Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5881
De la 07 Ianuarie 2003
122891530

La Botoşani s-a înfiinţat Comitetul de Coordonare a Administraţiei Agricole

  • 25 January 2011, 23:00
La nivelul judeţului Botoşani a fost înfiinţat de curând un Comitet de coordonare a administraţiei agricole, în urmă cu circa două luni. Informaţia a fost adusă de şeful Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Botoşani,
Cristian Delibaş, în cadrul Colegiului Prefectural. Potrivit acestuia, noua structură îşi propune să monitorizeze activitatea unităţilor din subordinea Ministerului Agriculturii, ce îşi desfăşoară activitatea pe toată suprafaţa judeţului şi are ca principal scop să ţină legătura cu cetăţenii în vedere rezolvării intereselor comune.
Prefectul Cristian Roman le-a recomandat membrilor comitetului în discuţie să îşi propună ca primă sarcină comasarea terenurilor. „Vă informez cu privire la constituirea la Botoşani a Comitetului de Coordonare a Administraţiei Agricole. Conform Ordinului 266 din 26 noiembrie 2010 se înfiinţează în judeţ această structură. Este o structură colegială, fără personalitate juridică, înfiinţată în scopul coordonării la nivelul judeţului a activităţii unităţii din teritoriu aflate în subordinea Ministerului Agriculturii. Noua structură înfiinţată are în atribuţii, printre altele, stabilirea unui calendar de activităţi şi înaintează un raport o dată la trei luni cu privire situaţia din teritoriu privind relaţia cu cetăţenii, privind rezolvarea problemelor de interes comun” a precizat Cristian Delibaş.
Prefectul Cristian Roman a fost invitat pe 28 ianuarie la prima şedinţă a Comitetului, lucru apreciat de către primul reprezentant al Guvernului în teritoriu. „ Eu cred că acest comitet ar trebui să îşi pună în cap mai întâi să vadă cum comasează terenurile ca să poată fi lucrate. Restul ceîmi spuneţi pentru mine este poveste” a spus prefectul Cristian Roman. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


„Cetăţenii nu sunt boabe de fasole, sunt oameni”
a atras atenţia prefectul cristian Roman
Cincizeci de şcoli mici din judeţ ar urma să fie închise
Alegeri cu scandal
DSP joacă un rol cheie în organizarea centrelor de permanenţă
Medicul de familie va putea verifica pacientul online
Contribuţia la sănătate se va putea plăti şi la CEC
Pensii majoratze la anumite categorii sociale
Caricatura zilei: Mesaj politic pentru Ţâbu
Horoscop
Bancul zilei: Motiv de gelozie
Premierul bulgar nu se teme de atacuri teroriste
la fiecare colt de strada e un magazin de kebab
Arhiepiscopia Romanului si Bacaului primeste de la MApN doua avioane MiG 21
Poliţia politică interbelica pe urmele comunistului Ceausescu Nicolae
Discursul Preşedintelui Obama adresat Congresului
din seria "Stiai ca...?"
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog