Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Economic
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14395
De la 07 Ianuarie 2003
122874462

Invitații parlamentarilor vor avea acces gratis la parcarea Casei Poporului în ziua mitingului PSD

  • 6 June 2018, 23:00
Președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a anunțat miercuri, la finalul ședinței Birourilor permanente reunite, că parcarea Parlamentului va putea fi folosită pe parcursul zilei de sâmbătă de parlamentari şi de invitaţii acestora.
"Pentru evenimentul care este programat sâmbătă, în cursul zilei şi al după-amiezii, probabil că unii parlamentari vor dori să vină la Parlament pentru a se întâlni şi cu o serie de cetăţeni. A trebuit, cu toate că nu mi se pare absolut necesar, să voteze Birourile permanente utilizarea parcării sâmbătă de către parlamentari. Mi se pare un exces de birocraţie din partea aparatului Parlamentului, dar, în fine, trebuie să facem şi lucruri de acest gen. Din câte ştiţi dumneavoastră, Birourile permanente au dat curs acestei solicitări întrucât serviciile de la Parlament ne-au rugat să luăm această aprobare(...) Să ştiţi că şi invitaţii, zi de zi, care sosesc la Parlament, la parlamentari, tot cu maşinile vin, nu se schimbă nimic" a explicat Tăriceanu.
Opoziția consideră "revoltătoare" decizia Birourilor permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor. Deputatul PNL, Dan Vîlceanu a declarat că prin această decizie PSD şi ALDE se poartă de parc㠓România este a lor”.
"Cei de la PSD şi ALDE au votat ca această clădire în care îşi desfăşoară activitatea Parlamentul, Palatul Parlamentului, să devină clădirea PSD şi ALDE, adică au mai confiscat o instituţie, care este Parlamentul, care este folosită în interes propriu de partid, în sensul în care vor să vină să îşi parcheze aici, la Parlament, automobilele cu care vor veni la mitingul pe care îl organizează sâmbătă. Din punctul de vedere al PNL este de neacceptat aşa ceva: această instituţie a statului român să fie folosită la modul de obiect, practic, în interes de partid, în sensul în care îşi doresc cei de la PSD şi ALDE. Parlamentul României este al poporului român şi nu al PSD şi ALDE", a a declarat Vîlceanu.
PSD organizează un miting pentru apărarea democraţiei şi a statului de drept sâmbătă, pe 9 iunie, de la ora 20:00, în Piaţa Victoriei.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Banxul zilei: Morală justificată
Horoscop zilnic 7.06.2018
Orice transport sau colet care intră în țară va fi scanat.
Ministrul Finanțelor anunță dotarea vămilor și Poștei cu echipamente
Ticăloşii social-democrate marca Federovici – Macaleţi – Andrei
Ioan Rotundu
Deputații PSD și ALDE au aprobat acapararea a 9 miliarde de lei
și a celor mai importante companii de stat, prin Fondul Suveran de Investiții
FMI: Va fi nevoie de mai multe venituri din taxe pentru a susține implementarea programului guvernamental
Sistemul IT al Fiscului, învechit și fragil
Zilele Eminescu. Ediția din iunie 2018
Iohannis a promulgat Legea ANI.
Parlamentarii găsiți incompatibili până în 2013 scapă de interdicții
Primar PSD din Cavnic. Vladimir Petruț:
Acest miting e pentru condamnatul penal Liviu Dragnea / Cum să folosești oamenii ca pe niște animale?
Guvernul Dăncilă a stopat procedura de includere a Roșiei Montane în patrimoniul UNESCO
Judecătoarea Livia Stanciu spune că nu a semnat sesizarea CCR trimisă Comisiei de la Veneția:
„Are un conținut diferit față de ce s-a discutat în ședinț㔠/ Curtea afirma marți că sesizarea s-a hotărât în unanimitate
Vorbele dulci ale PSD sunt de fapt amare
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog