Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
16269
De la 07 Ianuarie 2003
122876336

În rolul Rita din filmul „Am o slujbă naşpa rău”

  • 18 September 2007, 23:00
Actrita Oana Pellea a fost aleasa sa joace in limba engleza rolul Ritei din filmul „I Really Hate My Job”(„A o slujba naspa rau”) care are premiera oficiala in Romania joi seara, la ora 20.00, la Cityplex, dupa ce echipa filmului a cautat actrita potrivita in America de Sud, in SUA, in Marea Britanie si in Spania printre actritele regizorului Pedro Almodovar. „A fost un rol foarte rivnit, pentru ca este foarte ofertant.... Agentul meu mi-a trimis scenariul. Mi-a placut. M-au chemat la Londra unde am avut o intilnire cu regizorul Oliver Parker. Am stat de vorba, am lucrat putin pe text...si gata. Ce m-a recomandat...habar nu am...ar fi bine sa ii intrebati pe cei care m-au ales. Probabil un anumit temperament, fiind vorba de o sud-americanca, o farima de talent daca s-o gasi si un strop de umor....daca oi avea...”, povesteste marea actrita care va fi invitatul special al galei de premiere a filmului in Romania. Lansarea filmului la Londra va avea loc in Ianuarie 2008.
Filmul „Am o slujba naspa rau” este o comedie, dar are si ceva emotionant si dramatic, despre care regizorul Oliver Parker spune ca este ca si cum ai privi intr-un acvariu cu pesti tropicali, cu atat de multe culori, culturi si personalitati diferite, ceva atat de adevarat in viata reala din Londra. „Nu stiu sa fac reclama. Dar daca va face placere sa vedeti un film cu un scenariu inteligent, o comedie care e putin mai mult decit o comedie, daca vreti sa aveti voluptatea unor replici spumoase si sa vedeti actrite excelente si inteligente (Shirley Henderson, Nev Cambell, Maxwell, Lara ....), atunci duceti-va la film. In schimb, daca doriti comedie usoara, vulgara, silicoane pe ecrane...nu va duceti...veti fi dezamagiti.”, spune Oana Pellea.
Echipa filmului „I Really Hate My Job” a cucerit-o pe Oana Pellea: „Senzationala. Am lucrat cu 4 actrite extraordinare. Intr-o echipa ideala profesionista si calda uman. M-am simtit realmente fantastic. Regizorul este unul foarte apreciat in UK si cunoscut ca stie sa lucreze cu actorii. Si pot sa certific din plin...ce mai....doresc tuturor actorilor o astfel de experienta...o bucurie”.
Chiar daca in Romania, Oana Pellea a fost apreciata in nenumarate roluri dramatice, in Anglia, toti cei care au urmarit filmul sau au asistat la filmari au fost convinsi ca a jucat numai comedii: „Mi-as dori o tara in care sa fiu „banuita” ca le pot face pe amindoua. Fiecare popor are umorul lui. Eu am fost multumita cind pe platoul de filmare de la „Am o slujba naspa rau” s-a intrerupt de 2 ori filmarea la doua scene in care eram...pentru ca operatorul ridea si a miscat camera...Mai mare compliment la o comedie nu cred ca exista.” (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


După o nuntă aşa cum a visat
Program TELE’M Botoşani, miercuri, 19 septembrie
S-au majorat sumele pentru copiii ocrotiţi şi mamele aflate în centre maternale
Precizări privind modul de acordare a tichetelor de masă
Se caută profesori
Diana – fetiţa care şi-a pierdut copilăria
Muzeul din Dorohoi va găzdui expoziţia de păsări vii
Săptămâna mobilităţii europene marcată de APM
Sărit din tren, pentru că nu avea bilet
Maşină furată şi abandonată
Domn’ primar, nu-i mai da bani de buzunar!
(Cârcotaşul)
Poate că de această dată nu vom alege cu un nou kitsch
Lui Flutur i s-a reproşat că angajaţi primăriei bruschează cetăţenii
Deşi cu probleme în distribuire, cornul şi laptele a ajuns în şcoli
Tarifele lui Pricopi pentru cimitire au îngrozit şi morţii
Primarul Flutur pătimeşte pe seama licitaţiilor publice
Ţepoi s-a plâns că nu i se acordă respectul cuvenit
Liberal democraţii îşi caută din nou sediu
Pofta ce-o pofteşte Comariţa nu se va împlini în acest an
Tir cu pături pentru sinistraţii de la Tecuci
Prefectul se familiarizează cu problemele judeţului
Alo, senior Rod ?
Horoscop
Omul vrea să vă scoată din confuzie, dacă n-o fi pârlăceală
Anunţ important
Comunicat de presă
privind poziţia oficială a executivului primăriei municipiului Botoşani referitoare la evenimentele apărute pe parcursul desfăşurării Festivalului Verii
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog