Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
13448
De la 07 Ianuarie 2003
122873515

Horoscopul zilei de 4.11.2016

  • 3 November 2016, 23:00
Berbec
Aveti noroc in tranzactii comerciale. In viata particulara, intentionati sa faceti schimbari cu care familia este de acord. Dupa-amiaza puteti sa faceti planuri de viitor impreuna cu partenerul de viata, dar va sfatuim sa nu va puneti mari sperante intr-o suma de bani pe care ar trebui sa o primiti.

Taur
Aveti o zi incarcata, cu multe probleme de rezolvat, atat de serviciu, cat si personale. Reusiti sa va descurcati, gratie intuitiei si ideilor originale. Relatiile cu cei din jur sunt foarte bune, insa va recomandam sa dati dovada de multa diplomatie. Tineti cont si de parerile celor mai tineri!

Gemeni
Dimineata survin evenimente neprevazute, care va modifica programul. Fie primiti musafiri din alta localitate, fie plecati intr-o calatorie la rude. Um membru al familiei va ajuta sa rezolvati o problema de afaceri.

Rac
Va recomandam sa nu va faceti un program strict, pentru ca vor surveni numeroase schimbari. Dimineata va intalniti cu un fost coleg de serviciu, cu care este posibil sa va petreceti dupa-amiaza. Astazi puteti sa luati decizii transante, pentru a rezolva probleme de familie. Evitati speculatiile financiare!

Leu
Aveti ocazia sa va folositi talentul artistic. Imaginatia va ajuta mult si colaborati foarte bine cu anturajul. Nu ezitati sa incepeti o activitate noua! Aveti sanse mari pe plan profesional si in afaceri. Seara sunteti invitat la prieteni. Nu neglijati odihna!

Fecioară
Doriti sa faceti o schimbare radicala in viata dumneavoastra si va ganditi la o metoda originala. Pentru aceasta, trebuie sa faceti mai multe drumuri scurte, impreuna cu partenerul de viata. Va recomandam sa va organizati mai eficient. Profitati de acest moment favorabil si de ajutorul unei rude!

Balanţă
S-ar putea sa va dezamageasca lipsa de corectitudine a unui partener de afaceri. Va recomandam sa fiti prudent si sa nu faceti promisiuni pe care nu le puteti respecta. Sentimentele contradictorii din prima parte a zilei se risipesc dupa ce aflati ca va vin musafiri din alta localitate.

Scorpion
Datorita intuitiei si talentului din prima parte a zilei, aveti realizari deoasebite pe plan profesional si social. Va recomandam sa nu va lasati luat de val si sa nu fortati lucrurile. S-ar putea sa plecati pe neasteptate intr-o calatorie lunga, in interes familial.

Săgetător
Puteti sa va faceti planuri de viitor si sa incepeti noi activitati in domeniul social, care va vor aduce satisfactii. Spre seara, va simtiti foarte bine in compania prietenilor si a persoanei dragi. Nu va pripiti daca aveti de luat decizii importante!
Capricorn
De dimineata aveti o imaginatie debordanta, iar intuitia va ajuta mult. Chiar daca nu aveti o situatie financiara prea buna, sunteti entuziast si dornic sa va apucati de afaceri. Va sfatuim sa va puneti la treaba inventivitatea si talentul. Dupa-amiaza, este posibil sa suferiti o deziluzie pe plan sentimental. Nu va lasati afectat!

Vărsător
Imaginatia va ajuta sa rezolvati rapid problemele de serviciu. Sefii isi pun mari sperante in dumneavoastra. Dupa-amiaza, mergeti intr-o vizita la prieteni si planificati o scurta calatorie. Va recomandam sa tineti cont si de parerile partenerului de viata.

Peşti
Obtineti multe satisfactii pe plan social si profesional, gratie creativitatii si intuitiei. Sunteti nevoit sa plecati de urgenta intr-o delegatie, in care reusiti sa rezolvati si cateva probleme personale. Spre seara, aveti ocazia sa luati o decizie importanta intr-o problema sentimentala. Va sfatuim sa fiti prudent.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Deconspirare involuntară
Trei parlamentari PRU vor cresterea alocatiei copiilor la 450 lei de la 1 ianuarie 2017
banii ar proveni dintr-o taxa de responsabilizare achitata de companiile straine
Kovesi, decorata de Suedia cu Ordinul Steaua Polara.
La ceremonie au participat si Hans Klemm si ambasadori UE
Prognoza pentru vineri si sambata
BERD a urcat de la 4 la 4,8% prognoza de crestere economica a Romaniei in 2016
Traian Basescu si sotia sa au depus juramantul ca cetateni ai Republicii Moldova
Alegeri Moldova: Renato Usatii, urmarit international, il sprijina in turul 2 pe Igor Dodon
Spirala populismului si raul sadit in populatie
Nicusor Dan: Cele mai importante atacuri si mediatice si birocratie vin de la PSD
Dacian Ciolos participa saptamana viitoare la un eveniment organizat de USR
„Sfinţi”i din Poliţia Dorohoi care-l ocrotesc pe baronul PSD Gângă
Ioan Rotundu
Cănuţă, om sucit, un simbol naţional meritat!
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog