Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
19010
De la 07 Ianuarie 2003
122879077

Horoscopul zilei de 21.04.2018

  • 20 April 2018, 23:00
Berbec
In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti iritat din cauza neintelegerilor cu un partener de afaceri. Va sfatuim sa discutati cat mai calm, fiindca azi orice confruntare poate degenera usor in cearta. Daca trebuie sa circulati cu masina, va recomandam sa fiti foarte atent. Riscul de accidente este mai mare decat de obicei.

Taur
S-ar putea sa va confruntati cu mici intarzieri cauzate de evenimente neprevazute. Este recomandat sa amanati deciziile si discutiile importante si sa va pastrati calmul. Spre seara, nemultumirile din prima parte a zilei se risipesc si, odata cu ele, starea de iritare.

Gemeni
La locul de munca sau in afaceri se pare ca sunteti stresat din cauza ca nu primiti sprijinul pe care contati din partea colegilor sau a partenerilor. Aveti grija sa nu ii jigniti pe cei din jur! In a doua parte a zilei s-ar putea sa aflati ca o persoana apropiata a fost implicata intr-un accident de circulatie.

Rac
Inainte de amiaza este posibil sa va enervati la locul de munca din cauza ca vi se repartizeaza sarcini suplimentare. Eastrolog.ro va recomanda sa fiti prudent, fiindca s-ar putea ca seful sa nu fie in toane prea bune. In a doua parte a zilei ar fi bine sa nu va descarcati nervii acasa. Este indicat sa va destindeti cu o activitate relaxanta.

Leu
Este posibil sa trebuiasca sa faceti o calatorie in interes profesional sau de afaceri care nu suporta amanare. Partenerul ar putea fi nemultumit din cauza ca astfel ati fi nevoit sa neglijati anumite probleme ale caminului. Eastrolog.ro va sfatuieste sa discutati cat mai calm, pentru a evita o cearta. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie chestiunilor casnice si familiei..

Fecioară
S-ar putea ca partenerul de viata sa va reproseze ca ati cheltuit prea mult pentru un obiect de care nu era nevoie acum. Astazi este recomandat sa evitati speculatiile financiare, fiindca exista riscul sa ajungeti intr-o situatie neplacuta. Fiti foarte atent cum va purtati cu prietenii!

Balanţă
S-ar putea sa fiti implicat intr-un scandal la locul de munca din cauza barfelor unui coleg. Eastrolog.ro va recomanda sa va stapaniti nervozitatea, pentru ca neintelegerile se vor lamuri in curand. In a doua parte a zilei este posibil sa intrati in posesia unei sume de bani cu care va puteti rezolva o parte dintre problemele financiare.

Scorpion
Astazi nu este indicat sa conduceti masina, pentru ca exista pericolul sa fiti implicat intr-un accident. Daca nu aveti incotro, va sfatuim sa fiti foarte atent si prudent. Pe tot parcursul zilei, ar fi bine sa nu va grabiti, mai ales daca aveti de luat decizii importante in plan profesional. Puteti sa va bazati pe intuitie si pe sfaturile partenerului de viata.

Săgetător
Este posibil sa incepeti un nou proiect profesional sau de afaceri, de pe urma caruia sunt sanse sa castigati bine. La nevoie, puteti sa contati pe ajutorul celor apropiati. Eastrolog.ro va sfatuieste sa fiti cat mai calm in toate discutiile si negocierile. Azi certurile pot izbucni din orice. Dupa-amiaza s-ar putea sa va intalniti cu o persoana apropiata de la care aflati ca o cunostinta a fost implicata intr-un accident.

Capricorn
In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti nevoit sa renuntati la o activitate planificata in interesul personal sau al familiei. Se pare ca o persoana apropiata nu poate sau nu vrea sa va acorde un ajutor pe care i l-ati solicitat. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu provocati o discutie, fiindca se poate ajunge foarte usor la cearta. In plan profesional sau in afaceri, este o zi buna pentru reorganizarea locului de munca si pentru a face ordine in documente si fisiere.

Vărsător
Este posibil sa fiti laudat de superiori pentru seriozitatea cu care va indepliniti sarcinile. Anumite evenimente neprevazute ar putea provoca o intarziere care va afecteaza un proiect profesional sau de afaceri. Eastrolog.ro va recomanda sa evitati intalnirile cu prietenii si sa fiti foarte atent daca trebuie sa conduceti masina, fiindca sunteti predispus la mici accidente.

Peştii
Aveti tendinta de a deveni irascibil, probabil din cauza oboselii. Va recomandam sa evitati discutiile pe subiecte delicate, pentru ca azi riscul ca acestea sa degenereze in cearta este considerabil. Ar fi bine sa va menajati si sa amanati activitatile si deciziile importante. In plan financiar nu este o zi buna pentru speculatii sau pentru orice fel de actiuni riscante.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Tupeul poliţistului Romică Gorgan a uimit comuna Vf., Câmpului
Ioan Rotundu
Carierismul şi mizeria morală, calităţile lui Tudorel Toader
Ioan Rotundu
„Puţă mică şi încăpătoare”
Ioan Rotundu
O primă condamnare pentru Stavără zis Borcoi, amantul Ralucăi Stâncescu
Ioan Rotundu
Bătaie ca-n filme între femeile de la Staţiunea Popăuţi
Ioan Rotundu
Dorohoieni revoltaţi pe abuzurile vicelui CJ Dorin Birta
Ioan Rotundu
În războiul oierilor Nechifor – Ionescu a intrat şi un pastor adventist
Ioan Rotundu
Fostul prim procuror adj. Aurel Simion este cercetat penal
Ioan Rotundu
Centenarul Unirii şi penalii parlamentari
Ioan Rotundu
Sancţiune administrativă anulată şi despăgubită cu 3000 lei reparaţii morale
Ioan Rotundu
Bancul yilei: Pildă cu tentă sexuală
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 20.04.2018
Starostele hoţilor Apelor şi Pădurilor a trecut prin Botoşani
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog