară
In prima parte a zilei, starea de nervozitate v-ar putea pune in situatii delicate fata de prieteni si de familie. Se pare ca initiativele dumneavoastra nu sunt prea bine primite de colegii de munca sau de partenerii de afaceri. Nu are rost sa insistati. Eastrolog.ro va sfatuieste sa evitati discutiile in contradictoriu cu o ruda mai in varsta si sa acordati mai mult timp odihnei.

Balanţă
In cursul diminetii s-ar putea ca un superior ierarhic sa va admonesteze pentru ca nu ati terminat o lucrare la timp. Chiar daca nu este numai vina dumneavoastra, va sfatuim sa va sustineti cauza cu mult calm. O persoana mai in varsta este dispusa sa va ajute sa rezolvati repede situatia.

Scorpion
Se pare ca sunteti preocupat de rezolvarea unor chestiuni de afaceri si aveti tendinta sa neglijati relatiile sentimentale. Din acelasi motiv, in partea a doua a zilei ati putea fi tentat sa refuzati sa mergeti intr-o vizita la prieteni. Va afatuim sa acordati mai mult timp partenerului de viata si pietenilor, mai ales daca va solicita sprijinul.

Săgetător
Este posibil sa apara probleme in plan sentimental. Eastrolog.ro va recomanda sa clarificati neintelegerile printr-o discutie sincera cu persoana iubita. Sfaturile unei persoane mai in varsta va pot ajuta sa rezolvati o problema financiara.

Capricorn
S-ar putea sa fiti nervos din cauza unei vesti neplacute de la persoana iubita. Eastrolog.ro va sfatuieste sa va stapaniti nervozitatea, fiindca altfel riscati sa declansati discutii aprinse cu cei din jur. Pastrati-va calmul si incercati sa fiti mai intelegator!

Vărsător
Astazi nu sunteti prea comunicativ si ar fi bine sa amanati intalnirile de afaceri sau de natura sentimentala. Va sfatuim sa evitati activitatile care necesita atentie si putere de concentrare. Acordati mai multa atentie relatiilor cu partenerul de viata!

Peştii
Se pare ca v-ati propus sa plecati intr-o calatorie de afaceri, dar partenerul de viata are alte planuri in legatura cu dumneavoastra. Eastrolog.ro va recomanda sa va consultati cu partenerul de viata inainte de a lua o decizie, pentru a evita tensionarea relatiei. Pentru a rezolva o chestiune de afaceri, va puteti baza pe sfaturile unei rude mai in varsta. Spre seara s-ar putea sa primiti musafiri care va fac o placere deosebita.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Despăgubirea deţinuţilor va costa statul român între 370 şi 550 milioane de euro,
susțin sindicatele din Administrația Penitenciarelor
Bancul zilei: Nedunerure la radio Erevan
Vicepremierul Paul Stănescu: SPP va fi restructurat
Lumea lu Rotundu Centenarul Unirii II Vocea Romaniei
Dinamica economiei: Târgul prodduselor tradiţionale
42 de mii de lei, bani donați de români pentru contestarea amenzilor aplicate protestatarilor împotriva legilor justiției
Cazul Skripal: Ministrul german de Externe vrea să reconstruiască încrederea cu Rusia,
după expulzările diplomaţilor
Alin Mituță: Peste 16.000 de membri înscriși în Mişcarea România Împreună în primele 48 de ore
MRI, partidul lui Cioloş, între speranţă şi dezamăgire
Ioan Rotundu
Ticăloşi şi în postul Paştelui
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog