Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Umor
Mondene
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
1116
De la 07 Ianuarie 2003
123111515
pnl

Jos palaria!

  • 23 July 2009, 23:00
Palarii rosii, verzi, albastre au impinzit Romania si au facut ca orasele sa arate vesele si primitoare. In Bucuresti, Constanta, Iasi, Brasov, Cluj si Timisoara, palarieri imbracati trasnit au coborit din care alegorice si impreuna cu personaje parca rupte din lumea basmului cocotate pe picioroange uriase au decorat orasele ca de sarbatoare. Lumea s-a aratat deopotriva incintata si curioasa sa afle cine sta in spatele acestei actiuni. Miercuri seara, telespectatorii au putut afla si raspunsul. “Jos palaria” este o noua campanie marca Pro Tv care, dupa ce face bilantul celor doua decenii post decembriste, propune acum o alta revolutie: cea a responsabilitatii si a respectului reciproc.
“Jos palaria” este o campanie care indeamna la redescoperirea valorilor, a tuturor lucrurilor simple si bune din jurul nostru. “Jos palaria” este revolutia bunului simt si a responsabilitatii, a seriozitatii si a modelelor de urmat. Dupa doua decenii de la Revolutie, Romania merita si trebuie sa iasa din interminabila tranzitie in care s-a zbatut. A sosit vremea ca romanii sa se regaseasca pe ei insisi si sa reinvete respectul fata de celalalt. Tocmai de aceea, Pro Tv ii invita pe toti romanii sa-si scoata palaria in fata celor care pariaza pe modestie si bun simt.
Pentru ca uneori poate deveni greu ca din multitudinea de alegeri disponibile zilnic sa o iei pe cea buna, merita sa ne dam “Jos palaria!” in fata tuturor celor care stiu sa ia decizia corecta, in fata celor care-si pun aceasta problema, care se opresc putin in tot acest iures al vietii cotidiene si cauta solutia cea mai buna. Merita respect toti oamenii simpli care nu fac neaparat fapte marete, dar care gasesc totusi forta si rabdarea de a face ceea ce trebuie, ceea ce-i indeamna bunul simt.
Prin reportajele pe care le va difuza in cadrul Stirilor, Pro Tv ii invita pe telespectatori sa-i cunoasca si, de ce nu, sa ia exemplu de la toti romanii in fata carora merita sa spunem “Jos palaria!”
Intrebata care sint oamenii in fata carora si-ar scoate oricind palaria, Andreea Esca raspunde fara ezitare: “In fata medicilor exceptionali, carora le pasa de pacienti, a profesorilor care te fac sa te indragostesti de scoala, a pilotilor care au taria sa infrunte orice pericole, a marilor actori care ne fac viata mai frumoasa si in general in fata oamenilor talentati care ne incinta, in fata mamelor care educa frumos copii, in fata celor care nu arunca mizeria din masina pe geam, a celor care nu-mi fumeaza un trabuc in nas la restaurant, si mai ales in fata oamenilor care ramin cu picioarele pe pamint, oricit de MARI ar fi.” (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Se arată nori negri dinspre Protecţia Copilului
autorităţile au ajuns la fundul sacului, iar guvernanţii tac mâlcangajaţii DGASPC Botoşani au mari şanse să nu îşi ia lichidarea pe luna iulie
Noi demersuri pentru drumul prăbuşit de la Dealu Mare
4.300.000 lei pagube produse în urma căderilor de grindină
Criza economică este o certitudine şi nu este doar o sperietoare promovată în presă
este de părere prefectul judeţului Botoşani, Cristian Roman
Peste 400 invitaţi la Festivalul Cântecului, Jocului, Portului şi Meşteşugurilor Tradiţionale
Drept la replică
PROGRAM TELE'M BOTOŞANI VINERI 24 iulie
Viitorul guvern de la Chişinău ar putea înfiinţa un „DRRP”
pentru basarabenii plecaţi în afară
La Universitatea Spiru Haret se continuă înscrierile la facultăţi
Şase medalii pentru elevii români la Olimpiada Internaţională de Matematică de la Bremen
Cinci medalii în Mexic şi pentru olimpicii români la fizică
Două alpiniste românce în cucerirea celui mai înalt vârf al Europei
Români exploataţi în fermele britanicilor, şi nu numai
Record mondial la... poem
Soţul şi medicul de familie
Spălătoreasa preşedintelui
Elevii săraci de la ţară au şanse mici să înveţe la oraş
Botoşănenii aflaţi în străinătate trag ţepe CAS
Serviciile stomatologice sunt prea scumpe
Două cazuri confirmate de meningită
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog