Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Economic
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Mondene
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
15270
De la 07 Ianuarie 2003
122875337

Horoscopul zilei de 31.03.2017

  • 30 March 2017, 23:00
Berbec
La o intalnire cu prietenii, este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana mai in varsta care va va ajuta in afaceri. Azi puteti obtine beneficii materiale substantiale, cu conditia sa evitati speculatiile de orice fel, mai ales cele financiare. In partea a doua a zilei, aveti posibilitatea sa va ocupati de imbunatatirea relatiilor parteneriale.

Taur
4 Un prieten v-ar putea propune sa va asociati intr-o afacere ce pare profitabila. Nu va grabiti sa luati o decizie! Va sfatuim sa analizati cu atentie propunerea, impreuna cu partenerul de viata. De asemenea, ar fi bine sa tineti cont de sfaturile unei rude mai in varsta, cu experienta in domeniu.

Gemeni
Se pare ca sunteti in forma si aveti realizari frumoase pe plan social si afaceri. Ar fi foarte bine sa profitati de acest context favorabil, dar cu rabdare si fara sa fortati lucrurile. Spre seara s-ar putea sa primiti o veste buna de la persoana iubita, care va determina sa va revizuiti radical planurile de viitor.

Rac
Este posibil sa plecati intr-o calatorie in interes de serviciu, care va contribui la producerea unor schimbari benefice pe plan financiar. Nu este exclus ca o persoana importanta sa va dezvaluie informatii pretioase ori sa va inspire o idee ingenioasa in domeniul afacerilor. Va sfatuim sa fiti prudent si sa nu va grabiti in luarea unei decizii. Evitati speculatiile financiare, daca nu vreti sa aveti surprize neplacute!

Leu
Relatiile cu anturajul sunt favorizate astazi. In cursul diminetii, este posibil sa va intalniti cu o veche cunostinta. Este o zi buna pentru rezolvarea problemelor sentimentale care va framanta de mai mult timp. Puteti sa va bazati pe intuitie.

Fecioară
Zi favorabila schimbarilor importante, mai ales pe plan social si sentimental. Sunt favorizate intalnirile cu persoane importante, consolidarea relatiilor de prietenie si sentimentale. Astazi, colaborarea si munca in echipa pot fi mult mai eficiente decat initiativele individuale. Va sfatuim sa acceptati ideile colegilor de serviciu, pentru a rezolva mai repede o lucrare importanta.

Balanţă
Deveniti impulsiv din cauza unor neintelegeri cu seful direct. Fiti prudent in afirmatii! Va sfatuim sa va stapaniti nervozitatea in discutiile cu partenerul de viata, altfel riscati sa tensionati atmosfera din familie.

Scorpion
Aveti posibilitatea sa faceti schimbari importante pe plan social si in privinta relatiilor sentimentale. Este un moment bun pentru a incheia contracte, iar investitiile pe care le faceti azi au sanse mari sa se dovedeasca inspirate. Relatiile cu partenerii de afaceri ar trebui sa fie foarte bune. Evitati speculatiile de orice fel!

Săgetător
In cursul diminetii s-ar putea sa primiti bani dintr-o activitate extraprofesionala. De asemenea, nu este exclus ca o persoana mai in varsta sa va propuna o colaborare avantajoasa. In partea a doua a zilei, impreuna cu persoana iubita, faceti planuri de viitor. Nu va pripiti in luarea deciziilor!
Capricorn
Sunteti hotarat sa incepeti o noua etapa in viata dumneavoastra sociala si profesionala. Azi sunt favorizate comunicarea, relatiile cu persoanele tinere si calatoriile in interes personal. Va puteti baza pe intuitie, dar va sfatuim sa tineti cont si de parerile partenerului de viata. Fiti prudent in privinta cheltuielilor!

Vărsător
Zi buna pentru a incepe noi activitati si pentru a face planuri de viitor. Dupa-amiaza sunteti tentat sa cheltuiti mai mult decat va permite bugetul familiei. Fiti cumpatat si consultati-va cu partenerul de viata!

Peşti
Capacitatea de comunicare este excelenta si va ajuta sa va afirmati in societate. Puteti sa incepeti un nou proiect, cu conditia sa finalizati mai intai lucrarile deja incepute. Relatiile cu membrii familiei sunt foarte bune. Nu luati decizii de unul singur!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Banxul zilei: Subtilă învitaţie la sex
Sorin Grindeanu: DNA nu e reprezentata de Negulescu sau Kovesi.
Trebuie sa functioneze dincolo de anumite persoane fizice
Audieri la DNA intr-un nou dosar care vizeaza retrocedari ilegale de terenuri:
Ingrid Mocanu, fost vicepresedinte al ANRP si fosta consiliera a lui Gabriel
Fostul Director al Operei Nationale din Bucuresti, Razvan Ioan Dinca, a fost condamnat la 6 ani de inchisoare
Seful statului reafirma faptul ca Romania se impotriveste ideii unei Europe cu mai multe viteze
Tranzitia democratica din Romania nu s-a incheiat, avem de lucrat pe dimensiunea consolidarii democratice
Ungaria si alti aliati au de multe ori agende separate fata de ale noastre si de ale aliantelor
Ambasadorul Canadei: Toti cetatenii romani vor putea merge fara viza in Canada de la 1 decembrie
Guvernul vrea sa permita autoritatilor locale, prin derogare de la Legea finantelor publice, sa imprumute pana in 500 de milioane de lei de la Trezoreria Statului
Botoşani: Graţie oportunismului politic, Dan Şlincu este de astăzi prefect
Ioan Rotundu
Klaus Iohannis, despre scenariul numirii lui Kovesi la sefia Parchetului European:
"Este prea devreme sa discutam"
Cum vor putea antreprenorii să evite sancțiunile de la ANAF sau Inspectia Muncii
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog