Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Publicitate
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
22797
De la 07 Ianuarie 2003
122882864

Investim în calitatea serviciilor turistice

  • 12 October 2008, 23:00
Fundaţia Naţională pentru Dezvoltare Comunitară Botoşani a implementat în parteneriat cu Tourist Association din regiunea Ivano-Frankivsk – Ucraina, în perioada Septembrie 2007 – Octombrie 2008, proiectul de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului – Ospitalitate de 5*(stele) în regiunea transfrontalieră România-Ucraina. Proiectul este susţinut de Uniunea Europeană prin „Programul de vecinătate România-Ucraina 2004-2006”.
Fundaţia Naţională pentru Dezvoltare Comunitară Botoşani este o organizaţie non-guvernamentală cu o activitate susţinută în plan cultural, social, economic, ce are în portofoliu peste 10 proiecte mari, încheiate sau în derulare. Tourist Association din regiunea Ivano-Frankivsk – Ucraina este una din principalele organizaţii active în plan turistic din regiune, ce dezvoltă şi implementează numeroase proiecte locale, naţionale sau internaţionale.
Demarat în septembrie 2007, proiectul a avut urmatoarele etape importante: derularea unui studiu de piaţă prospectiv în decembrie `07-ianuarie `08, selecţia participanţilor la sesiunile de training în ianuarie `08, implementarea programului de training februarie-iunie `08, realizarea materialelor de promovare şi dezvoltarea unei pagini web în septembrie `08 şi organizarea unui workshop in octombrie `08.
Unul dintre rezultatele principale ale acestui proiect a fost acela de a îmbunătăţi competenţele legate de managementul relaţiilor cu clienţii pentru un grup de 135 reprezentanţi în relaţia cu clienţii şi manageri din hoteluri-moteluri-pensiuni şi operatori de turism. Acest lucru a fost realizat folosind metode moderne, inovatoare de educaţie a adulţilor: jocuri de rol, studii de caz, dezbateri, etc. Un alt obiectiv extrem de important şi de noutate al proiectului a fost crearea şi promovarea unui pachet comun de obiective şi atracţii turistice din regiunile Botoşani şi Ivano-Frankivsk.
Promovare ofertei turistice din judeţul Botoşani şi din regiunea Ivano Frankivsk a fost unul dintre obiectivele proiectului concretizat prin tipărirea unor materiale diverse de promovare a unei ofertei turistice comune a judeţului Botoşani şi a regiunii Ivano-Frankivsk precum ar fi CD-uri, hărţi,broşuri şi ghiduri turistice pe care beneficiarii proiectului le vor distribui tuturor celor interesaţi.
Oferta turistică comună din cele două regiuni va apărea desemenea pe un site special creat care va fi la dispoziţia operatorilor de turism şi a tuturor celor interesaţi.
De asemenea tot pentru o mai bună promovare şi cunoaştere a necesităţilor legate de turism a celor două regiuni implicate în proiect în cadrul Fundaţiei Naţionale pentru Dezvoltare Comunitară Botoşani,va funcţiona Centrul de consultanţă pentru formarea şi promovarea turismului
Alte beneficii ale proiectului obţinute au fost următoarele:
-stabilirea de noi oportunităţi de colaborare şi stabilirea de contacte între operatorii de turism,agenţii de turism din cele două regiuni beneficiare ale proiectului
-companiile de turism şi agenţiile de turism din cele doua regiuni vor putea să-şi promoveze permanent oferetele turistice comune
-stabilirea legăturilor permanente şi crearea unui cadru de colaborare dintre beneficiarii din regiunea transfrontalieră vizată în proiect poate constitui un exemplu de bună practică în ceea ce priveşte turismul transfrontalier si poate avea efecte pozitive în dezvoltarea transregională.
Pentru detalii şi informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la:
Tel/Fax: 0231-510151, www.fndc.ro
Daniela Răileanu, Manager proiect; [email protected]
Claudiu Lazăr, Asistent proiect: [email protected]

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Ziua Recoltei – sărbătorită la Truşeşti
Ţurcanu nu se lasă călcat în picioare şi ripostează
Comercianţii aleg să vândă direct din maşini
ei evită să folosească Piaţa de gross
O investiţie ce va dezvolta semnificativ economia Dorohoiului
Declaraţia lui Alexandru nu se potriveşte cu realitatea din judeţ
Trofeele vânătoreşti au captat interesul botoşănenilor
Chiar dacă nu au drumuri bune, voronenii au măcar staţii
Exponatele numismaţilor botoşăneni au făcut impresie la Bacău
Băncile profită de criză ca să ne jefuiască
„Buldozerul” nu se va lăsa zdrobit
Ioan Rotundu
Comentariul comentariilor (CCXIII)
(Ioan Rotundu)
Horoscop
Rugă către avocat
Sarmalele lui Conţac
Recuperatori cu plata după
Gabriel Oprişanu - candidatul PNL la Senat, Colegiul Botoşani
Asistenţii medicali trag sforile pentru majorarea salariilor
Generalul Rusu vrea ca şcolile să fie păzite de profesionişti
el n-a spus directorilor de şcoli de unde vor avea bani să-i plătească
A murit în plină distracţie
Încă ne mor mulţi copii nou născuţi
Geanta luată drept bombă aparţinea unui avocat
Românul şi ţăranul
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog