Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Învăţământ
Administraţie
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
24632
De la 07 Ianuarie 2003
122884699

Horoscopul zilei de 20.09.2017

  • 19 September 2017, 23:00
Berbec
Aveti posibilitatea sa va faceti remarcat in societate si puteti colabora foarte bine cu cei din jur. Dorinta de afirmare si vointa puternica va ajuta sa incheiati o afacere profitabila, pe termen lung. Va sfatuim, totusi, sa nu fiti prea critic cu partenerul de viata.

Taur
4 In prima prte a zilei aveti idei excelente, pe care ar fi bine sa le folositi in activitatea profesionala sau in afaceri. Relatiile sentimentale pot fi foarte bune daca nu ii faceti reprosuri nejustificate persoanei iubite. Dupa-amiaza s-ar putea sa va viziteze un prieten, care va cere un imprumut. Daca puteti, ajutati-l!

Gemeni
In prima parte a zilei este posibil sa fiti irascibil si riscati sa va purtati nedelicat cu persoana iubita. Eastrolog.ro va recomanda sa va controlati, pentru ca riscati sa provocati o cearta. Folositi-va potentialul intelectual, care este la cote maxime astazi!

Rac
Entuziasmul pe care il aratati la serviciu va poate atrage invidia unui coleg. Nu este exclus sa aveti discutii cu partenerul de viata din cauza ca acordati prea mult timp activitatilor profesionale sau afacerilor. Incercati sa clarificati cu calm toate neintelegerile!

Leu
Din dorinta de a obtine venituri suplimentare, riscati sa neglijati relatiile sentimentale si sa va certati cu partenerul de viata. Va recomandam sa va ganditi bine inainte de a lua o hotarare importanta. Incercati sa gasiti o cale de mijloc intre sentimente si bani! In a doua parte a zilei s-ar putea sa fiti invitat la rude, unde va simtiti foarte bine si uitati de grijile cotidiene.

Fecioară
Este posibil sa plecati intr-o calatorie neprevazuta, in interes familial. Eastrolog.ro va recomanda sa tratati cu maxima seriozitate intrunirile si conversatiile pe care le aveti azi, pentru ca s-ar putea sa aflati informatii care va vor fi foarte utile in plan profesional sau in afaceri. Profitati de acest moment favorabil! Puteti avea succes atat pe plan social, cat si material.

Balanţă
Sunt sanse sa se produca evenimente neasteptate, care marcheaza schimbari favorabile in viata dumneavoastra. Dorinta de afirmare si activitatea intelectuala intensa va pot conduce spre succes, atat in societate, cat si in activitatea profesionala. In a doua parte a zilei este posibil sa luati o hotarare importanta intr-o problema sentimentala. Va recomandam sa va ascultati intuitia.

Scorpion
Aveti sanse sa obtineti rezultate deosebite cu prilejul unei calatorii de afaceri. Va sfatuim evitati discutiile aprinse. Dupa-amiaza aveti sanse sa faceti rost de bani pentru a continua o lucrare in casa, inceputa mai demult. Nu va lansati in speculatii!

Săgetător
Este posibil sa intampiati dificultati in relatiile sentimentale si pe plan financiar. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa nu luati decizii sub impulsul momentului. Va puteti baza pe sfaturile prietenilor apropiati.

Capricorn
In prima parte a zilei este posibil sa survina evenimente neprevazute, care va dau peste cap toate planurile. S-ar putea sa aflati ca trebuie sa plecati intr-o calatorie in interes profesional, spre nemultumirea partenerului de viata. Pastrati-va calmul si evitati o cearta, pentru ca s-ar putea sa se termine rau!

Vărsător
Incepeti ziua cu entuziasm si multa ambitie. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Dupa-amiaza aveti sanse de succes in societate si colaborati foarte bine cu persoanele mai tinere. Nu faceti nicio promisiune daca nu sunteti sigur ca va puteti tine de cuvant!

Peşti
S-ar putea ca un prieten sa va reproseze ca nu va platiti datoriile la timp. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa va stabiliti clar prioritatile. Nu refuzati ajutorul unei rude mai in varsta!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Conjugală
Daniel Dragomir nu a fost niciodata adjunctul meu si nici consilierul meu.
Ceea ce am vazut public sunt dezinformari si minciuni ordinare
Primele concluzii despre sistemul de avertizare prin SMS a populatiei in cazuri de urgenta:
Cum va functiona si cand va fi implementat
Schimbare cu implicatii majore in invatamant:
Ministrul Pop inlocuieste inspectorii pe materii cu inspectori hibrid
Ce spune fostul sef operativ al SRI despre atacurile la adresa lui, despre Dragnea, Ghita si Basescu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog