Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Ultima oră
Mondene
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9596
De la 07 Ianuarie 2003
122869663

Jurnalista care a acuzat ONU de bioterorism pe tema gripei porcine, concediată mişeleşte

  • 10 July 2009, 23:00
Va spuneam de demersurile laudabile ale lui Jane Burgermeister, un jurnalist ADEVARAT de investigatie, care a inteles ca este mai important adevarul oferit oamenilor decat salariul primit de la patron, adica un ziarist care ar trebui sa constituie un reper moral pentru jurnalistii romani.
Asemenea jurnalisti precum Jane raman in atentia cititorilor, dovada faptul ca blog-ul ei personal http://birdflu666.wordpress.com/, a inregistrat peste 10 milioane de vizitatori unici. Poate sa isi deschida un site de investigatii personale si va trai, in cinste, corectitudine si apreciata, de 100 de ori mai bine decat la ziarul care a concediat-o miseleste.
Jane Burgermeister- jurnalist austriac ce a depus recent plangere catre FBI impotriva Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), a ONU si a unor inalti oficiali guvernamentali si corporatisti, privind bio-terorismul- a fost concediata de la locul de munca. “Luni am fost concediata in mod neasteptat de la locul meu de munca, din postul pe care-l coupam, de corespondent european al site-ului despre energia regenerabila la nivel mondial”, scrie Burgermeister pe blogul ei.
“Pentru ca exista un motiv sa cred ca aceasta decizie a fost legata de depunerea plangerii pentru bio-terorism fata de oamenii din Statele Unite si din intreaga lume, si pentru ca am dreptul, ca si cetatean, de a raporta o infractiune in cazul in care exista dovezi credibile, intentionez sa deschid un proces impotriva revistei Pennwell,” explica ea. “ Am mai auzit si despre alti jurnalisti, care, ca si mine, au fost concediati sau hartuiti, pentru ca au scris pe aceasta tema.
Intr-un document numit “Probe pentru bio-terorism”, Burgermeister indica un sindicat corporatist criminal la nivel international si ofera detalii amanuntite cu privire la incercarea sa de a duce la capat planul sau de genocid impotriva poporului american, prin eliberarea unui virus mortal de gripa si prin instituirea unui program de vaccinare fortata.
“Exista dovezi cu privire la multe organizatii- OMS, ONU, precum si companii farmaceutice care produc vaccinuri –de exemplu Baxter si Novartis- fac parte dintr-un singur sistem aflat sub controlul unui grup criminal de baza, care se ocupa de coordonarea strategica si care a finantat dezvoltarea, productia si eliberarea de virusi artificiali, pentru a justifica vaccinarile in masa cu o substanta ce reprezinta o arma biologica, pentru a decima populatia Statelor Unite si a controla bunurile si resursele din America de Nord.”
Burgermeister spune ca nucleul isi stabileste obiectivele strategice in secret, folosind Comisia Trilaterala si reuniunile Bilderberg. “Poate fi idenificat ca si Illuminati, un grup asemanator familiilor mafiote, care are in centru dinastii familiale”. Acesta este “primul sindicat criminal la nivel global” cu bazele in centrele bancare off-shore” si care angajeaza organizatii internationale, cum ar fi ONU si OMS in interes propriu.
In procesul procesul ei, Burgermeister sustine ca pandemia de gripa a fost fabricata si “este parte a unui plan pe termen lung al sindicatului, care si-a construit un numar mare de lagare de concentrare FEMA, dotate cu incineratoare si gropi comune, in state precum Indiana si New York, pentru a baga oamenii in carantina si a se scapa de cadavrele celor ucisi prin atacuri cu arme biologice.”
Infowars si Prison Planet au postat articole cu privire la gropile comune. In Februarie, D.H. Williams, scriind pentru Daily Newscaster, publica un raport cu privire la EMA si vaccinarile DHS, si planurile pentru gropi comune in vecinatatea orasului Chicago si in partea de Nord a Indianei. In luna Martie a acestui an, Infowars a postat un articol detaliat cu privire la locatiile gropilor comune din Arizona si Texas.
Burgermeister ii numeste pe urmatorii: Barak Obama, coordonatorul ONU al actiunilor impotriva gripei, David Nabarro, Directorul OMS, Margaret Chan, Secretarul HHS, Kathleen Sibelius, Secretarul DHS Janet Napolitano, David de Rothschil, David Rockefeller, criminalul international financiar George Soros, dar si pe altii ca si inculpati. OMS, Uniunea Europeana, CDC si alte laboratoare de cercetare, FEMA, companiile producatoare de vaccinuri si DHS au interactionat intre ele pentru a dezvolta si distribui arme biologice, sustine jurnalista, si au obtinu fonduri prin sistemul bancar si prin mecanismul comertului global de narcotice.
Fundatia Rockefeller a finantat miscarea pentru Eugenie de peste un secol. “Fundatia Rockefeller este sponsorul principal al relatiilor publice pentru programul de depopulare al ONU. Dovezi aflate in mainile unui numar in crestere de oameni de stiinta din America, Anglia si Germania demonstreaza faptul ca aceasta fundatie si asociatii sai corporatisti, din domeniul medical si din politica au organizat programul rasist de ucidere al Germaniei naziste,” scrie Anton Chaitikin. “In anii 50 ai secolului trecut, Rockefeller-ii au reorganizat miscarea pentru Eugenie din Statele Unite in birourile lor de familie, prin sisteme de control al populatiei si grupuri pro-avort.”
Miliardarii Ted Turner si Warren Buffet au fondat miscarea pentru Eugenie. “Alti miliardari au inceput sa finanteze parti ale acestei miscari. Bill Gates, cel mai bogat om din tara, si George Soros, omul de afaceri, au inceput sa-si directioneze banii catre programe de control al populatiei,” scrie John Cavanaugh-O’Keefe, in lucrarea “Radacinile rasismului si ale avortului: o explorare a Eugeniei”.
Acuzatiile lui Burgermeister includ dovezi ca Baxter AG, subsidiara austriaca a Baxter International, a eliberat in mod intentional 72 kg de virus al gripei aviare, distribuit de OMS in iarna lui 2008 in 16 laboratoare in 4 tari. Burgermeister ”a notat ca laboratorul Baxter din Austria , unul din presupusele cele mai sigure laboratoare in lume, nu a urmt cei mai simpli si esentiali pasi pentru a pastra in siguranta 72 kg dintr-un patogen clasificat ca si arma biologica, la distanta de toate celelate substante, permitandu-i sa se amestece cu virusul gripei umane obisnuite. Acesta a fost apoi trimis din Orth in Donau,” scrie Barbara Minton pentru Health News.
Pe 29 Iunie, Burgermeister a trimis un e-mail catre site-ul Fourwinds 10, indicand faptul ca intentioneaza sa ia masuri legale impotriva Sorcha Faal, un scriitor misterios adesea acuzat de dezinformare cu buna-stiinta a publicului. “Pot confirma ca sunt acea Jane Burgermeister care a trimis e-mail ul catre Fourwinds 10, clarificand situatia si dovedind ca afirmatiile lui Sorcha Faal sunt false- afirmatii prin care leaga acuzele aduse de mine cu privire la cele 72 kg de virus cu moartea brusca alui Michael Jackson” a scris ea. “Acum urmaresc initierea unor actiuni legale impotriva oricui s-ar afla in spatele numelui de Sorcha Faal. Cred ca este o incercare intentionata si cinica din partea celor aflati in spatele companiei Baxter etc., de a manipula opinia publica prin trivializarea mortii lui Michael Jackson si ancheta privind Baxter.”
Senator Iulian Urban

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Avertizari hidro destinate Comitetelor Locale pentru Situatii de Urgenta
Din cauza crizei, Titi Aur nu vine la Botoşani
Liviu Câmpanu, un cadavru politic
cel puţin aşa-l vede primarul Flutur
Românul şi judecata istoriei
Vin vremuri grele pentru asistenţii maternali
Măsuri severe la examenul de titularizare
Diferenţă de 6,5 puncte în plus la teza de Bac recorectată
cazul poate fi unic pe ţară
PROGRAM TELE'M BOTOŞANI SÂMBĂTĂ- 11 iulie
Şeful DADR este supăra că primarii nu fac agricultură
2 milioane de Euro pentru Spitalul de Recuperare
Ministrul Blaga vine joi la Botoşani
Fă o poză!
surprinde în imagini ignoranţa care distruge mediul înconjurîtor!
Îndemnul propagandei lui Vladimir Voronin la crimă : „Gâtuiţi-i pe români!”
Sluga regimului Voronin sau de ce va fi judecat Papuc pentru instigare la omor
“Puternica” armată rusă s-a făcut de râs în războiul din Georgia!
şi-a doborât propriile avioane
De ce s-a temut Putin de Obama?
şi de cine ar trebui să le fie acum frică moldovenilor?
Cristina Aida Pavel- povestea unei creatoare de modă românce din Canada
„Ziua Statisticianului 2009”
Vin ploile…după un nou week-end canicular
Cel mult 10 tone „pe cap” de autovehicul pe străzile din Flămânzi
Operaţii de rutină: igienizări, decolmatări…
O nouă boacănă a secretarei Florica
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog