Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9900
De la 07 Ianuarie 2003
122895549

Horoscopul zilei de 29.03.2018

  • 28 March 2018, 23:00
Berbec
Dimineata s-ar putea sa fiti usor confuz, iar la locul de munca aveti tendinta sa va miscati mai incet. Eastrolog.ro va recomanda sa evitati discutiile in contradictoriu cu sefii si colegii si sa va straduiti sa recuperati intarzierile. Dupa-amiaza aveti sanse sa va recapatati buna dispozitie intr-o vizita la prieteni.

Taur
Este posibil sa plecati intr-o calatorie in interes profesional, in care sa obtineti satisfactii deosebite. Va recomandam sa fiti foarte atent la acte si bagaje, fiindca exista riscul sa pierdeti ceva important. Spre seara s-ar putea ca o ruda mai in varsta sa apeleze la ajutorul dumneavoastra. Astazi este de preferat sa nu va lasati tentat de castiguri usoare, fiindca puteti suferi pierderi.

Gemeni
S-ar putea sa fiti nevoit sa cheltuiti o suma importanta pentru a repara un obiect casnic de care nu va puteti lipsi. Dupa-amiaza este posibil sa va schimbati programul in ultimul moment pentru a va ocupa de problemele partenerului de viata. Eastrolog.ro va sfatuieste sa acceptati ajutorul celor apropiati, daca vreti sa evitati intarzierile.

Rac
S-ar putea sa faceti o greseala la locul de munca si sa fiti nevoit sa stati peste program ca sa o indreptati. Este indicat sa nu luati decizii in graba si sa nu va ambitionati sa faceti totul de unul singur. Aveti ocazia sa faceti cunostinta cu persoane care va pot ajuta mult in viitor.

Leu
Nu este exclus sa va enervati din cauza diverselor dificultati cu care va confruntati. Daca nu va pastrati calmul, riscati sa tensionati relatiile cu colegii si cu partenerul de viata. Daca este posibil, ar fi bine sa amanati eventualele examene si calatorii planificate pentru azi.

Fecioară
Dimineata se pare ca nu prea sunteti in forma si aveti impresia ca nu va reuseste nimic. Nu va ingrijorati! Puteti conta pe ajutorul celor apropiati. Aveti posibilitatea sa rezolvati o problema financiara impreuna cu partenerul de viata. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va pierdeti increderea, fiindca se intrevede o perioada mult mai favorabila.

Balanţă
S-ar putea ca o problema de sanatate sa va impiedice sa plecati intr-o calatorie sau sa ajungeti la o intalnire. Relatiile cu partenerul de viata ar putea fi putin tensionate din cauza unei rude mai in varsta. Pentru a evita agravarea situatiei, eastrolog.ro va sfatuieste sa va folositi toate resursele de diplomatie.

Scorpion
Se pare ca intentionati sa demarati o noua activitate dar, din cauza nerabdarii, exista riscul sa faceti greseli. Evitati discutiile in contradictoriu cu colegii si incercati sa terminati ce ati inceput! Puteti comunica foarte bine cu persoanele mai tinere din anturaj.

Săgetător
Dimineata este posibil sa aveti probleme de comunicare. Fiti prudent la serviciu si in afaceri! Micile dificultati financiare din ultima vreme nu ar trebui sa va ingrijoreze. Eastrolog.ro va sugereaza sa contati pe ajutorul unei persoane mai in varsta din familie. Spre seara este posibil sa primiti o veste neplacuta de la o ruda din alta localitate.

Capricorn
La locul de munca sau in afaceri este posibil sa traversati o perioada mai dificila din cauza neintelegerilor cu sefii sau cu colegii. Se pare ca nu stati prea bine cu banii, dar un prieten este dispus sa va ajute. Daca aveti rabdare, veti depasi toate obstacolele.

Vărsător
Este posibil ca o afacere sa nu decurga asa cum v-ati propus si sa iesiti in pierdere, probabil din cauza dificultatilor de comunicare. Nu va descurajati! In scurt timp se vor ivi si alte posibilitati de castig. Recomandarea eastrologului pentru azi este sa nu luati decizii in graba si sa evitati speculatiile.

Peştii
Este posibil ca o afacere sa nu decurga asa cum v-ati propus si sa iesiti in pierdere, probabil din cauza dificultatilor de comunicare. Nu va descurajati! In scurt timp se vor ivi si alte posibilitati de castig. Recomandarea eastrologului pentru azi este sa nu luati decizii in graba si sa evitati speculatiile.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Amant lipsit de inspiraţie
Conducerea ANAF urmează sa fie schimbată, iar Ionut Mișa va fi noul șef ANAF
Ministrul Finanţelor despre evaziunea fiscala:
plăteşti la stat toată suma, nu te duci la puşcărie, pentru că nu ăsta este interesul
Toader acuză Curtea de Apel Ploiești că a trimis cu întârziere acte privind extrădarea lui Ghiță:
Ar fi ajuns şi pe jos mai devreme de două săptămâni
Declaraţia unică va fi disponibilă online începând din 16 mai,
iar în săptămânile următoare parola de acces va fi trimisă prin poștă
Daniel Zamfir a fost exclus din PNL
Dcizie critică privind modul cum a fost difuzat interviul cu Sebastian Ghită la emisiunea lui Ionuț Cristache
Comisia Europeană a lansat planul pentru un ''Schengen militar''
prin care să faciliteze transporturile de trupe și echipamente militare pe teritoriul UE
Klaus Iohannis, despre legile justiției:
Sunt conștient de pârghiile constituționale pe care le am / Îmi doresc niște legi cu care să putem merge înainte
„Vocea României” privind Centenarul Unirii auzită la Botoşani
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog