Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Marţi: 20 Octombrie 2009

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Caricaturi
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6595 lei
1 USD = 3.7306 lei


Număr accesări
Astăzi:
10946
De la 07 Ianuarie 2003
58317347
La ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”

O femeie visează să capete feminitate, iar o alta tinereţea pierdută

Marţi, 20 octombrie, de la 20.30, telespectatorii Pro Tv se întâlnesc cu alte două femei care au învăţat la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” că orice viaţă merită o nouă şansă. Eliana Iancu a locuit mai mult la ţară şi încă de mică i-a ajutat pe ai ei în gospădărie. Îi seamănă foarte mult tatălui, are un corp extrem de masculin, ceea ce a constituit un avantaj în copilărie, când muncea la ţară.
Treptat însă, Eliana şi-a dat seama că oamenii o privesc din ce în ce mai ciudat. Femeia îşi aminteşte de jignirile pe care le-a tot auzit, de la ”femeia-bărbat” la ”travestit”. Chiar şi la locul de muncă clienţii ăşi dau coate şi încep să facă glume pe seama aspectului ei fizic. Acum, o deranjează foarte tare structura maculină pe care o are, a moştenit toate trăsăturile tatălui, iar visul ei este să fie privită ca o femeie.
Vrea să poată ieşi din casă fără să îi fie ruşine cu ea, vrea să se ducă la şcoală cu mai multă încredere, dar, cel mai important, vrea să ăşi îndeplinească visul, pe care orice tânără îl are, de a se căsători. Eliana are o relaţie de doi ani cu un băiat, însă trăsăturile sale masculine o împiedică să se imagineze mireasă.
“Îmi doresc să mă căsătoresc, dar îmi e ruşine de mine şi de felul cum arăt. Îmi doresc să nu mă mai huiduie lumea pe stradă, sa nu îmi mai arunce vorbe grele, nici nu vă imaginaţi cât de răutăcioşi pot fi semenii noştri”, i-a mărturisit Eliana lui Victor Slav. Marţi seară, la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”, telespectatorii Pro Tv vor putea vedea transformarea spectaculoasă pe care a suferit-o tânăra de 22 de ani, dar şi reacţiile sale şi ale familiei atunci când o vor vedea pe noua Eliana.
Tot în ediţia de marţi, Victor Slav o va prezenta şi pe Elena Nedelcu, o femeie de 54 de ani cu un suflet mare, dar cu complexe adânci în suflet. Elena lucrează ca îngrijitoare la un centru pentru copii cu dizabilităţi şi iubeşte foarte mult copiii. La rândul ei, are un nepoţel, pe care însă nu îl vede prea des. Elena i-a mărturisit lui Victor Slav că suferă foarte mult din pricina faptului că este tot mai îmbătrânită, că nu este deloc mulţumită de aspectul ei fizic: “Faţa alungită, nasul cu cocoaşă, pungile de sub ochi şi urechile clăpăuge m-au dezamăgit mereu retrăgându-mă din societate şi din faţa oglinzii.”
Chiar dacă în suflet se simte tânără, fizic Elena este îmbătrânită cu 10 ani. Femeia povesteşte cu tristeţe în ochi că a rămas fără prieteni, singurul care îi mai este alături fiind soţul ei. Îi este jenă să meargă la un restaurant, aşa cum făcea odinioară, preferă să iasă să se plimbe doar la marginea pădurii, pentru că acolo nu o vede nimeni. Elena este convinsă că dacă şi-ar face transformările fizice la care visează, relaţia cu cei din jur, dar şi cu fiul ei care evită să mai iasă cu ea pe stradă va fi una mult mai apropiată. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]

 

  
Voluntari ai Corpului Păcii, elevi români, profesori
şi jurnalişti editează o carte despre jurnalism
Chişinăul demarează negocierile în vederea semnării Acordului de asociere cu UE
Alegerea Preşedintelui amânată la Chişinău
Horoscop
Secretara blondă
Alt necaz a dat peste Ţurcanu
Discoteci luate la verificat
Pregătiri pentru iarnă
Părinţii minorei de 17 ani au renunţat să-şi mărite fata cu forţa
Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!
Program TELE'M Botoşani, marţi
La DSP, salarii fără sporuri
Ministrul Boc bulversează Bacul
A murit imediat după naştere
Dimitriu a demisionat
Şah la PSD, dar nu şi mat!
Ioan Rotundu
Victorie clară a „Gloriei” Frumuşica în meciul cu „Spicul” Iacobeni
Proşti manageri, buni lectori
Prinşi „cu ocaua mică” şi cu faetonul plin cu balast furat
Mihălăşeni şi Săveni aşteaptă finanţare pentru împăduriri
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: [email protected]
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!