Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Învăţământ
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
16330
De la 07 Ianuarie 2003
122876397
Ioan Oltean (PDL):

Îl susţin pe Emil Boc, Blaga va trebui să fie pe locul lui, acela de organizator al partidului

  • 18 March 2011, 23:00
Vicepresedintele PDL Ioan Oltean a declarat vineri, la Bistrita, ca il va sustine pe Emil Boc pentru un nou mandat de presedinte al partidului, considerand ca acesta este singurul in masura sa realizeze proiectul de modernizare si reformare a partidului.
"Cred ca acest proiect de modernizare, de reformare a partidului, poate sa fie realizat de catre actualul presedinte al partidului, Emil Boc. (...) Nu singur, ci ca promotor al motiunii si ca om care are si trebuie sa aiba puterea sa adune in jurul lui pe toti cei care doresc reformarea PDL, fie ca ii cheama Boc, Videanu, Stolojan, Flutur sau Blaga, Preda, Negoita, Berceanu s.a.m.d.
Toti cei care doresc modernizarea partidului trebuie sa gandeasca la fel", a spus Oltean, citat de Agerpres.
Liderul PDL spune ca alegerea sa a fost facuta pe principiul ca nu trebuie sa schimbi niciodata generalul in timpul bataliei.
"Si Boc, si Blaga sunt lideri marcanti ai acestui partid. Exista o singura diferenta majora intre ei: in acest moment, generalul este Boc si nu schimbi niciodata generalul si comandantul in timpul bataliei, decat daca esti inconstient si nu realizezi ca planul generalului este unul castigator.
Emil Boc, in calitatea lui de presedinte, a fost si este purtatorul de victorii al PDL, a realizat cea mai profunda reforma din Romania din ultimii 20 de ani. Nu poti sa il schimbi intr-un moment in care incepe sa se vada rezultatul acestei reforme, decat daca a esuat, a gresit. Ori, din toate datele pe care le avem la indemana, si nu prin constatari politice, ci ale unor organisme si institutii europene reiese clar ca Boc a reusit cu reforma", a explicat Ioan Oltean.
Vicepresedintele democrat-liberal este de parere ca Boc trebuie sa ramana nu doar la conducerea PDL, ci si in fruntea guvernului, iar alegerile interne trebuie sa aiba ca singura consecinta unitatea partidului.
Liderul PDL a criticat modul in care au fost anuntate motiunile din interiorul PDL, fara ca ele sa fie lansate oficial de cei doi candidati. Ioan Oltean a tinut sa aprecieze calitatile de bun organizator ale lui Vasile Blaga, spunand ca l-ar fi sustinut pentru aceasta functie daca nu ar fi intrat in cursa si Emil Boc.
"Vasile Blaga are calitati incontestabile de organizator. Este un foarte bun organizator Vasile Blaga. Este functia care i se potriveste de minune, ca o manusa si, daca Emil Boc va castiga aceasta competitie, Vasile Blaga va trebui sa fie pe locul lui, acela de organizator al acestui partid. Nu poate lipsi de pe aceasta pozitie", apreciaza Oltean.
Ioan Oltean nu crede ca Vasile Blaga va renunta la candidatura pentru functia de presedinte al PDL, chiar daca majoritatea liderilor judeteni se vor pozitiona de partea lui Emil Boc, spunand ca acesta mizeaza pe ceilalti delegati la congres, care pot gandi diferit fata de presedintii de filiale
Agenţia de ştiri nHotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Salar majorat
Caricatura zilei
Situaţia de la centrala Fukushima rămâne în continuare foarte gravă.
vom reconstrui Japonia încă o dată
Lucian Bute va promova brandul naţional de turism al României la meciul cu Magee
Preşedintele PSD Brăila critică încheierea alianţei USL
o greşeală politică
Crucifixele sunt permise în şcolile publice
Un român a distrus cu o sabie japoneză un bar de lângă Torino
Noi paşi înainte în implementarea PIDU şi reabilitarea Casei de Cultură Flămânzi
Vâzdoagă recomandă npedeliştilor să-şi lumineze mintea
„Să trăiţi voi din economii”
au strigat ieri cadrele didactice participante la miting
Spectacol la lumina lumânărilor
Amplu control în şcoli dispus de prefect
Escrocherii cu subvenţii la păşuni
CNAS continuă războiul cu medicii de familie
Spitalul din Truşeşti a devenit jertfă a reformei ministrului Ceke
Casa de Pensii va verifica reclamaţiile legate anularea pensiei de boală
CAS nu dă semne că ar dori să încheie contracte cu furnizorii de servicii medicale
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog