Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Mondene
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
12776
De la 07 Ianuarie 2003
122872843

Horoscopul zilei de 30.05.2017

  • 29 May 2017, 23:00
Berbec
Se pare ca sunteti plin de energie si aveti idei originale. Puteti avea succes in afaceri si calatorii, in sustinerea examenelor sau in cultivarea relatiilor sociale. Evitati hotararile pripite, care ar putea sa tulbure armonia din casa! In a doua parte a zilei este posibil sa survina o intalnire neasteptata, in urma careia va schimbati programul pentru ziua urmatoare.

Taur
4 Daca sunteti in cautarea unui nou loc de munca, astazi aveti sanse mari sa il gasiti. Farmecul personal va ajuta sa rezolvati intr-o maniera diplomatica o situatie tensionata. Va recomandam sa va organizati timpul cat mai eficient, altfel riscati sa va irositi energia.

Gemeni
Puteti obtine avantaje materiale importante, cu conditia sa va temperati spiritul critic. Ar fi bine sa dati dovada de autocontrol in discutiile cu prietenii si cu partenerul de viata, pentru a evita conflictele. Spre seara s-ar putea sa primiti vizita unei rude, care va da o veste buna in legatura cu o calatorie.

Rac
Dificultatile financiare cu care v-ati confruntat in ultima vreme nu reusesc sa va afecteze hotararea de a munci cu perseverenta. Pe plan profesional sunt sanse sa aveti realizari frumoase, care va vor aduce si satisfactii materiale. Chiar daca va simtiti in forma si plin de energie, va recomandam sa fiti atent si prudent in tot ce faceti.

Leu
Sunt favorizate calatoriile in interes de afaceri. Dupa-amiaza aveti ocazia sa rezolvati o problema sentimentala care va framanta de ceva timp. Pe plan financiar, se pare ca parcurgeti o perioada mai dificila. Nu va pierdeti optimismul!

Fecioară
In prima parte a zilei aveti sanse de succes intr-o activitate extraprofesionala, datorita colaborarii bune cu un partener de afaceri. S-ar putea sa vi se ofere sansa unei investitii avantajoase. Se pare ca ezitati in privinta unei calatorii. Va sfatuim sa nu o anulati, fiindca v-ar putea oferi ocazia sa faceti cunostinta cu un viitor partener de afaceri.

Balanţă
Este momentul sa va puneti in aplicare planurile in legatura cu afirmarea profesionala. Aveti mari sanse de reusita pe plan social si financiar. Relatiile cu colegii si colaboratorii ar trebui sa fie foarte bune. Profitati de acest context favorabil, dar nu fortati lucrurile si aveti rabdare

Scorpion
Este o zi buna pentru a va ocupa de probleme delicate din domeniul afacerilor. Aveti sanse sa terminati o lucrare inceputa cu mai mult timp in urma. Astazi puteti rezolva mai usor decat de obicei diverse probleme de natura financiara. Aveti grija sa va respectati promisiunile!

Săgetător
Aveti ocazia sa va afirmati in societate si sa obtineti castiguri financiare. La locul de munca este foarte posibil sa fiti apreciat de sefi si de colegi pentru ingeniozitatea si ambitia de care dati dovada. Nu puneti la suflet barfele unei femei din anturaj!
Capricorn
In cursul diminetii este posibil sa aflati ca va trebui sa plecati intr-o calatorie in interes de serviciu. Chiar daca vestea va cam da planurile peste cap, nu este cazul sa va indispuneti. Ca urmare a acestei calatorii, ar putea surveni schimbari importante in relatiile sentimentale. Puteti sa va bazati pe intuitie.

Vărsător
Azi s-ar putea ivi ocazia de a obtine venituri suplimentare dintr-o colaborare. Aveti posibilitatea sa finalizati o lucrare dificila, cu un efort minim. Va recomandam sa evitati speculatiile de orice fel. In caz contrar, riscati sa pierdeti mult.

Peşti
Daca vi se propune un nou loc de munca, nu va grabiti sa refuzati! Astazi sansa este de partea dumneavoastra. Analizand atent avantajele si dezavantajele ofertei, puteti descoperi perspective promitatoare. Sfatuiti-va si cu partenerul de viata!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Faire play evreiesc
Procurorii au clasat dosarul retrocedarilor ilegale care il viza pe Traian Basescu
Cele mai mari zece economii ale lumii in 2017.
Tara care detine un sfert din avutia planetei
Circulatia pe Transalpina a fost deschisa.
Accesul autovehiculelor, permis intre 07:00 si 20:00
Curtea Constitutionala discuta pe 21 iunie sesizarea PNL privind eliminarea avizului CSAT
la numirea directorului DGPI
Cele 28 de state UE au ajuns la un acord pentru modificarea regulilor de omologare a vehiculelor
Federatia Nationala a Sindicatelor APIA vor sa declanseze conflictul social:
Legea salarizarii reduce drastic salariile din cadrul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura
Exercitiu NATO de amploare in Romania.
Trafic ingreunat la finalul acestei saptamani pe mai multe drumuri nationale pentru deplasarea coloanelor militare
Iohannis pune in premiera Turcia alaturi de doua state ostile NATO:
Axa Rusia-Turcia-Iran "complica" tabloul de securitate din Marea Neagra
Cine şi cum a reuşit să ne lase fără Parcul Cornişa
Ioan Rotundu
Arta manipulării în cazul parcării de la mănăstirea Popăuţi
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog