Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Editorial
Sănătate
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Poşta redacţiei
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9807
De la 07 Ianuarie 2003
122895456
Încă un proces pierdut de poliţiştii de frontieră

Liderii de sindicat Florin Zlate şi Dan Radu şi splendoarea prostiei

  • Ioan Rotundu
  • 8 April 2021, 17:26
Despre încercările disperate ale liderilor de sindicat din cadrul Inspectoratului teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, ieşeanul Florin Zlate şi dorohoianul Dan Radu, de a bloca Jurnalul în a face dezvăluiri despre afacerile lor oneroase au eşuat într-un mod umilitor pentru ei.
Splendoarea prostiei de care ei au dat dovadă stă descrisă în paginile Jurnalului iar ultima lor speranţă de a obţine blocarea a fost apelul declarat la Tribunalul Botoşani în Dosarul nr. 2185/193/2021 împotriva sentinţei pronunţată în defavoarea lor de către Judecătoria Botoşani.
Decizia Tribunalului Botoşani pronunţată azi, 8 aprilie a.c.,a fost una scrută şi edificatoare: „Respinge ca nefondat apelul declarat de S.N.P.F., Zlate Florin Laurenţiu, Radu Cristian Dan şi Constantin Bogdan, împotriva sentinţei civile nr. 854 din 23.03.2021 a Judecătoriei Botoşani, pe care o păstrează. Definitivă.”
De ce au stăruit atât de mult cei doi lideri de sindicat în uniforma poliţistului de frontieră pentru a ne bloca să mai scriem despre activitatea lor profesională o să aflaţi în curând.
Până la dezvăluirile ce vor urma, ţin să-l informez pe agentul de poliţie şi lider de sindicat Florin Zlate că n-a reuşit să mă împiedice de a afla ce avere imobiliară deţine în localitatea Crucea, Judeţul Suceava, o localitate turistică situată pe valea Bistriţei într-o zonă muntoasă extrem de frumoasă şi aflată în apropiere de Munţii Rarău cu maiestuoasele stânci numite Pietrele Doamnei (foto) .
Conform adresei nr. 1341 din 7 aprilie a.c. a Primăriei Crucea semnată de primarul comunei Dorin Rusu, Florin Zlate deţine pe raza localităţii o casă de vacanţă, 3 anexe, teren intravilan în suprafaţă de 9.339 mp şi un eleşteu. Toate aceste bunuri imobiliare sunt evaluate, cu multă zgârcenie, la peste 100 mii euro, bani pe care agentul de poliţie probabil că i-a adunat strângând cureaua de lefegiu la stat.
Dar această dezvăluire este una de început, pentru că vor urma şi altele mult mai interesante.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Noua performanţă şcolară
Horoscopul săptămânii 5 – 11 aprilie 2021
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Socialişti „trăsniţi” în CL Vlăsâneşti care iau decizii trăsnite
Ioan Rotundu
Musulmanul Arafat, Ramadanul şi Paştele la creştini
Ioan Rotundu
Omul de afaceri Traian Popa descrie cum funcţionează mecanismul corupţiei
În sfârşit, am reuşit să mă vaccinez!
Ioan Rotundu
Caz cutremurător de bullying la Liceul „Ştefan Luchian” din Ştefăneşti
Ioan Rotundu
Acţiunea DIICOT confirmă amploarea contrabandei cu ţigări pe raza ITPF Iaşi
Ioan Rotundu
Vameşii şi poliţiştii de la Stânca sunt cu afacerile în „doliu”
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog