Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
17361
De la 07 Ianuarie 2003
122877428

Horoscopul zilei de 27.04.2017

  • 26 April 2017, 23:00
Berbec
Daca vi se ofera ocazia sa plecati intr-o excursie impreuna cu persoana iubita, ar fi bine sa nu stati mult pe ganduri. Oricum, ar fi bine sa faceti ceva pentru relatiile sentimentale. Va sfatuim sa nu va ocupati astazi de afaceri, pentru ca s-ar putea sa va loviti de lipsa de corectitudine a partenerilor. Puteti sa va bazati pe intuitie.

Taur
4 Aveti o mare putere de convingere si relatiile cu cei din jur sunt excelente. Puteti sa negociati contracte sau sa semnati acte oficiale. Va recomandam sa aveti rabdare si sa nu incercati sa obtineti castiguri imediate. Fiti atent cum discutati cu o femeie si nu faceti glume riscante!

Gemeni
Este o zi buna pentru intalniri cu prietenii. Aveti sanse sa rezolvati o problema de familie. Sunteti entuziast si doriti sa incepeti o lucrare planificata mai demult. Daca intampinati dificultati, va sfatuim sa apelati la o persoana mai in varsta.

Rac
Nu aveti o clipa de ragaz, dar reusiti sa terminati tot ce v-ati propus, gratie unor idei originale. Va sfatuim profitati de aceasta conjunctura favorabila, dar cu masura. Nu neglijati odihna! Persoana iubita va apreciaza initiativele si va sustine. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu rudele.

Leu
Cei din jur va apreciaza seriozitatea si va cer sfatul. Este o zi buna pentru a lega noi prietenii. Ar fi bine sa profitati de aceasta perioada, in care aveti un randament deosebit. Va sfatuim sa nu neglijati persoana iubita.

Fecioară
Dimineata plecati intr-o calatorie in interes personal, care va apropie mai mult de persoana iubita. Pe drum, faceti cunostinta cu o persoana dispusa sa va dea sfaturi pentru afaceri. Aveti grija sa nu faceti nici o promisiune daca nu sunteti sigur ca va puteti tine de cuvant! Va sfatuim sa nu uitati de odihna.

Balanţă
Aveti succes in toate activitatile legate de camin si va intelegeti foarte bine cu familia. Sunteti bine dispus si comunicati cu mare usurinta. Puteti rezolva chiar probleme ale celor din jur. Va sfatuim sa nu neglijati sfaturile unei femei.

Scorpion
Este posibil ca persoana iubita va faca un cadou deosebit, cu care va impresioneaza. Dupa-amiaza trebuie sa luati o decizie importanta in ceea ce priveste relatiile sentimentale. Va recomandam sa va ascultati intuitia. S-ar putea ca prietenii sa va invite intr-o excursie.

Săgetător
Recunoasteti ca va preocupa excesiv propria persoana! Va sfatuim sa acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale. Ar fi bine sa amanati activitatile importante pentru alta data. V-ar prinde bine o iesire impreuna cu persoana iubita. Va sfatuim sa nu va stresati din cauza carierei mai mult decat este cazul. br> Capricorn
Munca din ultima perioada incepe sa isi arate roadele. Aveti satisfactii pe plan social si financiar. Va puteti asigura succesul in continuare prin rigurozitatea si seriozitatea care va caracterizeaza. Va recomandam sa fiti mai prudent in relatiile sentimentale. Acordati mai multa atentie problemelor persoanei iubite!

Vărsător
Sunteti hotarat sa va asumati noi responsabilitati. Conjunctura este favorabila activitatilor intelectuale. Aveti ocazia sa va afirmati. Cei din jur - si in special o persoana de sex opus - nu pot sa nu va remarce farmecul. Va sfatuim sa fiti prudent.

Peşti
Sunt favorizate relatiile cu prietenii si cu rudele. Dimineata, va intalniti cu o persoana pe care o apreciati si cu care nu v-ati vazut de multa vreme. Puteti sa rezolvati probleme familiale indelung amanate. Va recomandam sa tineti seama de sfaturile celor cu experienta.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Anunţ concurs Primăria Ibăneşti
Comisia parlamentara de ancheta pentru alegerile prezidentiale 2009 se amana.
Proiectul de constituire a fost intors la comisiile de specialitate
Turcan, despre amanarea comisiei de ancheta:
"S-a speriat oare PSD de ceea ce s-ar putea afla? Relatiile notorii ale domnilor Dragnea si Tariceanu cu serviciile secrete sunt relatate chiar de pesedisti"
S-au votat noile grupuri de prietenie in parlament:
Dragnea, membru al grupului de prietenie cu Brazilia; Ponta preia sefia grupului cu Turcia
Mesajul Principesei Margareta in Parlament:
Romania este o tara inteligenta, stabila, care pretuieste continuitatea
'Comisia Europeana deschide o procedura de infringement impotriva Ungariei pentru legea privind universitatile
Legea executarii pedepselor:
Detinutii isi vor putea cumpara zile libere si primesc reduceri mai mari din pedeapsa daca muncesc/ Convorbirile telefonice nu se mai fac sub supraveghere vizuala
Audierea ministrului Finantelor de catre doua comisii senatoriale a fost amanata
miercuri pentru ca in locul ministrului a venit un secretar de stat. Surse din piata vorbesc despre o iminenta schimbare din functie a lui Viorel Stefan
Mai multe organiziatii civice cer PSD sa renunte la proiectul de lege privind gratierea si dezincriminarea conflictului de interese.
Acestia ameninta cu proteste in strada
Populatia nu o sa mearga la consultantii fiscali ca la medicul de familie
ca sa dea banii pe care ii datoreaza statului
Franta trimite ca ambasadoare in Romania o experta in combaterea coruptiei si albirii banilor
Nu e vorba de nicio taxa pe gospodarie sau de impozit pe venitul global. Este o taxare progresiva, sa fie clar!
Noi motive de nemultumire pentru Dragnea.
Ministerul Justitiei amana din nou termenul de amendare a legislatiei penale
Bancul zilei: Păcate omeneştii
Botoşani: „Cine dracu’ l-a pus pe acesta prefect:!”
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog