Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Social
Horoscop
Umor
Reportaje
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
12358
De la 07 Ianuarie 2003
111280692
În dispreţul faţă de imaginea şi prestigiul judeţului

Liberalii au votat pentru continuitatea „penali în funcţii publice”

  • Ioan Rotundu
  • 4 July 2021, 17:16
Ziua de sâmbătă, 3 iulie a.c., va rămâne în istoria postdecembristă a liberalilor botoşăneni ca cea mai nefastă şi ruşinoasă zi. Convocaţi la Conferinţa judeţeană de dare de seamă şi alegeri, majoritatea celor prezenţi în sală au votat ca preşedintele partidului să rămână în continuare penalul şi impostorul Costel Şoptică.
Mă întreb, şi vă întreb, ce valori morale au avut cei care l-au votat pe Costel Şoptică, cel care este cercetat penal pentru fapte de corupţie, s-a dovedit a fi un periculos evazionist fiscal, a ţepuit de bani bănci, firme comerciale şi persoane fizice, şi-a destrămat familia pentru a-şi aduce în pat o piţipoancă tânără, dar cu experienţă în domeniu, un Şoptică care este hulit de proprii săteni, care este acuzat că a oferit funcţii publice contra avantaje personale şi care s-a dovedit a fi extrem de hrăpăreţ în plină pandemie de COVID-19, atrăgând pentru Hotel Pr5emier administrat de fosta sa soţie Magda, o sumă uriaşă de bani?
Toţi cei care l-au votat au făcut-o din spirit de solidaritate, o solidaritate dictată de conştiinţa lor încărcată cu aceleaşi temeri care-i mustră conştiinţa lui Şoptică, atâta câtă i-a mai rămas. În sala Conferinţei au fost două tabere, două mulţimi, dacă este să privim lucrurile matematic. O mulţime susţinătoare a penalilor şi impostorilor şi una dornică de reformare a partidului, de recâştigare a încrederii botoşănenilor şi de dezlipire de pe fruntea judeţului a ruşinoasei etichete de „judeţ roşu”.
Ca în matematică, aceste două mulţimi s-au intersectat, iar în spaţiul intersecţiei s-au aflat cei aidoma lui Costel Şoptică: impostori, penali, profitori, evazionişti fiscali şi alte resturi umane aflate la marginea societăţii umane. Toţi aceştia au reuşit să determine mulţimea lipsită de educaţie politică, de cultură generală, de responsabilitate civică să voteze cu gaşca politică impusă de ei.
Sâmbătă, la Conferinţa judeţeană PNL, adevăratul câştigător nu a fost Costel Şoptică ci socialista Doina Federovici şi PSD-ul, Şoptică fiind doar pionul lor otrăvit pus de PSD în fruntea PNL cu misiunea de a ţine PNL-ul departe de electorat.
Îmi este mie ruşine să citez aici numele celor care, îmbrăcaţi la costum şi cravată, cu pretenţia de persoane bine pregătite profesional, cu un bagaj de cultură generală generos, şi-au compromis statutul de persoane cinstite şi oneste prin a-l susţine pe penalul şi impostorul Costel Şoptică şi gaşca lui.
Voi avea grijă ca numele lor să figureze în istoriografia politicii botoşănene postdecembriste ca mişei, ca trădători ai interesului comunitar. Voi avea grijă ca fii şi fiicele lor, nepoţii şi strănepoţii să afle cine le este sau le-a fost tatăl, bunicul şi străbunicul. Este singurul mijloc care-mi este la îndemână cu care îi voi putea răzbuna pe liberalii oneşti şi cinstiţi care sâmbătă au fost umiliţi de o iresponsabilă majoritate ce le-a compromis istoria partidului.
Vechea nouă gaşcă a lui Costel Şoptică urmează ca în toamnă să participe la Congresul PNL şi să susţină candidatura unei alte relicve socialiste strecurată la liberali, penală şi impostoare: Ludovic Orban.
Sper ca măcar cei adunaţi la Bucureşti, în sala Congresului, să formeze o majoritate dornică de reformarea partidului, începând cu organizaţia PNL de la Botoşani. Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Din cultura poliţiştilor
Horoscopul săptămânii 5 - 11 iulie 2021
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Surpriza comisarului şef Harabulă făcută poliţiştilor de la Stânca
Ioan Rotundu
Cum a devenit vameşul Chelariu falsul avocat al colegului Hreapcă
Ioan Rotundu
Urmăriţi acest reportaj: Emoţiontă lecţie de patriotism moldovenesc
Poliţistul Afrăsânei, supra numit „Tata hoţilor” nu-şi dezminte renumele
Ioan Rotundu
Procurorul de caz pare să nu cunoască dosarul de furt din locuinţa lui Luchian
Ioan Rotundu
O nouă muşamalizare na unui caz de violenţă asupra copiilor
Ioan Rotundu
Conțac, drumurile și cultura
Se vrea constituirea unui Forum Cultural
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă