Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Administraţie
Social
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14953
De la 07 Ianuarie 2003
122900602

Horoscopul zilei de 30..06.2017

  • 29 June 2017, 23:00
Berbec
Astazi nu este indicat sa semnati documente oficiale sau sa va ocupati de afaceri. Cei din jur nu sunt de acord cu ideile dumneavoastra. Nu va lasati demoralizat si nu renuntati la planurile de schimbare! Ar fi bine sa acordati mai multa atentie activitatilor casnice. Pe plan sentimental, totul merge bine si partenerul de viata va ajuta sa depasiti toate dificultatile.

Taur
4 Dimineata aveti parte de cateva momente mai incordate, din cauza controverselor cu un coleg sau un partener de afaceri. Reusiti sa lamuriti repede neintelegerea. Va sfatuim sa petreceti dupa-amiaza in familie.

Gemeni
Sunteti indispus din cauza ca vi se anuleaza o delegatie. Nu este cazul va faceti griji, este doar o amanare si nimic mai mult. Ar fi bine sa va ocupati de problemele financiare. Relatiile cu partenerul de viata parcurg o perioada favorabila.

Rac
Apar neintelegeri in relatia cu un partener de afaceri. Pastrati-va calmul si incercati sa gasiti o solutie de compromis! Pentru a depasi momentele tensionate de azi, trebuie sa va inarmati cu multa rabdare. Evitati discutiile in contradictoriu.

Leu
Va sfatuim sa nu va asumati prea multe responsabilitati, pentru ca riscati sa nu le faceti fata. Nu este momentul sa va ocupati de afaceri. S-ar putea sa pierdeti sume importante. Daca intentionati sa plecati intr-o calatorie, verificati cu atentie bagajele si masina!

Fecioară
Va recomandam sa amanati activitatile care necesita tact si putere de concentrare. Spre seara, primiti un cadou de la o ruda mai in varsta.

Balanţă
Deveniti irascibil din cauza ca nu reusiti sa va respectati programul. Daca nu va controlati nervozitatea, riscati sa aveti neplaceri, atat la serviciu, cat si acasa. Va sfatuim sa va concentrati asupra problemelor cu adevarat importante. Cu banii nu stati prea bine, dar sunteti inca departe de o criza financiara. Fiti mai atent la cheltuieli!

Scorpion
Dimineata s-ar putea sa fiti putin deprimat si sa va simtiti lipsit de vlaga. Relatiile sentimentale sunt foarte bune. Impreuna cu persoana iubita puteti rezolva o problema importanta. Menajati-va sanatatea si odihniti-va mai mult!

Săgetător
O ruda apropiata va ajuta sa depasiti un moment dificil din relatiile parteneriale. Dupa-amiaza stati mai bine cu moralul, mai ales dupa ce primiti o suma importanta dintr-o colaborare. Acordati mai multa atentie copiilor!
Capricorn
Nu este o zi favorabila activitatilor intelectuale. Va cam lipseste inspiratia si nu reusiti sa terminati o lucrare importanta. Va sfatuim sa fiti mai prudent la serviciu, altfel riscati sa aveti discutii aprinse cu colegii. Evitati speculatiile financiare!

Vărsător
Se pare ca nu va puteti respecta programul din cauza unor evenimente neprevazute. Va sfatuim sa nu va puneti prea mari sperante intr-o afacere, pentru ca s-ar putea sa aveti parte de o dezamagire. Va sfatuim sa aveti rabdare si sa asteptati zile mai bune.

Peşti
Sunteti indispus din cauza atmosferei tensionate de la serviciu. Nu va faceti probleme, toanele sefului vor trece curand! Va recomandam sa va pastrati calmul si sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii. Ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei rude mai in varsta.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Strategie educativă eşuată
Primăria Botoşani – Comunicat de presă
Surse: Florin Georgescu si Gheorghe Gherghina, artizanii programului de guvernare Tudose
Ministrul Finante,or anunta concedieri la bugetari daca Fiscul nu va reusi colectarea veniturilor la buget
Modificare cu impact urias asupra economiei:
Impozitul pe profit dispare si va fi inlocuit cu un impozit pe cifra de afaceri a firmelor. Vor fi trei trepte de impozitare, de la 1% la 3%
Ce spunea Dragnea in urma cu doua luni despre nationalizarea pilonului II de pensii:
Nu exista o discutie nici macar formala privind pensiile private
Klaus Iohannis, mesaj dur la depunerea juramantului noului guvern:
Ati bagat tara in criza fiindca nu ati stiut sa guvernati / Incetati cu aceasta topaiala fiscal-bugetara
Ce spunea Dragnea in urma cu doua luni despre nationalizarea pilonului II de pensii:
Nu exista o discutie nici macar formala privind pensiile private
Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei, reactie la noul program de guvernare:
Am luat cunostinta cu surprindere. Va afecta investitii de amploare si va compromite ciclul pozitiv de crestere al economiei
De ieri, ne-am pricopsit cu „cel mai sincer guvern”
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog