Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
18608
De la 07 Ianuarie 2003
122878675

Horoscopul zilei de 8.01.2018

  • 7 January 2018, 23:00
Berbec
Este posibil sa luati o decizie inspirata care va ajuta sa rezolvati o problema financiara. La locul de munca sau in afaceri s-ar putea ivi pe neasteptate posibilitatea de a finaliza o lucrare care stagneaza de ceva timp. Contextul astral al zilei este favorabil comunicarii cu rudele mai in varsta. Eastrolog.ro va recomanda sa nu faceti promisiuni pe care nu le puteti respecta.

Taur
In prima parte a zilei este posibil sa fiti nevoit sa luati o decizie care va da peste cap toate planurile. S-ar putea sa faceti o calatorie scurta in interesul familiei. Aveti sanse de succes in plan financiar, insa ar fi bine sa evitati orice fel de speculatii. Daca trebuie sa luati decizii importante, va recomandam sa va ascultati intuitia.

Gemeni
In prima parte a zilei ati putea avea ocazia sa rezolvati o problema financiara de care depinde demararea unui nou proiect profesional sau de afaceri. Capacitatea de comunicare este foarte buna azi si aveti o putere de convingere care va ajuta mult in plan social. Daca doriti sa faceti schimbari in locuinta, va recomandam sa nu treceti la fapte pana nu va consultati si cu partenerul de viata.

Rac
In prima parte a zilei este de asteptat sa fiti plin de energie, optimist si sa va bucurati de o imaginatie creatoare deosebita. Inclinatiile artistice va ajuta sa va afirmati in societate. Nu este exclus sa faceti cunostinta cu o persoana importanta, dispusa sa va sprijine. Seara este posibil sa suferiti o dezamagire in plan sentimental. Va recomandam sa fiti mai atent cu persoana iubita..

Leu
Se pare ca sunteti foarte bine dispus si colaborati bine cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. Puteti aborda cu incredere activitati delicate pe plan social. Aveti resurse fizice si intelectuale suficiente pentru a face fata tuturor responsabilitatilor. Capacitatea de comunicare ar trebui sa fie foarte buna azi, insa va sfatuim sa-i lasati si pe ceilalti sa vorbeasca.

Fecioară
Inainte de amiaza s-ar putea sa fiti nevoit sa faceti un drum scurt pentru a rezolva o problema a familiei. Este o zi buna pentru comunicarea cu persoane mai tinere si pentru negocieri. Dupa-amiaza aveti sanse sa terminati o lucrare importanta, in care ati investit mult timp. Nu este exclus sa intampinati o dificultate de ordin financiar. Astazi este recomandabil sa evitati discutiile in contradictoriu cu persoanele apropiate.

Balanţă
S-ar putea sa intampinati o dificultate financiara care va impiedica sa va puneti in aplicare o idee de afaceri. Daca va puneti la lucru imaginatia si creativatea, aveti sanse sa obtineti suma necesara. In a doua parte a zilei este posibil sa suferiti o dezamagire pe plan sentimental. Astazi este recomandat sa evitati calatoriile lungi.

Scorpion
Este o zi favorabila comunicarii si calatoriilor scurte in interes profesional sau de afaceri. Este posibil sa luati o decizie buna in privinta relatiei cu persoana iubita. Aveti initiative inspirate, care va pot conduce catre reusite importante in plan social si in relatia cu persoana iubita. Dupa-amiaza s-ar putea sa fiti invitat la o intrunire cu persoane apropiate. Nu uitati ca trebuie sa va mai si odihniti!

Săgetător
Sunteti comunicativ si convingator si aveti posibilitatea sa aplanati un conflict aparut in cercul dumneavoastra de prieteni. Dupa-amiaza sunt sanse sa obtineti un castig important dintr-o activitate comerciala. In schimb, este posibil sa suferiti o dezamagire in plan sentimental. Va recomandam sa va pastrati calmul si optimismul.

Capricorn
In prima parte a zilei este posibil sa incepeti un nou proiect, care ar putea avea efecte benefice asupra bugetului familiei. Se intrevad cateva drumuri scurte pentru lamurirea unei chestiuni birocratice, dar cu rabdare si calm puteti rezolva totul mai usor decat v-ati asteptat. Sfaturile pe care vi le ofera o persoana apropiata cu experienta va pot ajuta mult. Totusi, va recomandam sa nu subestimati intuitia partenerului de viata.

Vărsător
O intrunire cu persoane apropiate s-ar putea dovedi placuta si utila. Aveti posibilitatea sa va faceti remarcat prin calitatile oratorice. Ar fi bine sa fiti cumpatat la masa, pentru ca azi sunteti predispus la probleme digestive. Relatiile cu persoana iubita ar trebui sa fie foarte bune, iar pe plan financiar nu se intrevad probleme deosebite.

Peştii
Daca vi se propune o colaborare, va sfatuim sa nu va grabiti sa o refuzati. Aveti sanse mari sa castigati bine. Dupa-amiaza este posibil sa luati decizia de a incheia o tranzactie. In curand se va dovedi ca ati fost inspirat. Se pare ca azi norocul va zambeste si nu intampinati dificultati serioase. Ar fi bine, totusi, sa luati in considerare si sfaturile partenerului de viata.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Mii de masini sunt blocate pe o autostrada
Bancul zilei: Îngerii păzitori
Protest al studentilor la Timisoara:
Un sicriu invelit in steagul tricolor, pe care scria "Justitie", a fost adus in Piata Victoriei
Marea Britanie: Theresa May va anunta luni o remaniere a Guvernului.
Cine sunt ministrii care ar putea pleca
19 grupuri civice ii cer lui Klaus Iohannis
sa foloseasca
Clădire istorică transformată în ladă de gunoi
Ioan Rotundu
Cadoul surpriză al scriitorului publicist, profesorul George Manole
Ioan Rotundu
Catrenul săptămânii
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog