Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
24977
De la 07 Ianuarie 2003
122885044

Horoscopul zilei de 7.11.2017

  • 6 November 2017, 23:00
Berbec
S-ar putea sa va confruntati cu dificultati financiare de scurta durata. Ati face bine sa fiti mai optimist si mai destins. Daca sunteti prea incordat, riscati sa tensionati relatiile cu cei din jur. Nu este o zi buna pentru examene si calatorii. Dupa-amiaza puteti petrece momente placute alaturi de persoana iubita.

Taur
4 Dimineata s-ar putea sa va loviti de o serie de dificultati si sa aveti impresia ca va zbateti degeaba. Cei din jur sunt dispusi sa va ajute. Partenerul de viata va sustine. In a doua parte a zilei, sunt sanse sa rezolvati impreuna o problema arzatoare.

Gemeni
Este posibil sa renuntati o calatorie din cauza unei mici probleme de sanatate. Sunteti predispus la tulburari digestive, care se pot rezolva rapid, cu un regim adecvat. Se pare ca ca relatiile cu partenerul de viata sunt tensionate din cauza unei rude care incearca sa se bage intre voi. Incercati sa rezolvati totul cu calm!

Rac
Este posibil sa renuntati o calatorie din cauza unei mici probleme de sanatate. Sunteti predispus la tulburari digestive, care se pot rezolva rapid, cu un regim adecvat. Se pare ca ca relatiile cu partenerul de viata sunt tensionate din cauza unei rude care incearca sa se bage intre voi. Incercati sa rezolvati totul cu calm!

Leu
Va recomandam sa fiti foarte atent cu colegii si cu partenerii de afaceri, pentru ca exista riscul sa aveti probleme de comunicare. Nu este cazul sa va ingrijorati din cauza dificultatilor financiare de moment. S-ar putea sa va ajute o persoana mai in varsta din familie. Dupa-amiaza este posibil sa primiti o veste neplacuta de la o ruda de departe.

Fecioară
Este posibil sa treceti printr-o perioada dificila, din cauza neintelegerilor cu un partener de afaceri. Va recomandam sa va pastrati calmul si sa apelati la ajutorul unui prieten. Ca sa depasiti toate obstacolele, este indicat sa aveti rabdare si sa nu fiti impulsiv.

Balanţă
Este posibil sa aveti o nereusita in afaceri si sa fiti dezamagit. Nu este cazul sa va intristati, vor aparea curand alte oportunitati. S-ar putea sa intampinati cateva dificultati din cauza unor probleme de comunicare. Va recomandam sa fiti mai rabdator si sa evitati speculatiile.

Scorpion
S-ar putea ca un prieten de familie sa va propuna o colaborare. Va sfatuim sa o acceptati, chiar daca beneficiile nu se anunta foarte mari. Consultati-va si cu partenerul de viata! Ar fi bine sa va odihniti mai mult.

Săgetător
In prima parte a zilei este posibil sa resimtiti o stare de confuzie care va face sa intarziati cu lucrarile de serviciu. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu provocati discutii aprinse cu superiorii. Totul va reveni curand la normal si aveti toate sansele sa recuperati intarzierea. Spre seara, va regasiti buna dispozitie in cadrul unei intalniri cu prietenii.

Capricorn
Sunteti foarte creativ si puteti avea reusite importante la locul de munca sau in afaceri. Planurile pe care le faceti azi se pot concretiza in scurt timp si va pot aduce satisfactii financiare. Va sfatuim sa nu treceti cu vederea problemele partenerului de viata. Cautati sa gasiti o cale de compromis intre munca si viata sentimentala!

Vărsător
Astazi aveti un farmec deosebit, care va deschide toate usile si va poate fi de mare ajutor in plan social. Puteti sa va ocupati de afaceri si sa faceti investitii pentru camin. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu membrii familiei.

Peşti
La serviciu sunteti predispus sa faceti greseli din cauza carora acumulati intarzieri. Recomandarea eastrolog.ro este sa nu va enervati si sa acceptati ajutorul colegilor. Iesiti in lume! Aveti sanse sa intalniti persoane care ar putea deveni importante pentru dumneavoastra in viitor. Va sfatuim sa va menajati, altfel riscati sa va surmenati.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Cu subînţeles
Comertul cu amanuntul isi accelereaza ritmul anual de crestere la aproape 10%
Basescu, mesaj pentru Tudose: Trebuie sa opriti azi modificarea codului fiscal.
Altfel, va asumati impingerea tarii si a populatiei intr-un dezastru
Trump, despre atacul din Texas
: Din fericire, si altcineva a avut o arma si a tras din directia opusa
Guvernul Tudose ia in calcul amanarea OUG
care trece contributiile in sarcina angajatului
Florin Oancea (PNL), care a castigat primaria Deva, a fost exmatriculat din facultate in 2006,
dupa ce a trimis soferul sa dea examen in locul lui / Tema examenului - coruptia si modalitati de combatere
De ce s-a ridicat valul
Ionut Misa: Ordonanta privind noile prevederi fiscale intra miercuri in sedinta de guvern, avem toate avizele
Carmen Dron, victimă a birocraţiei celor de la Casa de Pensii
Ioan Rotundu
De ce s-a supărat pe mine Aurel Melniciuc, directorul Muzeului
Ioan Rotundu
Klaus Iohannis: O reforma administrativ-teritoriala nu mai poate fi amanata
Guvernul se pregateste sa adopte proiectul de Cod Administrativ
Procurorii nu vor mai putea verifica “necesitatea si oportunitatea” emiterii actelor administrative emise de ministri, adica inclusiv hotararile de guvern
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog