Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Gastronomie
Aniversări
Publicitate
Remember
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
66
De la 07 Ianuarie 2003
122885715

Ionut Iftimoaie apare în premieră alături de soţia însărcinată

  • 9 November 2007, 23:00
Ionut Iftimoaie vine sambata, 10 noiembrie, de la orele 17:15, in emisiunea “Ce se intampla, doctore?” alaturi de sotia sa, Maria, si de bebelusul lor nenascut. Familia Iftimoaie apare in exclusivitate in show-ul Oanei Cuzino in aceasta ipostaza, in formatie de trei, deoarece Maria este insarcinata in 7 luni. Ionut este foarte mandru ca va avea un baietel si isi doreste ca acesta sa ii calce pe urme dar nu ii va impune acest lucru.
Intrebat ce i se pare mai usor intre a fi dansator sau luptator de K1, Iftimoaie ii povesteste Oanei ca alege luptele in fata pasilor de dans dar marturiseste ca viitorul membru al familiei a fost conceput exact in perioada in care concura la editia speciala de Paste “Dansez pentru tine” deci se asteapta ca micutul sa fie un adevarat talent.
Ionut Iftimoaie, care poate fi urmarit in ipostaza de actor in serialul “La Bloc”, difuzat in fiecare duminica, de la 18:15, la PRO TV, povesteste ca este un sustinator al campaniei “STOP Torturarii animalelor” si ca i-ar invita pe toti cei care maltrateaza animalele la un “duel” in ring.
Ionut dezvaluie ca acasa se transforma dintr-un luptator de K1 intr-un rasfatat si ca Maria ii gateste tot timpul cele mai bune mancaruri, iar el ca un sot iubitor o ajuta la curatenie, mancand tot. Viitorii parinti, Ionut si Maria, au gatit in timpul emisiunii o reteta delicioasa de pui cu ananas prin care doamna Iftimoaie si-a demonstrat talentul si au dansat ca doi indragostiti pe melodia Luminitei Anghel. Cantareata marturiste in cadrul show-ului”Ce se intampla, doctore?” de sambata ca isi doreste un copil extrem de mult si ca se simte pregatita sa ramana insarcinata.
Luminita povesteste ca baietelul ei David, in varsta de 12 ani, cu care are o relatie extraordinara isi doreste un fratior. Artista spune ca a ajuns in momentul in care crede ca poate sa aiba inca un copil, pana acum ea amanand aceasta decizie din cauza carierei. Luminita Anghel ii explica prezentatoarei “Ce se intampla, doctore?” ca toate schimbarile de look de pana acum nu au fost doar pentru scena ci ascundeau anumite trairi din viata ei personala. Ea marturiseste ca acum este linistita sufleteste si se va dedica in totalitate familiei.
In editia din aceasta sambata este invitata si Crina Semciuc, frumoasa actrita care ii da viata personajului Olivia din serialul “Cu un pas inainte”, difuzat in fiecare joi, de la 23:15, la PRO TV. Ea vorbeste despre cat de importanta este experienta de a juca intr-un serial si explica ca teatrul este diferit de film. Crina dezvaluie ca danseaza de mica si se exprima foart usor prin dans.
Alexandru Papadopol vine in emisiunea Oanei Cuzino si explica cat de important este sa ai grija de animale. El marturiseste ca a avut o pisica pe care a dat-o din cauza ca nu putea sa o creasca si este de parere ca si lipsa de timp este o forma de maltratare a animalelor. El vorbeste despre rolul pe care il are in “Razboiul sexelor”, gusta reteta gatita de familia Iftimoaie. Mai mult lui Papi i se propune sa includa mancarea gatita cu atata dragoste de Maria in meniul restaurantului sau sub denumirea de salata Iftimoaie.
Cream este si ea invitata in emisiunea “Ce se intampla, doctore?” unde povesteste ca este o fana a cumparaturilor si ca iubeste accesoriile. Ea explica ca nu are nici o problema cu greutatea desi s-a scris ca ar fi anorexica, dar ca silueta si-o mentine datorita stilului de viata foarte agitat. Raluca Zenga vine in show-ul Oanei Cuzino pentru a vorbi de experienta ei de jurnalista si de calatoriile pe care le face iar Anca Badiu, fosta membra a formatiei Class, povesteste despre catelul ei de 12 ani, despre hainutele acestuia si le canta tuturor o piesa noua. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Ministrul Justiţiei a dispus revocarea din funcţie a directorului INEC
Anunţ
Bolnavi care au recunoscut că au fost jumuliţi de doctori
cetăţenii recunosc că dau şpăgi la doctori, dar ultimii nu
Tocăniţă bihoreană
Horoscop
Provocare şi răspuns
Primari care-şi fac geamantanele, primari care rămân
Suplimentare substanţială de fonduri pentru medicamente gratuite
Oprişanu se consideră priceput în cheltuirea banilor primiţi
Noua conducere are bani de salarii, nu şi pentru tratament sau mâncare
Noi controale la societăţile ce lucrează cu substanţe chimice periculoase
Prins cu permisul de conducere falsificat de instructorul auto
Deţinuţii faţă în faţă cu angajatorii, dar fără tragere de inimă spre muncă
Plictisit de viaţa din familie, un tânăr s-a făcut dispărut
Avertizare meteorologică
Va ajunge deputat europarlamentar PNL
Cumpără apartamentul cu tot cu datorii
Maria Grapini în vizită la Botoşani
Voiculescu va veni la Botoşani să înnoiască mandatul lui Lozneanu
Liberalii au achiziţionat un „primar expirat”
Câmpanu răspunde la atacuri cu epigrame şi pilde
Cadoul de Sf. Nicoale al municipalităţii pentru botoşăneni
Filarmoniştii au primit pian şi se pregătesc de mutare
Patroni verificaţi înainte de reautorizare
Asociaţiile de proprietari cer sprijinul prefectului
Ciuştea crede că liberalii pot fi un pericol
Program TELE’M Botoşani
Aniversare Anca Nicoleta
La mul'
Felicitare cu ocazia aniversării zilei de naştere
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog