Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Fapt divers
In vino veritas
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Publicitate
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
25535
De la 07 Ianuarie 2003
122911184
În vacanţa petrecută în Statele Unite,

Nicoleta Drăgan s-a întâlnit cu Black Eyed Peas

  • 7 August 2007, 23:00
Nicoleta Drăgan, cea care poate fi urmărită la Pro Tv în serialul ”Om sărac, om bogat”, difuzat în fiecare luni de la ora 17.45, s-a răsfăţat vara aceasta cu o vacanţă în Statele Unite. ”Motivele principale ale acestei vacanţe au fost relaxarea şi dorul de nepoţeii mei”, mărturiseşte Nico. ”Vacanţa a durat trei săptămâni, pe care le-am petrecut în Palm Springs, unde locuieşte sora mea, în Los Angeles şi în Mexic.”
Solista trupei Hi-Q mărturiseşte că ea şi cei doi nepoţi, Alyssa şi Kyle, au fost nedespărţiţi: ”Ne-am plimbat, am făcut plajă, ne-am dat cu ski-jet-ul, am mers la cumpărături. |mi sunt atât de dragi, încât eu le spun ’copiii mei’. Mi-am dorit foarte mult această vacanţă de linişte, de odihnă, mai ales că ea vine după o perioadă încărcată de proiecte.”
Şi pentru că din planul vizitei în Statele Unite nu putea să lipsească întâlnirea cu Nadine, cea mai bună prietenă a Nicoletei, Los Angeles-ul a fost şi el bifat pe listă. ”Numai că până să ajung la prietena mea, am dat nas în nas cu cei de la Black Eyed Peas”, povesteşte Nico. ”Eram în aeroportul din L.A. şi am nimerit unii lângă alţii într-un restaurant. Ei mergeau la un concert în New York.”
Gaşca a luat apoi drumul Mexicului, unde plajele însorite şi mâncarea tradiţională au fost pe placul actriţei din serialul de la Pro Tv: ”Am stat patru zile în Mexic, împreună cu un grup de prieteni, cu iubitul meu şi cei doi nepoţei. Am preferat să lenevim la soare, să mâncăm multă quesadilla – preferata mea – şi să ne bucurăm unii de alţii.” (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Replica lui Muşatescu
Camera de gazare
Perle militare
Test de inteligenţă
Românul şi nevoiaşul
Salbă de ghicitori cu răspuns
Vali Rupiţă l-ar aduce pe Ronaldinho în România
Un doctor şi-a fugărit asistenţii şi pacienţii cu toporul
Anunţ sistare apă caldă
Program TELE’M Botoşani, miercuri, 8 august
Se caută o femeie serioasă
Concurs cu premii
Anunţ important
Ghicitoare
Oferta educaţională a Universităţii "Petre Andrei"
Horoscop
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog